Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorum cok stresliyim
geçmiş olsun. ben hamileyken panik atak değildim ama atak yaşadığım dönemlerde çocuğumu okula götüremez olmuştum. mutlaka ama mutlaka terapi alın ben terapiyle atlattım.Korkuyorum cok stresliyim
Merabalar bede cok fazla.fiziksel belirtiler var terapiniyi gelirmi bilmiyorumgeçmiş olsun. ben hamileyken panik atak değildim ama atak yaşadığım dönemlerde çocuğumu okula götüremez olmuştum. mutlaka ama mutlaka terapi alın ben terapiyle atlattim
Cok dogru canim acidi artik hele hamilede olunca daha cok.hasaslasiyor insan bu gunlerde beynim de biseyler oluyor kulaklarimda sese karsi hasas uzun zamandir olmamisti ve korkuyorumGeçmiş olsun..Bu hastalığı yaşamayan bilemez
bana ilaçlardan çok terapi çok iyi gelmişti. kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. dışarı çıkarken zorlanıyordum çocuğu okula götüremiyordum yolda bana birşey olursa çocuğum ne yapar diye. kendime dışardan bakıyor gibi oluyordum. çok ağırdı yaşadıklarım. ilaç kullandım ama pek etki etmedi. terapi aldım terapiyle hepsi son buldu. terapi bence çok etkili ama doğru yerden terapi daha da önemli. ben iki kişi değiştirdim üçüncüde doğrusu denk geldi. biraz şans gerekiyorMerabalar bede cok fazla.fiziksel belirtiler var terapiniyi gelirmi bilmiyorum
Cok dogru ama cevremde dogru duzgun terapist yok birtane var turk oda cok pahali calisiyor yani ona imkyanim yok birkac kez gitmeyle olucani bilsem neysede uzun sureli gitmek.lazimbana ilaçlardan çok terapi çok iyi gelmişti. kalbim yerinden çıkacak gibi oluyordu. dışarı çıkarken zorlanıyordum çocuğu okula götüremiyordum yolda bana birşey olursa çocuğum ne yapar diye. kendime dışardan bakıyor gibi oluyordum. çok ağırdı yaşadıklarım. ilaç kullandım ama pek etki etmedi. terapi aldım terapiyle hepsi son buldu. terapi bence çok etkili ama doğru yerden terapi daha da önemli. ben iki kişi değiştirdim üçüncüde doğrusu denk geldi. biraz şans gerekiyor
evet doğru, bir süre gitmek gerekiyor. benim terapistim uygun ücretliydi ama 3 yıl oldu gideli şimdi ne kadar bilmiyorum. siz yurtdışındasınız galiba. online almayı düşündünüz müCok dogru ama cevremde dogru duzgun terapist yok birtane var turk oda cok pahali calisiyor yani ona imkyanim yok birkac kez gitmeyle olucani bilsem neysede uzun sureli gitmek.lazim
Online dsundum ama guvenmiyorum canim onara benevet doğru, bir süre gitmek gerekiyor. benim terapistim uygun ücretliydi ama 3 yıl oldu gideli şimdi ne kadar bilmiyorum. siz yurtdışındasınız galiba. online almayı düşündünüz mü
yani tabi sizin kararınız. ben panik atakken seans için çıkıp gitmek ölüm gibi geliyordu. o zamanlar doktorum online yapıyor olsaydı yada yapıyordu ben bilmiyordum. bilseydim online alırdımOnline dsundum ama guvenmiyorum canim onara ben