Anksiyeteden olabilir mi?

Mom10

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
219
113
23
İyi geceler kızlar yaklaşık 5 aydır ankiseyete ile savaşıyorum, bilenler bilir süreç içerisinde troid vs sıkıntılarım çıktı çok şükür onlar yolunda gibi, çok kötü haldeydim şuan iyiyim diyebilirim, fakat tam iyileşiyorum derken hiç olmayan birşey olmaya başladı. Tam uykuya dalacağım zaman nefesim kesiliyor gibi oluyor sıçrıyorum, sonrasında rahat uyuyorum ama bu neden oluyor anlam veremiyorum uyumaya korkmaya başladım ayrıca uzun zamandır gaz problemim var çok sıkıştırıyor , afedersiniz sürekli bir geğirme oluyor kalbime dahi vurduğu oluyor ilgisi olabilir mi diyorum, onun için de gideceğim. Gerçekten yoruldum iyileşemedim gitti. Bu arada iyi bayramlar dilerim...

Teşekkür ederim kabus gibi günler yaşattı, her gün başka birşey kalp ritmim zaten hep hızlı yani ne diyeyim Allah yardımcımız olsun..

Nabzımı boğazım da bile hissediyorum sanki kalbim orda. Mide desen hep şiş ve gazim var, burun desen genel de tıkalı arada hiç alamıyorum gibi geliyor. Sizin adınıza sevindim uamarim daha da iyi olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…