- 17 Temmuz 2012
- 1.522
- 205
- 163
- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
Aklina geldiginde baska sey dusun ben o sekilde hafiflettim inan ise yariyor psikologumun onerisiAnksiyete yasiyorum derealizasyon yasiyorum hic iyi degilim
28im bende canım.zaten boşver dediğimiz anda iyileşmeye başlıyoruz:) 1 ay öncesi o kadar kötüydümki boşlukta yasıyor gibiydim.sürekli delirme korkusu,herşeyden herkesden korkma vs..artık o kadar değil şükür.mesela bugün bi sıkıntı var içimde endişe var ama sebebini bilmediğim için bişey yapamıyorum.dua edip düşünmemeye çalışıyorum.sorunlar bendede var ama eşimden değil,ailesinden.buda hasta olmama sebep oldu zaten.herkese karşı çok dik durmalıyız düşmanlar duysa sevinir halimize diye düşünüp daha iyi olamaya çalışıyorum canım[/QUOTE. zaten aile den oluyor ne oluyorsa canım endişe ne sebep arama düşünme yok çünkü sebep umursama ilgilenmë ve uyuyacağın zaman bir şey düşünmemek için uyuyana kadar dua oku dilini meşgul et ki düşünme ne engel olsun ben la ilave illallah diyorum mesela sürekli sonra bakıyorum saba olmuş bunu anksiyete bozukluğu olanlar değil herkez yapsa stres Free olur en azından:)
zaten aile den oluyor ne oluyorsa canım endişe ne sebep arama düşünme yok çünkü sebep umursama ilgilenmë ve uyuyacağın zaman bir şey düşünmemek için uyuyana kadar dua oku dilini meşgul et ki düşünme ne engel olsun ben la ilave illallah diyorum mesela sürekli sonra bakıyorum saba olmuş bunu anksiyete bozukluğu olanlar değil herkez yapsa stres Free olur en azından:)28im bende canım.zaten boşver dediğimiz anda iyileşmeye başlıyoruz:) 1 ay öncesi o kadar kötüydümki boşlukta yasıyor gibiydim.sürekli delirme korkusu,herşeyden herkesden korkma vs..artık o kadar değil şükür.mesela bugün bi sıkıntı var içimde endişe var ama sebebini bilmediğim için bişey yapamıyorum.dua edip düşünmemeye çalışıyorum.sorunlar bendede var ama eşimden değil,ailesinden.buda hasta olmama sebep oldu zaten.herkese karşı çok dik durmalıyız düşmanlar duysa sevinir halimize diye düşünüp daha iyi olamaya çalışıyorum canım
Canım öyle doğru bişey dedinki.uyuyacagım Zaman o kadar çok şey düşünüyorumki aklına ne gelirse saçma sapan,düşüne düşüne uyuduğum için sabah bi uyanıyorum rüyaymıydı gerçekmiydi karıştırıyorum herşeyi.doktor uyku bozukluğu olmuş anksiyeteden dedi.şimdi düşünmemeye çalışıyorum dediğin gibi dua edip salavat getiriyorum uykuya dalıyorum.zaten aile den oluyor ne oluyorsa canım endişe ne sebep arama düşünme yok çünkü sebep umursama ilgilenmë ve uyuyacağın zaman bir şey düşünmemek için uyuyana kadar dua oku dilini meşgul et ki düşünme ne engel olsun ben la ilave illallah diyorum mesela sürekli sonra bakıyorum saba olmuş bunu anksiyete bozukluğu olanlar değil herkez yapsa stres Free olur en azından:)
şunu da söyleyim ben hangi fizik tedavi doktoru da antidepresan verdi belm den ameliyat oldum beyin cerrahi da antidepresan verdi kas romatizmam var onun için de doktor antidepresan verdi ben bir kere bile kullanmadım ne oldu peki kötü muyum atlatama dım mı ilaca bağımlı olmaktan sa böyle atlatma yı tercih ettim yarın öbür gün bebek olunca ne olucakİnancım sonsuz canım.sürekli Allah'a sığınırım dua ederim.herşeyde bi hayır vardır bu hastalık sayesinde 5 vakit namaza başladım.huzur veriyor.Esmaül Hüsnayı ezberledim.bu yüzden bu hastalığı Allah bana O'na daha çok yakın olmam için verdiğini düşünerek sabır ettim ediyorum.hiç bi Zaman cesur biri olamadım zaten.hep korkaktım.inşallah bende gülüp geçerim bu hastalığa.sende ne zamandır var anksiyete bozukluğu
düşünme işte baktın başlamış mısın hemen kes her defasında yap bunu kapIlma ve ne zaman konuşmak istersen yardimci olurum sanaCanım öyle doğru bişey dedinki.uyuyacagım Zaman o kadar çok şey düşünüyorumki aklına ne gelirse saçma sapan,düşüne düşüne uyuduğum için sabah bi uyanıyorum rüyaymıydı gerçekmiydi karıştırıyorum herşeyi.doktor uyku bozukluğu olmuş anksiyeteden dedi.şimdi düşünmemeye çalışıyorum dediğin gibi dua edip salavat getiriyorum uykuya dalıyorum.
