Anksiyete ile yaşamak

Napalım işi şaka,şamataya vurduk artık.Kötüyken tabii böyle olmuyor.Biraz iyileşince şaka,şamata...:KK48:
Vallahi doğru :KK51::olamaz: iyiyken öyle pozitifim ki kendimi öpesim geliyor.kötüyken de tokatlayasim :silah:hosgeldiniz aramiza.hep iyi olalim insallah hepp Allahim lutfen delirmeyelim amin :KK17:

Bugün araba yikamacida cok garip hareketler sergiledim.Elim, ayagim, boynum, kafam, anksiyeteden cok gergindi. Titriyordum endişeden.Allahtan oyunculuk yapabiliyorum.Bir yere yetismem lazimmis gibi saatime bakip durdum.Kesin bunun basina birsey geldi sandilar.Ama bilmiyorlar ki ben yoktan yere böyle oluyorum.Neyse ki hergun böyle olmuyor.Antidepresan iyi geliyor bana.

Bana çok dert anlatan bir yakinim var.O ne zaman arayip dertlerini aglayarak anlatsa ertesi güne ben böyle bu halde kesin oluyorum.Çok empati yapiyorum canla başla sakinleştirmeye çalışıyorum.Ben kimseye yana yikila dert anlatmiyorum.Bu yasadiklarimi bir tek sizler biliyorsunuz.Artik ben insanlarin bana dert yanmasini engellemeliyim.Gelecek konusunda da ne zaman ; ya böyle olursa ,ya şöyle olursa, ya yalniz kalirsam o zaman ne yaparim desem işte böyle anksiyete yaşıyorum.Oh be rahatladim.iyi ki sizler varsiniz.

Bir de insanlara belli etmeme çabası çok zor ..:KK43: kimseye ben kendimi hic iyi hissetmiyorum diyemedim bugune kadar...

Günaydın :))))
Bu başlık altında kötü şeyleri değil güzellikleri paylaşalım inşaAllah

Bana çok dert anlatan bir yakinim var.O ne zaman arayip dertlerini aglayarak anlatsa ertesi güne ben böyle bu halde kesin oluyorum.Çok empati yapiyorum canla başla sakinleştirmeye çalışıyorum.Ben kimseye yana yikila dert anlatmiyorum.Bu yasadiklarimi bir tek sizler biliyorsunuz.Artik ben insanlarin bana dert yanmasini engellemeliyim.Gelecek konusunda da ne zaman ; ya böyle olursa ,ya şöyle olursa, ya yalniz kalirsam o zaman ne yaparim desem işte böyle anksiyete yaşıyorum.Oh be rahatladim.iyi ki sizler varsiniz.
Bende öyleydim herkes bana anlatırdı şimdi kimse beni dinlemiyor
Seni sadece iç dökecek biri görüp mutlu anlarında aramıyorsa bir bahane bul ve irtibatı azalt

X