Anksiyete ve paxera

bayankapriss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
255
53
28
Arkadaslar kendimi bildim bileli herseyin en kotu ihtimalini dusunup buna hazirlarim kendimi iyisi olursa supriz olur bana. Dugunum var evliligimi asla toz pembe hayal edemiyorum. Elimdde degil surekli icim daraliyor annemden babamdan nasl ayrilacagm gibi dusunceler kmiriyor beynimi gidecegm yer 12 saat bununda etkisi buyuk. Herneyse bu dusuncelerden bunalip doktora gittim anksiyete dedi 10 mg paxera verdi 1 kutu kullandm ama sanki uyusturdu beni ama iyi geldi sorum su ilaca devam etmeli miyim kullanip sonuc alan var mi bagimlilik tarzi bi etkisi var mi

Biraz açık hava sporu belki meditasyon veya tevekkülün ne olduğunu öğrenmek size daha iyi gelebilir. İlaç uzun vadede iyi gelmeyecektir

Bende öyleyim canım 7-8 senedir var bendede bu hastalık.Nişanım oldu mutlu olamadım kavusucam Temmuz’da nasipse hala mutlu olamıyorum.Gelecek kaygısı yiyip bitirdi beni.Bende paxera ve redepra kullanıyorum paxera gerçekten iyi ilaç uzun vadede kullanımda faydasını göreceksin

Bende öyleyim canım 7-8 senedir var bendede bu hastalık.Nişanım oldu mutlu olamadım kavusucam Temmuz’da nasipse hala mutlu olamıyorum.Gelecek kaygısı yiyip bitirdi beni.Bende paxera ve redepra kullanıyorum paxera gerçekten iyi ilaç uzun vadede kullanımda faydasını göreceksin banada cok iyi gelmişti ama son zamanlar nişan söz telaşından gene tekrarladı hastalıgım doktorda mg doz artısı yaptı beklemedeyim

paxera çok etkisiini gördüğüm bir ilaç ama kesinlikle sadece ilaç ile bu hastalıktan kurutlamazsınız terapiler ile desteklenmelidir ve bağımlılık demeyelim de kullanmadıgın zaman bazı sorunlar yaişatıyor ama kullandıgında aşırı rahatsın hastalık yok gibi birşey terapi ile desteklenirse ilacı bıraktırır doktorun kesinlikle ihmal etmemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…