Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen niçin ne zamandır kullanıyosunBen varim ilac kullaniyorum , bazi ilaclar verilebiliyor dusuk dozda
Benim 20 mg acaba hamile kalmaya engel olurmuBen varim ilac kullaniyorum , bazi ilaclar verilebiliyor dusuk dozda
Çok iyi bende istiyorum gebe kalmayıda korktum içimi rahatlattın doktorada sormayı unuttumCok yildir. Ilaclar hamile kalmaya engel degil ama her ilac hamilelikte kullanilmiyor doktora danismaniz gerekir. Ben suan yarim iciyorm hergun gebelikte de kullanilabilen bir ilac verdi doktorum
Çok iyi bende istiyorum gebe kalmayıda korktum içimi rahatlattın doktorada sormayı unuttum
Evet mutlaka söylicem teşekkür ederimsende bi sekilde idare dersin bir gun icer bir gun icmezsinya da benim
Gibi yarim yarim fln goturursun bisekilde Allah yardim ediyo. Ama doktora mutlaka soyle
Ben de secita kullanıyorum anksiyete ve panik ataktan dolayı 6 aydır. Psikologoda gidiyorum. Oyüzdrn ara verdm ama tekrardan cocuk için tedavi olmak istiyorum. Sen ne kullanıyorsun acabasende bi sekilde idare dersin bir gun icer bir gun icmezsinya da benim
Gibi yarim yarim fln goturursun bisekilde Allah yardim ediyo. Ama doktora mutlaka soyle
Ben de secita kullanıyorum anksiyete ve panik ataktan dolayı 6 aydır. Psikologoda gidiyorum. Oyüzdrn ara verdm ama tekrardan cocuk için tedavi olmak istiyorum. Sen ne kullanıyorsun acaba
Gerçekten içimi okudun arkadaşım harbidende öyle valla17 senedir bu okb ile ugrasiyorum evlendikten sonrada .hamile kalamiyordum stres yapmistim aklima turlu cesit dusunce geliyordu odaklanamiyordum.tam hamile kaldim oh be dedim afedersiniz bebek icin ugrasirken o aklima gelen sacma sapan dusunceler suan bana niye onlari o an dusundun diye neredeyse hesap soruyor.isin icinden cikamiyorum canimdan bezdim bebegimle bag bile kuramiyorum onu bi yabanci gibi his ediorum icimde(( bu dusunceleri kafanizdan iyice temizlemeden bebek filan yapmayin.tavsiyem ben cok pisman oldum
![]()
Bende oğlumla bağ kuramıyorum ilacı 5 gündür kullanıyorum inşallah fayda ederde ikinci evladımı güzel bi şekilde büyüytürüm17 senedir bu okb ile ugrasiyorum evlendikten sonrada .hamile kalamiyordum stres yapmistim aklima turlu cesit dusunce geliyordu odaklanamiyordum.tam hamile kaldim oh be dedim afedersiniz bebek icin ugrasirken o aklima gelen sacma sapan dusunceler suan bana niye onlari o an dusundun diye neredeyse hesap soruyor.isin icinden cikamiyorum canimdan bezdim bebegimle bag bile kuramiyorum onu bi yabanci gibi his ediorum icimde(( bu dusunceleri kafanizdan iyice temizlemeden bebek filan yapmayin.tavsiyem ben cok pisman oldum
![]()
Rabbim nasip eder inşallah ikinciyi17 senedir bu okb ile ugrasiyorum evlendikten sonrada .hamile kalamiyordum stres yapmistim aklima turlu cesit dusunce geliyordu odaklanamiyordum.tam hamile kaldim oh be dedim afedersiniz bebek icin ugrasirken o aklima gelen sacma sapan dusunceler suan bana niye onlari o an dusundun diye neredeyse hesap soruyor.isin icinden cikamiyorum canimdan bezdim bebegimle bag bile kuramiyorum onu bi yabanci gibi his ediorum icimde(( bu dusunceleri kafanizdan iyice temizlemeden bebek filan yapmayin.tavsiyem ben cok pisman oldum
![]()