• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete icin homeopati

Nehir_1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
176
38
13
40
Anksiyete için homeopatik tedaviye başladım.oncesinde yaptığım tedavileri yazayım😁6ilac deneme,akupunktur,hipnoz. psikoterapi.kozmik enerji.hocalara gidip dua muska tertipleri.25subat salı günü eczaciyla görüşme yaptim.uzun bı gorusmeydi.sanirim 1saat surdu.ben korkularımı anlattım.oda detaylı sorular sordu.umutsuzdum ama yine de beynimi kandirmaya calisyodum.bu sefer iyi gelecek dedim.ikindi vaktiydi.eve geldiğimde.bogazda sıkma hissiyatı oldu.bikac dk surdu geçti.bir şifa bagimlisinin itirafları belgeselini izledim.baya güldüm.kendime benzettim.aksam zaten sakinlesiyodum ondan dedim ama bence iyi gelmiş😁

26subat Çarşamba gunu.sabah elim uyuşmuş olarak kalktım.bogazimda soğukluk kurumuş şişmiş gibi hissettim.grip baslgc dedim ama değil sıcak biseyler içmek iyi geldi derken aksama doğru daha da arttı pastil aldım rahatladım.gunu aglamadan kapattım.belki de kendime telkin verdim yeni ilaç diye bilmiyorum.yogun düşünceler vardı ama ağlamadan kapatmak günü iyiydi

27subat Pers.yine hafif boğazda soguklukla kalktım.kahvaltiya iştahı olmayan ben corbayla gecistiren ben kahvaltı yaptım..akşama boğazdaki sislikde geçmişti.yine ağlamadan kapattım günü😁

28subat cuma.buseferde bacaklarımda sanki usutmusum gibi ağrı oldu hareket edince oluyodu.aksama doğru arttı.yine ağlamadan günü kapadım😁negatif düşünceler bı tık azalmisti

29subat ctesi bacaklardaki ağrıyla kalktım akşam doğru azaldı.bitti.aglamayinca bu seferde ayakta çok kaldım.birikmis işleri yaptim.baya bı yoruldum bu sefer.aksam bikac saatlik çarpıntı oldu.bunun ilaçla alakalı olduğunu düşünmüyorum.cok yordugum için oluyodu oncedende yaşardım.

29subat ctesi bacaklardaki ağrıyla kalktım akşam doğru azaldı.bitti.aglamayinca bu seferde ayakta çok kaldım.birikmis işleri yaptim.baya bı yoruldum bu sefer.aksam bikac saatlik çarpıntı oldu.bunun ilaçla alakalı olduğunu düşünmüyorum.cok yordugum için oluyodu oncedende yaşardım.
29subati yanlis yazmisim 1mart olucakti

2mart pazar.malesefki ilacın etkisi bu kadarmış.eczaci 1hafta sonra gel demişti.ama bende etksii 4bucuk gün sürdü.3kez ağladım😁pazar olmasaydı kosacaktim eczaneye ama yok😁😁ptesi beklemek zor

3mart ptesi.ilacimi verin bana😁bolca ağlamadan sonra öğlen görüşmeye gittim.faydasi oldumu dedi evet oldu aglamadim.ama salı gelmem gerekirken pazar gunune kadar etki etti.dedim.kisiye göre degisiyor.dedi.etki ettiyse aynisi vercem demişti gorusmenin başında ama sorular sordukca fikri degisti sanırım.baska bı remedy verdi.eczaci ben bazen ayda 1bazen senede 1alirim kişiye göre değişir. Dedi.bakalim nasıl olcak yeni homeopatik ilacimla.umarim en kısa zamanda kolaylıkla sifama kavusurum

4gunluk surecde yoğun düşünceler bazen azaldı.ama sabahki yoğun negatif düşünceler daha kolay cevirebildim pozitife sanki😁bilmiyorum kendimi mi kandiriyorum.yok yok kandirmiyorum😁öyle olmasaydı ağlardım😁

4mart yüzümde bikac sivilce cikti .regl yaklaştığı icinmi ilacdanmi bilmiyorum.sabah bikac damla gözyaşı oldu.umarim en kısa zamanda iyilesirim

Back
X