ANKSİYETE VE PANİK ATAK YAŞAYANLAR GELİN DERTLEŞELİM

gokceeg41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
55
7
25
Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 2 yıldır anksiyete okb panik atak ile uğraşıyorum bu durumu yaşayanlar anlatabilir mi nasıl ne yaşadıklarını

Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 2 yıldır anksiyete okb panik atak ile uğraşıyorum bu durumu yaşayanlar anlatabilir mi nasıl ne yaşadıklarını
ben 3,5 aydır yaşıyorum, erkek arkadaşımla ayrılmak üzereyiz, net bir sebep de bulamıyorum ama artık dayanamıyorum:KK43:

eşimin kardeşi yaşıyordu 2 sene kadar. Öleceğini zannediyordu sürekli. Hastaneye gidiyor vücudu sapasağlam. Sonrasında ilaçsız olarak çözebildi çok şükür

Hanımlar 25 haftalık gebeyim 3 gün önce kaygı bozukluğu için ilaca başladım varmı benimle aynı durumda olan 🥺

Ben 2017den beri panik atak anksiyete ne ararsan var 26 yaşındayım evlensim çocuğum oldu hatta hamile kaldığımda direk ilacı bırakmak zorunda kaldım çok kötü geçti hamileliğim ilaç yoksunluğu yüzünden doğum yaptım lohusalığımda kötüydü şuan şükür eskisine bakaraktan iyiyim ama atlattım mı sanmıyorum hâlâ daralıyom korluyom her hastalığı buluyom kendimi illa ayda bir doktorları geziyom şimdiki korkum bebeğimle evde yalnız kalınca bana bişey olursa bebeğim nolucak kafayı yicem ya Rabbim hepimize şifa versin ama bana en çok fayda sağlayan İzzet Güllü hocamdır youtubedan açın izleyin

X