Merhaba. Bu konu altında anksiyete panik atak yaşayan arkadaşların fikirlerini almak istiyorum. Ben şahsım adına konuşayım. Hastalık anksiyetem var. Yaşadığım semptomların bir hastalıktan kaynaklandığını düşündüğüm için defalarca doktora gidip tetkik yaptırdım. Semptomları karşılayacak önemli bir rahatsızlık saptanmadı şükür. Merak ettiğim konu şu. Bu süreçte önemli sayılmayan ortak rahatsızlıklarımız var mı? Mesela benim yaptırdığım tetkiklerde boyun düzleşmesi, omurgada sola doğru sıkıştıran hafif skolyoz , sinüs taşikardisi ve reflü rahatsızlıkları saptandı. Bunlar önemsiz görüldü ve yaşadığım semptomların bunlardan kaynaklanmadığı söylendi. Benim semptomlarım dengesizlik, bir kaç saniyelik beynim donuyor gibi bi his, böyle yüksek bir yerden düşüyormuş gibi yürek kalkması, zaman zaman çarpıntı , sersemlik , iman tahtası denilen yerde ağırlık baskı acı gibi, uykuya dalarken beynim uyuşuyormuş gibi başım dönüyormuş gibi tuhaf bi his, özellikle açken çok halsiz ve rahatsız hissetme sanki yürürken bayılacak yığılacak gibi vs.
Sizin semptomlarınız ve hastane sürecinde saptanan önemsiz rahatsızlıklarınız neler?