Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşıyorum berbat şekilde geçiyor günlerimMerhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 2 yıldır anksiyete okb panik atak ile uğraşıyorum bu durumu yaşayanlar anlatabilir mi nasıl ne yaşadıklarını
Ne zamandırBen yaşıyorum berbat şekilde geçiyor günlerim
1 seneyi geçti malesefNe zamandır
ben 3,5 aydır yaşıyorum, erkek arkadaşımla ayrılmak üzereyiz, net bir sebep de bulamıyorum ama artık dayanamıyorumMerhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 2 yıldır anksiyete okb panik atak ile uğraşıyorum bu durumu yaşayanlar anlatabilir mi nasıl ne yaşadıklarını
eşimin kardeşi yaşıyordu 2 sene kadar. Öleceğini zannediyordu sürekli. Hastaneye gidiyor vücudu sapasağlam. Sonrasında ilaçsız olarak çözebildi çok şükürMerhaba arkadaşlar 25 yaşındayım 2 yıldır anksiyete okb panik atak ile uğraşıyorum bu durumu yaşayanlar anlatabilir mi nasıl ne yaşadıklarını
Çok güzeleşimin kardeşi yaşıyordu 2 sene kadar. Öleceğini zannediyordu sürekli. Hastaneye gidiyor vücudu sapasağlam. Sonrasında ilaçsız olarak çözebildi çok şükür