• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete stres

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaslar aranizda anksiyeteden göğüs ağrısı ve nefes darlığı ve vucudunda yanma hissi karıncalanma hissedne oldu mu şu an ellerim yanıyor ayaklarım bazen yüzümün bir tarafı bir de stresten olur mu bunlar yarın gidicem doktora ama gene de size de sormak istedim

Arkadaslar aranizda anksiyeteden göğüs ağrısı ve nefes darlığı ve vucudunda yanma hissi karıncalanma hissedne oldu mu şu an ellerim yanıyor ayaklarım bazen yüzümün bir tarafı bir de stresten olur mu bunlar yarın gidicem doktora ama gene de size de sormak istedim
Kalp ritmin nasıl

İçimde şu an sıkıntı var oturdu anksiyete var bende de. El yanması hep olur. Muhakkak doktora gidin işin uzmanı. Tek sebep anksiyete olmayabilir baska vücut fonksiyonlarıyla ilgili bir durumda olabilir.

İçimde şu an sıkıntı var oturdu anksiyete var bende de. El yanması hep olur. Muhakkak doktora gidin işin uzmanı. Tek sebep anksiyete olmayabilir baska vücut fonksiyonlarıyla ilgili bir durumda olabilir.
Panik atagim yok ama baya anksiyeteliyim ve stresliyim tüm vucudym yanıyor agrıyor göğsümde agrı var gidicem yarın

Gogus agrisi ve nefes darligi oluyor anksiyetede.
Ay anksiyete cok kotu ya :(
Vardi bende .

Derin derin nefes al kendini sakinlestirmeye çalış ve yalnız kalma birileriyle konus
Şu an pek stresli degilim daha önceden bayaydım televizyon izlemeye calisiyorum ama gene de aklimdan cikmiyor gecen sene baya doktor gezdim bisey cikmadi simdi gene tekrarladi daha fazlasiyla baska bisey mi diye endiseleniyorum

bende de oluyor hiç gitmedim doktora.genellikle avuç içim ve sırtım cok yanar.yüzüm de sık sık yanar

Şu an pek stresli degilim daha önceden bayaydım televizyon izlemeye calisiyorum ama gene de aklimdan cikmiyor gecen sene baya doktor gezdim bisey cikmadi simdi gene tekrarladi daha fazlasiyla baska bisey mi diye endiseleniyorum
Yarin gidecekmissin doktora bi sey varsa cikar zaten uyuyabilirsen dusunmezsin de

Daha önce panik atak ve anksiyete olduğunu söylediler 2 3 yıl ilaç kullandım o durum da teli kullanmak aklıma bile gelmiyor benm

Back