Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canim insallah guzel takintisiz bir gun olurGünaydın arkadaşlar
Stressiz huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun
İnşallahGunaydin canim insallah guzel takintisiz bir gun olur
İnşallah canim. İçimizdeki çırpınan kuşları gömelim ki kalbimiz hep ferah olsun AminGünaydın arkadaşlar
Stressiz huzurlu ve sağlıklı bir gün olsun
Ölecekmiydin ki:)Bugünde ölmedik şükür :)
Yok Allah korusun bazen yasadiklarimiz kolay bi ölümden zor belki.Siz de anksiyeteli misiniz?Ölecekmiydin ki:)
Panik atak/anksiyete.dövüyorum onları geçiyolar.Sizinkinide döveyim mi:)?Yok Allah korusun bazen yasadiklarimiz kolay bi ölümden zor belki.Siz de anksiyeteli misiniz?
Olur :)Panik atak/anksiyete.dövüyorum onları geçiyolar.Sizinkinide döveyim mi:)?
Napalım işi şaka,şamataya vurduk artık.Kötüyken tabii böyle olmuyor.Biraz iyileşince şaka,şamata...Olur :)
Vallahi doğru iyiyken öyle pozitifim ki kendimi öpesim geliyor.kötüyken de tokatlayasim hosgeldiniz aramiza.hep iyi olalim insallah hepp Allahim lutfen delirmeyelim aminNapalım işi şaka,şamataya vurduk artık.Kötüyken tabii böyle olmuyor.Biraz iyileşince şaka,şamata...
Bende öyleydim herkes bana anlatırdı şimdi kimse beni dinlemiyorBana çok dert anlatan bir yakinim var.O ne zaman arayip dertlerini aglayarak anlatsa ertesi güne ben böyle bu halde kesin oluyorum.Çok empati yapiyorum canla başla sakinleştirmeye çalışıyorum.Ben kimseye yana yikila dert anlatmiyorum.Bu yasadiklarimi bir tek sizler biliyorsunuz.Artik ben insanlarin bana dert yanmasini engellemeliyim.Gelecek konusunda da ne zaman ; ya böyle olursa ,ya şöyle olursa, ya yalniz kalirsam o zaman ne yaparim desem işte böyle anksiyete yaşıyorum.Oh be rahatladim.iyi ki sizler varsiniz.