Anksiyete

yazgelse26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
17
2
86
35
Merhabalar, eşi veya sevgilisi anksiyete olan var mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Risk faktörleri oldukça yüksek ve tehlikeli, muhakkak iyi bir hekimden tedavi almalı hasta birey.

Arkadaşlar kimse yok mu? o durumdaki bir erkeğin sürekli ayrılıp barışma durumu olması normal mi? yada sürekli aklının karışması? bi seviyorum diyor.. bi sevmiyorum.. öneri ve paylaşımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler

Merhabalar, eşi veya sevgilisi anksiyete olan var mı? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Aklını seviyorsan koşarak uzaklaş...
Sevgililik döneminde 50 defa nişanlılık döneminde 50 defa ayrıldık barıştık... sonra evlendik...
Ne mi oldu çığ gibi büyüyerek geldi sorunlar....
Hep kırılan ben oldum
Az önce bdv ye konu açtım eşimin bazen eceliyle ölmesini isteyecek kadar kötü bir hastalık....
kusura bakma fikrim net...
keşke o zaman çevremde bazıları gözümün içine içine soksaymış ben yandım sen yanma ...

paylaşımınız için gerçekten teşekkür ederim,kendisi yardım alıyor ama hep başa sarıyor..ilk başlarda iyileşir diye yardım etmeye çalıştım ama galiba içinde hep taşıyacak bunu..benimde sinirlerim bozuldu iyice ve tabiki psikolojim berbat oldu..ne zaman ne tepki verecek,yüzü asıldı sorun bende mi veya sürekli onu düşünmek ve neşelendirmekten kendimi yıprattım.. en iyisi kafamdan ve aşk hayatımdan kendisini atmak olacak... olurda ilerisi için kendimi korumak zorundayım

kendine yaptığın en güzel iyilik oluyor..
eşim ailesinden uzakta büyümüş (sevgisizlikten diye telafi etmeye çalıştım )
ailesindeki 2 önemli büyüğünü kaybetmiş (acısını sarmaya çalıştım )
eski sevgilisi aldatmış benimkini (yarasını sarmaya çalıştım..)
çevremdeki çoğu kişi abarttığımı düşünüyor. Beni gerçekten çok seviyor bundan aşırı derecede eminim...
evladımızdan önde tutuyor beni ruhumu okşamasını biliyor. Ama atakları sık ve her gün
Niyeti kötü değil içindeki çaresizliğine üzülüyorum aslında ama sevgiyi saygıyı azaltıyor.
onun eksiklerini tamamlayacağım derken bir bakıyorsun kendini boşvermişsin..
31 yaşım 10 yıldır hayatımda 7 yıldırda evliyiz...
değişti mi asla değişmedi sadece ben alıştım...
kaç canım hayat uzun değmez bırak sen uğraşma seninle uğraşsınlar...

cevabınız için teşekkür ederim..Sizinde Allah yardımcınız olsun...ömür bi kere, yaşım daha 25,yolun başındayken bu sevgiden vazgeçmem lazım,Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın... tecrübenizi paylaştığınız için de ayrıca teşekkür ederim

allah iyi insanlarla karşılaştırsın çok mutlu olun inşallah

aşılmayacak yenilmeyecek bir hastalık değil.bende var hemde ileri derecede.fakat 1 yıldır iyiyim. beni öldürmeyen şey güçlendiriyor. ama siz ben mücadele edemem diyorsanız hayat da sizin kararda sizin.
benım eşim ilk zamanlar çok zorlandı ama şimdi atak geçirdiğim zaman tınlamıyor bile.bişiyyyyyy yoook sakin diyor ehemmiyet vermiyor benim atakda geldiği gibi gidiyor.

Bu konu altındaki yorumlar beni çok üzdü açıkçası..
Ben de anksiyete hastasıyım 1 senedir ve çevremdeki insanlara bu kadar zorluk yaşattığıma inanmıyorum.
Erkek arkadaşım benden bu yüzden ayrılırsa sevgisinin tamamen yalan olduğuna inanırım açıkçası.
Ne yapıyorsunuz hanımlar?Kendim de bu hastalıktan muzdarip olduğum için demiyorum ama azılı bir katilmişiz gibi davranmışsınız..yakıştıramadım doğrusu.Hastalık bu.Her insanın başına gelebilir şeyler bunlar.
Bu söyledikleriniz beni çok etkiledi açıkçası.Eminim bu çileyi çeken başka arkadaşlarımı da olumsuz etkileyecektir...

Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın,bunları yazma amacım kötülemek veya art niyetli değil idi,sadece fikir almak istedim. Erkek arkadaşımı ben terk etmedim veya yarı yolda bırakmadım,yukarda yazılanı okursanız sürekli beni terk edip geri arayan kendisi...Ayrıca ben hep yanında olmaya ve tedavisini desteklemeye devam ettim..üstelik her anksiyete durumu aynı konuda olmaz,sürekli güvensiz hissediyordum.beni ne zaman terk edecek diye..insanı yıpratıyor,sürekli terk edilme korkusu yaşıyorsun. Sizi bilmeyerek incittiysem kusura bakmayın lütfen..

Estağfirullah sizin için söylemedim zaten ben bunları.
"Kaç kurtul hayatını yaşa" cümlesi ne kadar acımasız bir cümle.Ben buna takıldım sadece.
öte yandan sizin durumunuza diyecek lafım yok zaten güvensizlik hissediyormuşsunuz demek ki hayırlısı buymuş

bence tedavi edilebilir ibrşey, bu yüzden bir ilişki devam ettirilebilir, ama tedavi olması şartıyla , yoksa sorun yaşarsınız yine kırılan siz olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…