Merhaba öncelikle geçmiş olsun ..Bende panik atak var titreme ,ağız kuruluğu, denge kaybi ,uyuşma bunlar anksiyete de oluyor titreme, eğer uzun zamandır bu tür sorunla karşılaşıyorsaniz bir doktora gorunmenizde fayda varBütün gün titreme ve baş dönmesi yaşayan var mı?
Doktora gittim ilacta kullanıyorum ama titremeye engel olamıyorumMerhaba öncelikle geçmiş olsun ..Bende panik atak var titreme ,ağız kuruluğu, denge kaybi ,uyuşma bunlar anksiyete de oluyor titreme, eğer uzun zamandır bu tür sorunla karşılaşıyorsaniz bir doktora gorunmenizde fayda var
Paxera kullanıyorum 9 ay oldu. Nabzımı zaten bütün vücudumda hissediyorum hatta bazen nabız atışlarım vucudumu sallıyor gibi hissediyorum ama onun dışında her yerim kımıl kımıl huzursuz bir titremeTitreme derken nasıl bişeyden bahsediyorsunuz. Nabız yüksekliği gibi mi yoksa iç titremesi gibi ya da normal el titremesi falan mı biraz anlatabilir misiniz bide ne zamandır ilaç kullanıyorsunuz ve ilacınızın adı nedir
Benimde çoğu zaman dışarıdan gözükmüyor baktığım da sadece nabız atışını görüyorum dışardan ama titremede oluyorBenim de belden aşağısı içten içten titriyor sanki ama dışardan görünen titreme gibi değil ben hatta başlarda şekerim düşüyor sanıyordum anksiyete yüzündenmis
Kullanmıyorum benim 9 ayi geçti ilaç kullanalı birakinca çok çok daha kötü oluyorum ama icerkende iyi değilimBen de yerimde duramiyorum sanki bı heyecam basıyor mideme vuruyor Allah düşmanıma vermesin çok zor bi durum.Ben de paxera kullanıyorum 2 ay oldu.Siz paxeradan başka ilaç kullaniyormusunuz
Sabredip kullanın hiç değilse tutunacak bir dal oluyor insanaKullanmıyorum benim 9 ayi geçti ilaç kullanalı birakinca çok çok daha kötü oluyorum ama icerkende iyi değilim
Bırakmıyorum ama gececek gibi gelmiyor hiç eski sağlıklı günlerimi çok özledimSabredip kullanın hiç değilse tutunacak bir dal oluyor insana
İnsanoğlu hep sinaniyoruz Allah beterinden korusun diyoruz ama bu da öyle bir illet ki insan yaşamadan anlamıyor.Esiniz destek oluyor muBırakmıyorum ama gececek gibi gelmiyor hiç eski sağlıklı günlerimi çok özledim
Yaşayan dışında başkasının anlayabileceği bir şey değil buİnsanoğlu hep sinaniyoruz Allah beterinden korusun diyoruz ama bu da öyle bir illet ki insan yaşamadan anlamıyor.Esiniz destek oluyor mu
Malesef öyle çok zor.Bugun nasilsinizYaşayan dışında başkasının anlayabileceği bir şey değil bu
Bütün gün titreme nabzım çok sert atıyor ve etrafa odaklanamıyorum. Yani burdayım ama değilim gibi hissiz..Malesef öyle çok zor.Bugun nasilsiniz
Nasıl geçiyor günleriniz peki ev işlerini nasıl hallediyorsunuzBütün gün titreme nabzım çok sert atıyor ve etrafa odaklanamıyorum. Yani burdayım ama değilim gibi hissiz..
Bende 20 mg paxera kullanıyorum ama pek işe yaramadi gibiİlaca ne zaman başladınız ne kullanıyorsunuz.Ben de çok sıkıntıdayim paxera kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?