Cok varUykusuzluk dışında başka sıkıntınız oluyor mu
Hayir ama kulandim 1 yildir kulanmiyorumİlaç kullanıyor musunuz peki
İlaçsız idare ediyorsunuz demek ne guzelHayir ama kulandim 1 yildir kulanmiyorum
Evet cok zor duygu deisimi cok oluyor tuh halim inisli cikisli ben bide cok ağır yasiyorum kusuykrum uyuyamiyorum uyusmalarim.oluyor carpintilarim delirme hisi ve birsuruİlaçsız idare ediyorsunuz demek ne guzel
Bnde ilaç kullanıyorum bir seneye yakındır ama son zamanlar çok zorlanıyorum napicaz böyle bilmiyorumEvet cok zor duygu deisimi cok oluyor tuh halim inisli cikisli ben bide cok ağır yasiyorum kusuykrum uyuyamiyorum uyusmalarim.oluyor carpintilarim delirme hisi ve birsuru
Bend e öyleyim malesef bayram öncesi isten de çıkarıldım su an evdeyim hiçbirşey yapasım gelmiyorum geceleri uyuyamiyorum hep yatsam yataktan çıkmasam doktora bile gitmedim bugün evde temizlik yapacağım diye çamaşırları makineye zor attımEvet cok zor duygu deisimi cok oluyor tuh halim inisli cikisli ben bide cok ağır yasiyorum kusuykrum uyuyamiyorum uyusmalarim.oluyor carpintilarim delirme hisi ve birsuru
Çalışırken nasılsıniz tamamen iş kaybından sonra mı bu durumu yasamaya basladinizBend e öyleyim malesef bayram öncesi isten de çıkarıldım su an evdeyim hiçbirşey yapasım gelmiyorum geceleri uyuyamiyorum hep yatsam yataktan çıkmasam doktora bile gitmedim bugün evde temizlik yapacağım diye çamaşırları makineye zor attım
Calisrkende böyleydim işten iken eve gitmek istiyordum evimin işini zor yapıyordumÇalışırken nasılsıniz tamamen iş kaybından sonra mı bu durumu yasamaya basladiniz
Inanin sizi cok iyi anliyorum bende bunlati cok yasadim insani bu surec cok yoruyor butun gun de yatsam piskolojikmen cok.yoruluyorum ve bu bedenime de yansiyorBend e öyleyim malesef bayram öncesi isten de çıkarıldım su an evdeyim hiçbirşey yapasım gelmiyorum geceleri uyuyamiyorum hep yatsam yataktan çıkmasam doktora bile gitmedim bugün evde temizlik yapacağım diye çamaşırları makineye zor attım
ben ilac kulanirken ataklarim cok.kisa suruyordu ama bebek düsundumuz icin braktim ve cok zorluklar yasadim ondanda icmek.istemiyorum.o da beni.korkutuyor o ilaclarin verdi yan etki yuzundenBnde ilaç kullanıyorum bir seneye yakındır ama son zamanlar çok zorlanıyorum napicaz böyle bilmiyorum
yan etkileri nelerben ilac kulanirken ataklarim cok.kisa suruyordu ama bebek düsundumuz icin braktim ve cok zorluklar yasadim ondanda icmek.istemiyorum.o da beni.korkutuyor o ilaclarin verdi yan etki yuzunden
Anksiyeteden tam 4 gün hiç uyumadğımı bilirim. İnsan delirecek gibi oluyor ama çok şükür geçti o günlerBenim gibi uyuyamayan varmi
Uyuyamamak bir tarafa kafamda kurduğum senaryolarla üzüntüden kahroluyorumBenim gibi uyuyamayan varmi
Insana gore deise bilir bende kulaklarda ve başımda uhuldu simsek cakma hisi delirme hisi cok yasadim seyler bunlar hele yatimda beynimde biseylerin oldunu hisetmek cok korkunctu ve ruhum cikiyor gibiydiyan etkileri neler
Ayni sey bende de var ve atakalrim coalip.korkudan delircek gibi olup mide bulantisi yasiyorumUyuyamamak bir tarafa kafamda kurduğum senaryolarla üzüntüden kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?