• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete uyuyamayanlar burdami?

Bende de bu sıralar nefes alamıyorum hissi var ama bunu sıcağa bağlıyorum.Ne kadar nefes alırsam yetmiyormuş o ferahlık yokmuş gibi.

Evet cok zor duygu deisimi cok oluyor tuh halim inisli cikisli ben bide cok ağır yasiyorum kusuykrum uyuyamiyorum uyusmalarim.oluyor carpintilarim delirme hisi ve birsuru
Bnde ilaç kullanıyorum bir seneye yakındır ama son zamanlar çok zorlanıyorum napicaz böyle bilmiyorum

Evet cok zor duygu deisimi cok oluyor tuh halim inisli cikisli ben bide cok ağır yasiyorum kusuykrum uyuyamiyorum uyusmalarim.oluyor carpintilarim delirme hisi ve birsuru
Bend e öyleyim malesef bayram öncesi isten de çıkarıldım su an evdeyim hiçbirşey yapasım gelmiyorum geceleri uyuyamiyorum hep yatsam yataktan çıkmasam doktora bile gitmedim bugün evde temizlik yapacağım diye çamaşırları makineye zor attım

Bend e öyleyim malesef bayram öncesi isten de çıkarıldım su an evdeyim hiçbirşey yapasım gelmiyorum geceleri uyuyamiyorum hep yatsam yataktan çıkmasam doktora bile gitmedim bugün evde temizlik yapacağım diye çamaşırları makineye zor attım
Çalışırken nasılsıniz tamamen iş kaybından sonra mı bu durumu yasamaya basladiniz

Bende bu aralar çok zorluk yaşıyorum.Calismiyorum ev hanımıyim ama aynı şekilde ev işleri gibi sorumluluklarını zor yerine getiriyorum

Inanin sizi cok iyi anliyorum bende bunlati cok yasadim insani bu surec cok yoruyor butun gun de yatsam piskolojikmen cok.yoruluyorum ve bu bedenime de yansiyor

Back