- 16 Temmuz 2023
- 1.813
- 4.642
- 53
- Konu Sahibi Miss Salvatore
Anksiyete ile nasıl baş ediyorsunuz yoldaşlarım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizde ne zamandır var ve kaygıyı ne derecede ne şekilde hissediyorsunuzBaş etmiyorum onunla hayatıma nasıl devam ederim diye hayatıma adapte etmeye çalışıyorum çünkü bu biten bir şey degil
2010 yılında başladı o zamandan beri var çok yoğun dönemlerim oldu hayatımı olumsuz etkilediği berbat günler terapi aldım hayatımda bu olsa da nasıl yaşanılırı öğretti terapi banaSizde ne zamandır var ve kaygıyı ne derecede ne şekilde hissediyorsunuz
Baş etmeye çalışırsanız daha çok üstünüze gelir. Onu kabul edin ve hayatınıza devam etmeye çalışınAnksiyete ile nasıl baş ediyorsunuz yoldaşlarım...
Valla baş edemiyorum. Sanırım yıllar sonra onunla yaşamayı öğreniyorum. Çünkü gitmiyor. Azalıp arttığı dönemler oluyor. Birine beddua edilecekse sanırım anksiyete bozukluğu yaşasın demek iyi olurAnksiyete ile nasıl baş ediyorsunuz yoldaşlarım...
Evet tamamen bu .. bırıne beddua edeceksenValla baş edemiyorum. Sanırım yıllar sonra onunla yaşamayı öğreniyorum. Çünkü gitmiyor. Azalıp arttığı dönemler oluyor. Birine beddua edilecekse sanırım anksiyete bozukluğu yaşasın demek iyi olur
Kesinlikle süründürüyo. Öyle zamanlardan geçtim ki su içmedim beni zehirler diye. Hatta duşa girmedim su vücuduma zarar verir diye. Artık olmayan hastalıklar üretmeye başladım olanlar yetmiyodu. Atar damarım ağrıyo kesin patlıycak falan diyorum. Yada birden benim akciğerim söndü diye fırlıyorum yataktan. Hani ne alaka yani bitek bizi değil yakınlarımızıda süründürüyo. Kendimden çok eşime üzülüyorum benimle uğraşıyo adam yazıkEvet tamamen bu .. bırıne beddua edeceksen
Doktora devamlı ölecekmiyim diyecsorardım
Bide derdim bende birchastalık bar siz bulamıyorsunuz
Ölürsem hakkımı helal etmıyorum ( cokta umrundaya)
Hayır ölmeyeceksin ama sana bişey diyeyim ölene kadar sürüneceksin dedi
Cok dogruymus
Yenı evlenmıstım başladı
İki cocuk dogurdum büyüdüler 15 sene oldu
Bir artıyor bir azalıyor ama gecmedı
Gercekten sürünüyorum
Vallla bıktılar haklılarKesinlikle süründürüyo. Öyle zamanlardan geçtim ki su içmedim beni zehirler diye. Hatta duşa girmedim su vücuduma zarar verir diye. Artık olmayan hastalıklar üretmeye başladım olanlar yetmiyodu. Atar damarım ağrıyo kesin patlıycak falan diyorum. Yada birden benim akciğerim söndü diye fırlıyorum yataktan. Hani ne alaka yani bitek bizi değil yakınlarımızıda süründürüyo. Kendimden çok eşime üzülüyorum benimle uğraşıyo adam yazık
Benim daha ortaokul yıllarımdayken başladı. Psikiyatriye psikoloğa gide gele bir şekilde farkındalık edindim. Ama şu 1.5 yıldır depresyona girmiş gibi hissediyorum kendimi. Düzenli bir şekilde psikoloğa gitmek cidden önemli. Sorunları halı altına süpürdükçe çığ olup üstünüze geliyor.Anksiyete ile nasıl baş ediyorsunuz yoldaşlarım...
İletişime geçelim okadar benzer şeyler yaşıyoruz ki belki bir yardımımız olur birbirimize bana msj at lütfen mutlaka konuşalım bende usandım yıldım bıktım artık bundanVallla bıktılar haklılar
Ama bizde o an onu yaşıyoruz yani
Doktora gıdıyorum sankı ben uyduruyomusum gıbı
davranıyorlar
E nabızımı acayım sana hergun hastanelerdeyım
Tonlarca ılac var
Artık doktora hastaneyede guvenmıyorum
Bir bolume gıttımmo 3 farklı hastane gezmelıyım yine ıkna olmuyorum
Uc dort gun once gercekten gogsumde kıtle cıktı
Bırgunde şişti ben şok oldum
Aglaya zırlaya hastanelerı ayaga kaldırdım
Ama bunu onlar yıne normal karsıladı
Cogu kadında olur senede bır komtrol ettır dedıler
Eve geldım hergun kaz kez yokluyorum gıttmı dıye gıtmıyor…
Esım ailem artık kimse tınlamıyor ..
Gecen elımı yuzume kapadım bana bısey oluyor dedım
Gercekten beynımın sag tarafı bırden kapandı gıbı bayılcak gıbı hissettim
Eşime diyorum insan noldu der
O odunda sımdı sen panıksın bende panık olsam acile kosacaksın
Güya boyle benı haza getırmıyomus
Birgün bana gercekten biley olacak kımse umrunda olmayacak doye cok korkuyorum
Bak o gün doktordan gelıyorum otobuste bırden bılegımın kenardan parmak ve koluma kadar agrı girdi
Oyle boyle degıl bır sanıyelık degıl nasıl sızlıyor
Anlık basladı
Seneler oncede olmustu norolojı fılan bıyer bırakmadım gıttım
Karpal tunel sendromu dedım doktora
Gidene kadar teşhisi koymustum cunku
Sımdıde aynı oldu sonra bır anda nedensız gecıyor .
Busefer baska bıyerıme agrı gırıyor
Cok sacma degılmı
Sonra dusunuyorum herkesın heryerıne bır agrı gırıyomu durduk yere ..
Hadı o agrı gırdı gecmesın bir ıkı saat benı zonklatıyor sonra nıye bırden gecıyor . Gelde kafayı yeme
Bu arada hıcbısey hatırlamıyorum
Gecen esıme agladım ben alzemır oluyorum galıba
Sımdı bıkac norolojı gezerım bu haftada…
Mıllet güne gider ben hastaneye