şunu da söyleyim ben hangi fizik tedavi doktoru da antidepresan verdi belm den ameliyat oldum beyin cerrahi da antidepresan verdi kas romatizmam var onun için de doktor antidepresan verdi ben bir kere bile kullanmadım ne oldu peki kötü muyum atlatama dım mı ilaca bağımlı olmaktan sa böyle atlatma yı tercih ettim yarın öbür gün bebek olunca ne olucak
Benim kullandığım ilaç çok hafif.10mg.doktora bu kadar düşük doz iyileştirecek mi diye sorduğumda,seni uyuşturmadan iyileştireceğim verdiğim ilaç bağımlılık yapmayacak geç iyileştirecek ama etkili olacak dedi.ilacın etkisi 1ayı geçince göstermeye başladı zaten.6ay kullancam ilacı.çok güzel fikirler verdin Canım Allah razı olsun.aklıma bişey takıldıkça yazıcam sana :)düşünme işte baktın başlamış mısın hemen kes her defasında yap bunu kapIlma ve ne zaman konuşmak istersen yardimci olurum sana
tamam canım kendine iyi bak hayırlı geceler görüşmek üzere özelden de yazabilir sın:)Benim kullandığım ilaç çok hafif.10mg.doktora bu kadar düşük doz iyileştirecek mi diye sorduğumda,seni uyuşturmadan iyileştireceğim verdiğim ilaç bağımlılık yapmayacak geç iyileştirecek ama etkili olacak dedi.ilacın etkisi 1ayı geçince göstermeye başladı zaten.6ay kullancam ilacı.çok güzel fikirler verdin Canım Allah razı olsun.aklıma bişey takıldıkça yazıcam sana :)
Tamam Canım izlemeye aldım seni teşekkür ederim çok iyisin.Allah rahatlık versin hayırlı geceler sende kendine çok iyi bak :)tamam canım kendine iyi bak hayırlı geceler görüşmek üzere özelden de yazabilir sın:)
hilal ben de öyleydim canım suan 100 üzerinden 30 diyebilirim sıkıntıma zaman wer kendine we ilaçlarını kullan gececek bunlardaKizlar yardim edinnn kurtulamiyorum su illetten bes aydir mahvoldum canima kiymaktan korkuyorumm
Korkum yok durduk yere oluyor bi heyecan var 120 nabzimbendeki korkular azaldı ama sürekli bi huzursuzluğum var.bazen korkuyorum sıkıntılı oluyorum neden korkuyorum diye düşünüyorum sebep bulamıyorum.aslında önceden korktuğum seylerin sebebi vardı.sürekli kaygılıyım ama zamanla buda geçecek inanıyorum
İyilesenleri gordukce umutlaniyorum Tesekkur ederim ilginizehilal ben de öyleydim canım suan 100 üzerinden 30 diyebilirim sıkıntıma zaman wer kendine we ilaçlarını kullan gececek bunlarda
Aaah aah benim de pzt basliyor sinavlarim ve ben hic hazirlanamadim / belirtileriniz neler neler yasiyosunuzAllah yardımcımız olsun ,bende anksiyete panik atak hastasıyım sınava hazırlanıyorum ve cok zor geçiyor bende yardim almak istiyorum.
ayy bitanem benımmm sen ıyı ol yeter ki.sende bana cok destek oldun.bu sayfanın bana verdıgı en guzel sey sensın canım dostummmmsen olmasan bu kadar kolay atlatamazdım dostum.iyiki varsın canım arkadaşım
Şuan bende bunları yaşıylrum ve çok ağır geliyor. O kadar güzel anlatmışsınz kibende korkmustum bir ses ten öyle başladı 2 sene falan oldu ilk zamanlar o kadar kötüy dum ki ailem hoca ya falan baktır dı kendim le çok çelistim o kadar çok korkuyor dum ki hersey anlamsız dı herhangi bir olaya ne anlamı var şu kişi acaba korkmuyor mu birine zarar verme korkusu kendi kendine sürekli konuşma sürekli düşünme saçma sapan düşünceler insanlara dikkat etme ondan korkmak için sebep arama:) mide ağrısı koşacak gibi yerinde duramama gibi his acaba delircek miyim düşüncesi bir sürü şimdi nasıl oluyor biliyor musun nabzı mı hissediyorum bak yine geldi diyorum hafif korku oluyor ama biliyorum neyden olduğunu umursamyorm ama çok araştırdım ben sonra öğrendim ne olduğunu hastalıklar insanlar için canım nasıl sınav olucaz bir şey ler yasamaz sak var bunlar da bir hayır hamd edelim Rabbim dualarımı z geri çevirmez yeter ki ona yönelelim suan onun rızası için senin içini bir nebze olsun ferahlattımsa ne mutlu bana
boşver takma gerçekten ben umursamyorm başka şeylerle ilgileniyorumŞuan bende bunları yaşıylrum ve çok ağır geliyor. O kadar güzel anlatmışsınz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?