vertigo da olabilir norolojiye gördünüz muMerhaba, 2009 yılından beri 2-3 senede bir anksiyete, depresyon, panik atak hepsi birarada yaşadığım ataklar oluyor. . Yine böyle bir süreçten geçiyorum. 25 ocaktan beri ilaç tedavisi görüyorum. Buraya güngün duygularımı yazacağım. Ve başa çıkma mücadelemi , hüznümü , neşemi (inşallah)
şuan okuduğum kitap , dr. David Burns iyi hissetmek
Kitapta bazı ödevler oluyor, onları buraya yazmak istiyorum.
Bizi anca bu hastalığı yaşayanlar anlar, ne yazikki eşim hastalığım konusunda çok fazla duyarsız “kendi kendine abartıyorsun” “başka şeyler düşün” gibi sürekli suçlayıcı konuşuyor. Bi kere bile atak geçirirken başımı okşamadı elimi tutmadı.
ailem şehirdışında ben hastalığımdan bahsederek onları da üzmek istemiyorum. Şuan ki durumumdan onların haberi yok.
Elbet bu da geçecek öncekiler gibi, korona zamanı karantina sağlam insanların bile psikolojisini bozdu. Biz daha önce anksiyete yaşayanlar bundan daha çok etkilendik. İnşallah 1 martta yasaklar kalkar en azından ormanda hava alırız. Orman derken, ben tek başıma sokağa çıkamıyorum dışarı çıktığımda yürürken dengem bozuluyor bayılacak gibi oluyorum terliyorum panik yapıyorum.
benim bu hastalıkta ki en büyük korkum başdönmesi ve denge bozukluğu
Yemek yaparken tezgah başındayken kafam öne doğru aniden düşüyor gibi oluyor nabzım çıkıyor ve. Terlemeye başlıyorum.
Bazen ataklar 1.5 saat bile sürdüğü oluyor.
Genel olarak yataktayım ya da yatar pozisyonundayım.
Evimin işini tam anlamıyla yapamıyorum.
gün içinde kuru ekmek yiyip üstüne hap içmişliğim bile var.
Hayır yok ailemden bana 6 saat uzaklıkta. Yaşadığımız şehirde akrabamız da yok maalesef.Bu gibi durumlarda yardimci olabilecek biri yok mu cevrenizde es dost akraba, manevi destek size iyi gelecektir. Allah yard. olsun sizi cok iyi anliyorum
Evet gitmiştim. Anksiyetenin klasik belirtisi olduğu söylendi.vertigo da olabilir norolojiye gördünüz mu
Yemeğimizi yedik mutfağı topladım.Şuan saat 20:04 kendime kısa süreki anlık planlar yapacağım.
Ocakta yemeğim pişiyor.
Salonun ortasında ki dağınıklığı kaldırıcam
Bulaşık makinesinde ki bulaşıkları çıkaracağım
Bi makine çamaşır atıp
Kuruyan çamaşırları katlayacağım
Yatak odasının tozunu alacağım.
Bakalım bunları yatana kadar yapacakmıyım 2 tanesini yapsam benim için yeterli :)
Harika canımBugün ki şükürlerim
aksamleyin hiç atak geçirmedim. Mutlu mesuttt bol neşeli bi aksam geçirdim :)))
Başımızı sokacak bir evimiz yiyecek yemeğimiz var
Ailem hep arkamda be destekçii
Şükür ki rahat nefes alıp veriyoruz
Kimseye muhtaç değilim
Kendimi seviyorum
Maşallah maşallah canımMerhaba günlük :))))
Bugün hiç ne depresyon me anksiyete ne de panikatak uğradı bana :)))
Bir maşallahınızı alırım :)
Bugün hastalığımda 27. Gün sanırım iyileşiyorum :)
Olur arada öyle şeyler kuzumMaşallah maşallah canımbenim bi iki kere yokladı yine
Merhaba, Büyük bir acı ya da korku yaşamaMerhaba, 2009 yılından beri 2-3 senede bir anksiyete, depresyon, panik atak hepsi birarada yaşadığım ataklar oluyor. . Yine böyle bir süreçten geçiyorum. 25 ocaktan beri ilaç tedavisi görüyorum. Buraya güngün duygularımı yazacağım. Ve başa çıkma mücadelemi , hüznümü , neşemi (inşallah)
şuan okuduğum kitap , dr. David Burns iyi hissetmek
Kitapta bazı ödevler oluyor, onları buraya yazmak istiyorum.
Bizi anca bu hastalığı yaşayanlar anlar, ne yazikki eşim hastalığım konusunda çok fazla duyarsız “kendi kendine abartıyorsun” “başka şeyler düşün” gibi sürekli suçlayıcı konuşuyor. Bi kere bile atak geçirirken başımı okşamadı elimi tutmadı.
ailem şehirdışında ben hastalığımdan bahsederek onları da üzmek istemiyorum. Şuan ki durumumdan onların haberi yok.
Elbet bu da geçecek öncekiler gibi, korona zamanı karantina sağlam insanların bile psikolojisini bozdu. Biz daha önce anksiyete yaşayanlar bundan daha çok etkilendik. İnşallah 1 martta yasaklar kalkar en azından ormanda hava alırız. Orman derken, ben tek başıma sokağa çıkamıyorum dışarı çıktığımda yürürken dengem bozuluyor bayılacak gibi oluyorum terliyorum panik yapıyorum.
benim bu hastalıkta ki en büyük korkum başdönmesi ve denge bozukluğu
Yemek yaparken tezgah başındayken kafam öne doğru aniden düşüyor gibi oluyor nabzım çıkıyor ve. Terlemeye başlıyorum.
Bazen ataklar 1.5 saat bile sürdüğü oluyor.
Genel olarak yataktayım ya da yatar pozisyonundayım.
Evimin işini tam anlamıyla yapamıyorum.
gün içinde kuru ekmek yiyip üstüne hap içmişliğim bile var.
aşırı kontrol güdüsü ve büyük bir acı ya da korku yaşama var bende.Merhaba, Büyük bir acı ya da korku yaşama
Olmadığı gibi görünme çabası
Aşırı kontrol güdüsü
Paranoyaya yakın ölüm korkusu
Yalnızlık duygusunu getiren büyük bir ayrılık ya da ölüm (İllaki fiziki ayrılığı düşünmeyin, duygusal ayrılıkta önemli)
"bana laf gelmesin de istersen dünya yansın" hissi
Bunlardan hangisi ya da hangileri var sizde?
Bunlar panik atak kök duyguları, bu duyguları temizlemeden panik ataktan kurtulamazsınız.Bugün ki şükürlerim
-bugün hiç hastalanmadım çok şükür.
-
aşırı kontrol güdüsü ve büyük bir acı ya da korku yaşama var bende.
Ne yapmam lazım bunun için ?Bunlar panik atak kök duyguları, bu duyguları temizlemeden panik ataktan kurtulamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?