- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Kalp ritmin nasılArkadaslar aranizda anksiyeteden göğüs ağrısı ve nefes darlığı ve vucudunda yanma hissi karıncalanma hissedne oldu mu şu an ellerim yanıyor ayaklarım bazen yüzümün bir tarafı bir de stresten olur mu bunlar yarın gidicem doktora ama gene de size de sormak istedim
Normal onda bir sıkıntı yokKalp ritmin nasıl
Panik atagim yok ama baya anksiyeteliyim ve stresliyim tüm vucudym yanıyor agrıyor göğsümde agrı var gidicem yarınİçimde şu an sıkıntı var oturdu anksiyete var bende de. El yanması hep olur. Muhakkak doktora gidin işin uzmanı. Tek sebep anksiyete olmayabilir baska vücut fonksiyonlarıyla ilgili bir durumda olabilir.
Nefes alma güçlüğü olabiliyo anksiyetedeNormal onda bir sıkıntı yok
Göğüs kafesimdede ağrı var nefes alınca falan oluyor arada nefes darligi olıyor simdide yanma hissi var yüzümün bir tarafinda kolumda ellerimde falanNefes alma güçlüğü olabiliyo anksiyetede
Gogus agrisi ve nefes darligi oluyor anksiyetede.Arkadaslar aranizda anksiyeteden göğüs ağrısı ve nefes darlığı ve vucudunda yanma hissi karıncalanma hissedne oldu mu şu an ellerim yanıyor ayaklarım bazen yüzümün bir tarafı bir de stresten olur mu bunlar yarın gidicem doktora ama gene de size de sormak istedim
Annem de hasta ondan cok stresliyim hep uyuşma oluyor muydu sizfeGogus agrisi ve nefes darligi oluyor anksiyetede.
Ay anksiyete cok kotu ya
Vardi bende .
Derin derin nefes al kendini sakinlestirmeye çalış ve yalnız kalma birileriyle konusGöğüs kafesimdede ağrı var nefes alınca falan oluyor arada nefes darligi olıyor simdide yanma hissi var yüzümün bir tarafinda kolumda ellerimde falan
Şu an pek stresli degilim daha önceden bayaydım televizyon izlemeye calisiyorum ama gene de aklimdan cikmiyor gecen sene baya doktor gezdim bisey cikmadi simdi gene tekrarladi daha fazlasiyla baska bisey mi diye endiseleniyorumDerin derin nefes al kendini sakinlestirmeye çalış ve yalnız kalma birileriyle konus
Çarpıntınız oluyor muydu benim bu konuyla ilgili okuduklarımda oluyordu bende yokUyusma degil, nefes darligi ve gogus agrisi
Oluyordu.
Antidepresan kullandim.
Evet o da oluyordu.Çarpıntınız oluyor muydu benim bu konuyla ilgili okuduklarımda oluyordu bende yok
bende de oluyor hiç gitmedim doktora.genellikle avuç içim ve sırtım cok yanar.yüzüm de sık sık yanarArkadaslar aranizda anksiyeteden göğüs ağrısı ve nefes darlığı ve vucudunda yanma hissi karıncalanma hissedne oldu mu şu an ellerim yanıyor ayaklarım bazen yüzümün bir tarafı bir de stresten olur mu bunlar yarın gidicem doktora ama gene de size de sormak istedim
anladim peki nasıl geciyorbende de oluyor hiç gitmedim doktora.genellikle avuç içim ve sırtım cok yanar.yüzüm de sık sık yanar
Yarin gidecekmissin doktora bi sey varsa cikar zaten uyuyabilirsen dusunmezsin deŞu an pek stresli degilim daha önceden bayaydım televizyon izlemeye calisiyorum ama gene de aklimdan cikmiyor gecen sene baya doktor gezdim bisey cikmadi simdi gene tekrarladi daha fazlasiyla baska bisey mi diye endiseleniyorum
soğuk su kullandım bir kaç kez kendiliğinden geçmesini bekledimanladim peki nasıl geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?