• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete bozuklugu :(((((

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba
ben yillardir anksiyete bozukluguyla mucadele ediyorum.
Bi ara iki sene ust uste krizlere giriyordum. Allah kimsenin basina vermesin, bu hastalik yuzunden okul'da devamsizlik problemlerim vardi diplomami bile alamadim. Araba kullanmaktan korkuyorum, yanliz bi yere gidemiyorum, magazalara alisverise cikamiyorum tek basima, tatile gitmekten bile korkuyorum, baska bi ulkeye gittigim zaman, surekli basima bisey gelecekmis gibi oluyor, arkadaslarla magazaya gidiyoruz orda bile endiseleniyorum ama herseye panik'te yapmam. Bir bucuk yil antidepresan kullandim, duzelmisti aslinda ama sirf krizlerim duzeldi, endiselerim degil. Bazen durup duruken icim titriyo, korkuyorum nedensiz yere, baskasinin basina gelen sorunlar benim de basima gelecekmis gibi oluo. Bu hastalik beni maf edio, surekli stres halindeyim, vucudum gerilio. Antidepresanlari birakip bitkisel tedaviye basladim, bakalim ne olcak.
Simdi'de tatile gitcem, ama hevesim kalmadi, korkuyorum basima bisey gelcek endisesiyle, ya kriz gecirirsem gibisinden !!!
Ne olur bana yardim edin, hayata yeniden gulumsemek istiyorum !!! :((((((

canım çok geçmiş olsun. bende onunla boğuşuyorum.
ilac almaya başladım tekrar. bence düzenli ilaç kullanmalı ve korkularımızı yenmeye çalışmalıyız. Allah yardımcımız çok zor yaşayan bilir.

allah sabır versin.bende aynı sorunları yaşıyorum çok zaman...çok zor bir durum.en kötüsüde psikolji.insan onsuz yaşayamıyor.ilaçları iyi kullanın derim.çünkü tek çaremiz o ilaçlar.yoksa daha kötüye gidebilir

çokkk zorrrrr bununla basa çıkmak bende de olustu 6 ay önce tansiyonum yukseldi 19 a doktorlar baktı sadece stresten dediler ama ben durmadım dahiliyeye gittim kardiyolaga gittim çok şükür bişey yokkk ama hala kafam karısık dedigim gibi çok çok çok zorrr

Merhaba
ben yillardir anksiyete bozukluguyla mucadele ediyorum.
Bi ara iki sene ust uste krizlere giriyordum. Allah kimsenin basina vermesin, bu hastalik yuzunden okul'da devamsizlik problemlerim vardi diplomami bile alamadim. Araba kullanmaktan korkuyorum, yanliz bi yere gidemiyorum, magazalara alisverise cikamiyorum tek basima, tatile gitmekten bile korkuyorum, baska bi ulkeye gittigim zaman, surekli basima bisey gelecekmis gibi oluyor, arkadaslarla magazaya gidiyoruz orda bile endiseleniyorum ama herseye panik'te yapmam. Bir bucuk yil antidepresan kullandim, duzelmisti aslinda ama sirf krizlerim duzeldi, endiselerim degil. Bazen durup duruken icim titriyo, korkuyorum nedensiz yere, baskasinin basina gelen sorunlar benim de basima gelecekmis gibi oluo. Bu hastalik beni maf edio, surekli stres halindeyim, vucudum gerilio. Antidepresanlari birakip bitkisel tedaviye basladim, bakalim ne olcak.
Simdi'de tatile gitcem, ama hevesim kalmadi, korkuyorum basima bisey gelcek endisesiyle, ya kriz gecirirsem gibisinden !!!
Ne olur bana yardim edin, hayata yeniden gulumsemek istiyorum !!! :((((((

hepimizin ortak derdi malesef bu canım:( Allah acil şifalar versin..ilaçta kullanıyormuşsun ama bi yararı olmadımı ilaçların? kriz anında kendi kendini yatıştırmya çalış tatlım ilaçlar geçici çözüm anlık şeyler..sorun bizim beynimizde bitiyor..sen kendi kendini tedavi edersen daha kalıcı olur..kriz anında kendini sakinleştir yada kriz gelecek gibi olmaya başladığında dikkatini başka bişeye vermeye çalış ben iyiyim geçecek sakinim gibi olumlamalarda bulun..ne zaman aklıan gelse mutlaka bişeylerle uğraş oturuyorsan kalk mekan değiştir kitap oku sakinleştirici müzikler dinle ney yada keman..gerçi bende bazen kendime engel olamıyorum ama çoğu zaman işe yarıyor bunlar..arada yaz buraya içini dök :) geçmiş olsun tatlım sıkma güzel canının herşey güzel olacak inan buna :24:

Back