• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete

asiayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
5
1
36
38
ARKADASLAR merhaba bende tavan yapmış panik atak anksiyete var sürekli başıma birşey gelecek kötü birşey olacak diye kalp krizi felc beyne pıhtı atma ve en büyük ölüm korkusu gibi korkularim var ve sürekli acillerdeyim acilde birşey cikmayinca poliklinige gidiyorum orda birşey cikmiyor başka bölümlere başka drlara gidiyorum beynim karanlık bir oda gibi resmen lütfen böyle olup kurtulan biri bana nasıl kurtulduğunu anlatsin ne olur😢😢😢😢😢😢

çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun bi psikiyatriye mutlaka görünün kendi kendine düzelicek birşey değil bu en etkili tedaviyi o söyleyecektir.

Anksiyete mide bulantisi mide kasilmasi kalpte carpinti el ayak titremesi ayakta ya da kolda uyusukluk dalginlik halsiz hissetme yapiyo.Kendinize surekli dusuncek ortam yaratmayin.Aklinizda cozemesiginiz ve atamadiginiz ne var.Bunu bulun once ben sonradan doktorumla da konusunca net fark ettimki ben yasamiyo sadece dusunuyodum.Burdaki yazilari okumak hayatimdan beni dibe ceken evlilikten kurtulmak mesela genel problemimi cozdu ama hala devam ediyo sadece ilaclarin etkisiyle biraz daha iyiyim.

Back