Anksiyete stres

sinirsel olduğu için uyuşma olabiliyor bazen. göğüs ağrısı da kalbiniz hızlı attığı için büyük ihtimalle nefes egzersizi yapın burundan alıp ağzınızdan verin kendinizi telkin edin sakinim birazdan geçicek gibi şeylerle.

Kalbimde carpinti yok daha cok esnerken ve derin nefes alırken ağriyor arada da nefes darligi oluyor

başka bi sağlık probleminiz yoksa papatya çayı içebilirsiniz sakinleştirici etkisi var

nefesiniz yetmiyormuş gibi bir his mi?
Şöyle anlatiyim bu aralar cok stresliydim bu yüzden evde passiflora var onu iciyordum bitkisel oldugu icin ilac sayilmiyor kendisi bitki cayi gibi sonra bir gün oturuyordun yüzümde karıncalnma tarzı bir sey bir de nefes darligi hissettim aynen yetmiyormus gibi aldigim nefes sonra uyudum ertesi gün falan gene gece oldu bir de farkettim ki nefes alırken sol göğsümde ağrı var onu evde kendi kendime göğsüm icin spor yapiyordum ilk ona bagladim ama gene de endiselenmeye basladim hep sonra simdide sagda agrıyor biraz yanma falan oluyor diger taraflarda

sürekli kötü şeyler düşünmek insanda sıkıntı yapıyor kendinizi biraz rahatlatın ve doktora gidin netten araştırırsanız ya kanser çıkar ya bi yerinizde tümör :) kendiniz teşhis koymayın hem doktordan duymak sizi rahatlatır geçmiş olsun tekrar.

Aynen internette pozitif bisey bulursam rahatlarim diye giriyorum her seferinde daha kötü olup cikiyorum.Yarın gidecegim doktora mr veya o tarz seyler isterse diye cekiniyorum bir de kapalı yer korkum da var cunku

Aynen internette pozitif bisey bulursam rahatlarim diye giriyorum her seferinde daha kötü olup cikiyorum.Yarın gidecegim doktora mr veya o tarz seyler isterse diye cekiniyorum bir de kapalı yer korkum da var cunku
doktora söylerseniz yardımcı olurlar bi sorun varsa erkenden öğrenilmesi daha iyi olur her açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…