izmirlikiz35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2012 1.936 2.007 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #21 Arhezdemm .!.: E çünkü kızlar sagolsun olayın dalgasında. Anlatmaya çalıştığım kızlar aranızda bunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... düzenlemişsin ama yukarda önceki yazdığını okuduk biz hadi sen dağıl cvp mevap yok sana...
Arhezdemm .!.: E çünkü kızlar sagolsun olayın dalgasında. Anlatmaya çalıştığım kızlar aranızda bunu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... düzenlemişsin ama yukarda önceki yazdığını okuduk biz hadi sen dağıl cvp mevap yok sana...
A amberin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2015 3.336 4.300 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #22 Kızım sen konuyu anlattin mi ki bizden yorum istiyorsun insan 5 6 satır bi anlatır derdini ondan sonra niye böyle yorum yapiyorsunuz diye sorar
Kızım sen konuyu anlattin mi ki bizden yorum istiyorsun insan 5 6 satır bi anlatır derdini ondan sonra niye böyle yorum yapiyorsunuz diye sorar
Arhezdemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2015 331 149 33 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #23 tatlibikiz .!.: Dalga mi geçiyosun sen ya Ne istediğini yazdin mi ki insanlar cevap yazsın Sen dalga geçer gibi konu acarsan onlar da pekala seninle dalga geçerler Genişletmek için tıkla... Orda bas bas bağırıyorum bunu yaşayan oldu mu diye bu konu degil mi ki ya
tatlibikiz .!.: Dalga mi geçiyosun sen ya Ne istediğini yazdin mi ki insanlar cevap yazsın Sen dalga geçer gibi konu acarsan onlar da pekala seninle dalga geçerler Genişletmek için tıkla... Orda bas bas bağırıyorum bunu yaşayan oldu mu diye bu konu degil mi ki ya
A amberin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Şubat 2015 3.336 4.300 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #24 Bizim yorumlar bile senin konundan fazla satırlı
Arhezdemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2015 331 149 33 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #25 izmirlikiz35 .!.: düzenlemişsin ama yukarda önceki yazdığını okuduk biz hadi sen dağıl cvp mevap yok sana... Genişletmek için tıkla... Düzenlerim yada düzenlemem bu beni ilgilendirir
izmirlikiz35 .!.: düzenlemişsin ama yukarda önceki yazdığını okuduk biz hadi sen dağıl cvp mevap yok sana... Genişletmek için tıkla... Düzenlerim yada düzenlemem bu beni ilgilendirir
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #26 Arhezdemm .!.: Orda bas bas bağırıyorum bunu yaşayan oldu mu diye bu konu degil mi ki ya Genişletmek için tıkla... Lütfen derdini düzgünce anlattığın mesajını bi alintilayabilir misin yoksa yarın göz doktoruna gidicem
Arhezdemm .!.: Orda bas bas bağırıyorum bunu yaşayan oldu mu diye bu konu degil mi ki ya Genişletmek için tıkla... Lütfen derdini düzgünce anlattığın mesajını bi alintilayabilir misin yoksa yarın göz doktoruna gidicem
Arhezdemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2015 331 149 33 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #27 black_women .!.: Bizim yorumlar bile senin konundan fazla satırlı Genişletmek için tıkla... Çünkü ben burada yeniyim ve daha dogru dürüst konuyu Yazamadım
black_women .!.: Bizim yorumlar bile senin konundan fazla satırlı Genişletmek için tıkla... Çünkü ben burada yeniyim ve daha dogru dürüst konuyu Yazamadım
tatlibikiz namıdiger 'asigimasikk' :) Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2014 19.711 17.815 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #28 Arhezdemm .!.: Düzenlerim yada düzenlemem bu beni ilgilendirir Genişletmek için tıkla... Hahaha Bdv ye yaş sınırı gelse keşke Hadi bakalım ablacim
Arhezdemm .!.: Düzenlerim yada düzenlemem bu beni ilgilendirir Genişletmek için tıkla... Hahaha Bdv ye yaş sınırı gelse keşke Hadi bakalım ablacim
Arhezdemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2015 331 149 33 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #29 tatlibikiz .!.: Lütfen derdini düzgünce anlattığın mesajını bi alintilayabilir misin yoksa yarın göz doktoruna gidicem Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle yapalım bunu nasıl silebilirim dogru dürüst anlatan bişey yazmak için
tatlibikiz .!.: Lütfen derdini düzgünce anlattığın mesajını bi alintilayabilir misin yoksa yarın göz doktoruna gidicem Genişletmek için tıkla... Şimdi şöyle yapalım bunu nasıl silebilirim dogru dürüst anlatan bişey yazmak için
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 55.864 214.717 52 20 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #30 Forum Kuralları: 1- Konu tekrarı yasaktır. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ksiyete-yasayanlar-var-mi-dertleselim.816255/ 2- Konu açarken içerik girilmelidir.
Forum Kuralları: 1- Konu tekrarı yasaktır. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ksiyete-yasayanlar-var-mi-dertleselim.816255/ 2- Konu açarken içerik girilmelidir.