Anksiyete depresyon panik atak

Ya

zaten aile den oluyor ne oluyorsa canım endişe ne sebep arama düşünme yok çünkü sebep umursama ilgilenmë ve uyuyacağın zaman bir şey düşünmemek için uyuyana kadar dua oku dilini meşgul et ki düşünme ne engel olsun ben la ilave illallah diyorum mesela sürekli sonra bakıyorum saba olmuş bunu anksiyete bozukluğu olanlar değil herkez yapsa stres Free olur en azından:)

Canım öyle doğru bişey dedinki.uyuyacagım Zaman o kadar çok şey düşünüyorumki aklına ne gelirse saçma sapan,düşüne düşüne uyuduğum için sabah bi uyanıyorum rüyaymıydı gerçekmiydi karıştırıyorum herşeyi.doktor uyku bozukluğu olmuş anksiyeteden dedi.şimdi düşünmemeye çalışıyorum dediğin gibi dua edip salavat getiriyorum uykuya dalıyorum.

şunu da söyleyim ben hangi fizik tedavi doktoru da antidepresan verdi belm den ameliyat oldum beyin cerrahi da antidepresan verdi kas romatizmam var onun için de doktor antidepresan verdi ben bir kere bile kullanmadım ne oldu peki kötü muyum atlatama dım mı ilaca bağımlı olmaktan sa böyle atlatma yı tercih ettim yarın öbür gün bebek olunca ne olucak

düşünme işte baktın başlamış mısın hemen kes her defasında yap bunu kapIlma ve ne zaman konuşmak istersen yardimci olurum sana

düşünme işte baktın başlamış mısın hemen kes her defasında yap bunu kapIlma ve ne zaman konuşmak istersen yardimci olurum sana
Benim kullandığım ilaç çok hafif.10mg.doktora bu kadar düşük doz iyileştirecek mi diye sorduğumda,seni uyuşturmadan iyileştireceğim verdiğim ilaç bağımlılık yapmayacak geç iyileştirecek ama etkili olacak dedi.ilacın etkisi 1ayı geçince göstermeye başladı zaten.6ay kullancam ilacı.çok güzel fikirler verdin Canım Allah razı olsun.aklıma bişey takıldıkça yazıcam sana :)

tamam canım kendine iyi bak hayırlı geceler görüşmek üzere özelden de yazabilir sın:)

Korkum yok durduk yere oluyor bi heyecan var 120 nabzim

Allah yardımcımız olsun ,bende anksiyete panik atak hastasıyım sınava hazırlanıyorum ve cok zor geçiyor bende yardim almak istiyorum.

L Li-moon maşallahın var canım benımm :) en kotu kısımları atlattım çok şükür.bu hastalıgı yasayan arkadaşlara da cok gecmıs olsun zorlugunu cook ıyı bilirim 4 yıl kolaymı bunları yasamakkk

Şuan bende bunları yaşıylrum ve çok ağır geliyor. O kadar güzel anlatmışsınz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…