• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete mide rahatsızlıkları

Psg Seval V

🐣
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
1.584
1.832
333
Merhaba herkese
Anksiyete ye bağlı mide rahatsızlığı yasayan oldu mu? Benim direk mideme vuruyor ve kullandığım ilaçlarda iyi gelmiyor artık ne yapabilirim yardımlarınıza ihtiyackm var bunu yasayan oldu mu

Merhaba herkese
Anksiyete ye bağlı mide rahatsızlığı yasayan oldu mu? Benim direk mideme vuruyor ve kullandığım ilaçlarda iyi gelmiyor artık ne yapabilirim yardımlarınıza ihtiyackm var bunu yasayan oldu mu
Merhaba bende okul yillarinda sinav zamani mide agrisi yasiyordum.hatta universite sinavi sirasinda annem hafif bir antidepresan verdi.yillar gectikce fiziksel sikayetlerim fazlalasti su an depresyon problemi yasiyorum.bence sizinkisi hafif sinirsel olarak mide kaslariniz kasiliyor karin agrisi cekiyorsunuz.ben denemedim ama sari kantaronu arastirin
Stresle bas etmeyi ogrenmeniz gerekiyor belki terapi iyi gelebilir.ben sadece careyi antidepresanda buldum.allah yardimciniz olsun

Merhaba bende okul yillarinda sinav zamani mide agrisi yasiyordum.hatta universite sinavi sirasinda annem hafif bir antidepresan verdi.yillar gectikce fiziksel sikayetlerim fazlalasti su an depresyon problemi yasiyorum.bence sizinkisi hafif sinirsel olarak mide kaslariniz kasiliyor karin agrisi cekiyorsunuz.ben denemedim ama sari kantaronu arastirin
Stresle bas etmeyi ogrenmeniz gerekiyor belki terapi iyi gelebilir.ben sadece careyi antidepresanda buldum.allah yardimciniz olsun
Merhaba canım
Anksiyete mideme vuruyor dediğin gibi sinirsel olarak mide kası kasılıyor.Son zamanlar ilacım değişti Paxera kullandım 6 sene kadar sonra iyi gelmediği düşüncesi ile efexora basladık o daha beter yaptı doktor dün ciprama başlattı yanında ativan alıyorum yoksa beter haldeyim blmiyorum ne zaman gececek bu kabus

Magcar forte mide surubu tavsiye ederim canım.Hemen kesiyor ınan ağrıyı.benim de sinirsel ağrır hep midem.hemen içerim ve geçer.Allah şifa versin

Bende afedersiniz geyirme olur hemen takıntı olursa üzülürsem geyirti tutar

Benim okul yıllarımda her gün okula gitmek anksiyete sebebimdi. Sabah kahvaltı nedir bilmedim en az 3 ya da 4 ders geçmiş olacak ki öyle yapıyordum çünkü midem aşırı stresten fena oluyordu. O geçti şükür ama bu sefer başka türlü başladı. Midem hassas geğirme bazı sesler guruldamalar filan çok yoğun oluyordu. Resmen af edersiniz gaz çıkarıyormuşum gibi ses çıkıyordu millet aç mısın vs diye soruyordu. Ancak anksiyete ile ilgili ilaçlar alıp ruh halini stabil edince toparlanıyor.

Back