Herkese merhaba,
En son konumda anlatmıştım 14 aylık ilişki 2 aylık nişanlılık dönemi sonrası benimde hatam olması ve onunda hatama verdiği yüksek tepki ile ayrıldık. İletişim kurmuyoruz.2,5 hafta kadar oldu. Ancak o günden beri işyerimde pandemi sebebiyle izne çıkardı herkesi. Sürekli evdeyim, tüm günüm videolar izleyerek geçiyor, ilk günler yemek bile yiyemez olmuştum ama şuan biraz daha iyiyim o konuda. Gün içinde bazen mutlu bazen aşırı mutsuz hissediyorum. Bu süreçte psikologla görüşmeye başladım 2 seans oldu, psikoloğumda depresyon belirtileri olduğunu söyledi. Günlerde sokağa bakkala dahi hiç çıkmadım,çok kötü birşey ama banyo bile yapmamıştım.Bugünde psikoloğumun tavsiyesi ile dışarı çıkıp 5-10 dk kimsenin olmadığı yerlerde yürüyüp eve döndüm hemen. Ancak eve varmak üzereyken onun beni hep eve bıraktığı sokaktan geçtim, evdekileri arayıp marketten bişey isteyip istemediklerini sordum marketinin önünde ve o an aşırı bir kalp sıkışması, nefes almakta zorlanma boğazımda sanki birşey var ve boğuluyorum yada midem bulanıyor kusacakmışım gibi oldum. Kalbim çok hızlı çarpmaya başladı. Olduğum yerde bi süre durup nefes almaya çalıştım baktım düzelmiyor bulduğum bir yere oturup bekledim geçmesini ve çok şükür ki geçti sonra eve döndüm.
Psikoloğumla online görüşme yapıyorum ve henüz dün görüştüğüm için bugün tekrar görüşmek istemedim. Acaba yarın kalp hastalıkları bölümüne mi gitmeliyim yoksa bekleyip psikoloğumla mı görüşmem lazım bilemedim.
Hiç böyle birşey yaşayan var mı? Ben açıkcası psikolojik olduğunu düşünüyrum ama aynı hissi tekrar yaşamaktan çok korkuyorum çook kötüydü