- 14 Nisan 2018
- 3.008
- 3.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım teşekkür ederimBaşligin hayirli olsun Ber ra cım.iyi fikir paylasiriz.
Anksiyeteye benziyor.Okb de var gibi.Kafanizda felaket seneryolari yazmayin.Olmuşla ölmüşe çare yok ki.Siz kullanirken de bi kaza olabilir Allah korusun.Onu geçtim yolda yürürken kafamiza birsey düserse de ölebiliriz.Bunlari dusunerek yasamak cok yorucu.Herseyi kontrol altinda tutamayiz.Hayat mukemmelliyetci olmak icin çok kısa.Dra gitmenizi tavsiye ediyorum.Size cok faydasi olacaktir.Kızlar henüz bir psikiyatra gitmedim ama her an bir kaygı içimde yerli yersiz alakalı alakasız herşeye karşı bir huzursuzluk anneme ulaşamam bir sürü olay canlanır arabayla bi yere gitmek benim için kabus . Ben kullanırken sorun yok ama başkası kullanıyorsa ben ağlayacak hale geliyorum. Bildiğiniz kaza yapacakmışız ölecekmişiz korkusu var. Şimdi uyuycam babam geldi aklıma pat diye. Hadi babama bişey olursa . Hadi anneannem ölürse annem hasta olursa hadi eşim işte kaza geçirirse yani halbuki herkes iyi. Tüp bebek yaptırıcaz şimdiden hadi tutmazsa . Yani uzun oldu ama beni cidden yoruyor artık bu huzursuzluk. Panik atak mı anksiyete mi kaygı bozukluğu mu ? Psikiyatr mı psikolog mu napmalıyım bilmiyorum.
Mutlaka gitmem lazım ama bilemiyorum psikolog mu bakar psikiyatriye mi gidicem diye. Artık son zamanda dayanılmaz olmaya başladı. Özellikle arabada bi yere gitme konusu yani başkası kullanıyorsa bazen nolur kenara cek ben alıyım dayanamıyorum devam edemicem indir beni diye yalvariyorum. Ailem konusunda da herkesin herşeyini ben takarım. Şu saat oldu ben dert düşünmekten uyumadım. Dert var mı yok aslına bakarsanız. Herkes gibi geçim derdi bankalar ama altından kalkılmayacak gibi değil herkes işinde gücünde sağlık sorunu yok bunun da bilincindeyim. Gelin görün ki o düşünce girdi mi günlerce beynimi bitiriyo.Anksiyeteye benziyor.Okb de var gibi.Kafanizda felaket seneryolari yazmayin.Olmuşla ölmüşe çare yok ki.Siz kullanirken de bi kaza olabilir Allah korusun.Onu geçtim yolda yürürken kafamiza birsey düserse de ölebiliriz.Bunlari dusunerek yasamak cok yorucu.Herseyi kontrol altinda tutamayiz.Hayat mukemmelliyetci olmak icin çok kısa.Dra gitmenizi tavsiye ediyorum.Size cok faydasi olacaktir.
Amin,Biraz daha yazip icimi dökeyim...Bugün yine kalbim kuş gibi çırpındı.Boğum boğum boğuldum.Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim.Kesecekler sanki az sonra...Gülüyorum bazen kendime.:)Ortada bir tehlike yok! bir felaket yok! neyin endişesi bu!Tokatlayasim geliyor kendimi bazen.Bir insan kendini bu kadar mı boğar.Ne saçma ne yorucu hisler.Allah güç versin hepimize.
Kıyamam ya yalniz degilsiniz.. Psikiyatriste gidin.Belki sizi yatistiracak bir ilac yazmayi gerekli görebilir.Beyninizle savaş halindesiniz, düşüncelerinizin yatışması lazim.Mutlaka gitmem lazım ama bilemiyorum psikolog mu bakar psikiyatriye mi gidicem diye. Artık son zamanda dayanılmaz olmaya başladı. Özellikle arabada bi yere gitme konusu yani başkası kullanıyorsa bazen nolur kenara cek ben alıyım dayanamıyorum devam edemicem indir beni diye yalvariyorum. Ailem konusunda da herkesin herşeyini ben takarım. Şu saat oldu ben dert düşünmekten uyumadım. Dert var mı yok aslına bakarsanız. Herkes gibi geçim derdi bankalar ama altından kalkılmayacak gibi değil herkes işinde gücünde sağlık sorunu yok bunun da bilincindeyim. Gelin görün ki o düşünce girdi mi günlerce beynimi bitiriyo.
Evet en azından şu anda hala bu özelliğim sorunsuz devam edebiliyor. Gece çok zor uyuyorum gündüz eşim gidince uyku basıyo mesela bi kaç kez kabus gördüm karabasan gibi şu anda artık tamam uykudan ölsem de uyumuyorum ne o karabasan gelecek. Ya anlatırken bile saçma ama ben bunu yasıyorum ya.Bu arada araba kullaniyor olmaniz bile özgüven gerektiren bir iş.kendinizi taktir edin kendinize cok haksizlik etmeyin.valla okudugum kadariyla bazi agir vakalar korkudan araba bile süremiyorlar
akşam olurken çok daralıyorsan nefes egzersizi yap canımSelam kizlar nasilsiniz? Ben bu ara daha iyiyim sanki.Biraz gezip farkli ortamlara girince kafam dagildi gibi ama yalnız kalınca ve aksam olunca yine bunalım..
iyi bir dr a git canım durumun iyiyse terapi al geçmiş olsunKızlar henüz bir psikiyatra gitmedim ama her an bir kaygı içimde yerli yersiz alakalı alakasız herşeye karşı bir huzursuzluk anneme ulaşamam bir sürü olay canlanır arabayla bi yere gitmek benim için kabus . Ben kullanırken sorun yok ama başkası kullanıyorsa ben ağlayacak hale geliyorum. Bildiğiniz kaza yapacakmışız ölecekmişiz korkusu var. Şimdi uyuycam babam geldi aklıma pat diye. Hadi babama bişey olursa . Hadi anneannem ölürse annem hasta olursa hadi eşim işte kaza geçirirse yani halbuki herkes iyi. Tüp bebek yaptırıcaz şimdiden hadi tutmazsa . Yani uzun oldu ama beni cidden yoruyor artık bu huzursuzluk. Panik atak mı anksiyete mi kaygı bozukluğu mu ? Psikiyatr mı psikolog mu napmalıyım bilmiyorum.
Biraz daha yazip icimi dökeyim...Bugün yine kalbim kuş gibi çırpındı.Boğum boğum boğuldum.Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim.Kesecekler sanki az sonra...Gülüyorum bazen kendime.:)Ortada bir tehlike yok! bir felaket yok! neyin endişesi bu!Tokatlayasim geliyor kendimi bazen.Bir insan kendini bu kadar mı boğar.Ne saçma ne yorucu hisler.Allah güç versin hepimize.