• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anksiyete bozukluğu ve korkular

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba kızlar.herkese acil şifalar diliyorum..

Bende anksiyete bozukluğu var çok şükür kontrol altına aldım.korktuğum bi olaydan sonra başlamıştı.eşimin sözde bi şakası yüzünden aşırı korkmuştum insanların içine görünmeyen varlık girdi gibi düşünüp aşırı korkuyordum.en çokta eşimden.çok şükür terapilerle atlattım bu durumu.

Şimdi benim en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insana anksiyete bozukluğu teşhisi kondu.insanlar robot gibi vampir gibi geliyor korkuyorum diyor.yabancılaşma hisside yaşıyor ama en çok insanlardan korkmak beni korkutuyor diyor.annemden babamdan dahi korkuyorum diyor.bunun anksiyeteden dolayını söylemiş doktor ama arkadaşım kendini ikna edemiyor kesin ben deliyim şizofren oldum diyor.nişanlı iki ay sonra düğünü olacak ama evlilik düşüncesi bile korkutuyor diyor.evlilikte yaşanacak özel anlardan dahi ürküyor bu korkusu yüzünden.size sormak istiyorum sizde böyle korkular oldu mu?eğer kendi gibi örnekler görürse bi nebze ikna olacağını düşünüyorum.hepinize sevgiler..

Son düzenleme:

Bende anksiyete bozukluğu var çok şükür kontrol altına aldım.korktuğum bi olaydan sonra başlamıştı.eşimin sözde bi şakası yüzünden aşırı korkmuştum insanların içine görünmeyen varlık girdi gibi düşünüp aşırı korkuyordum.en çokta eşimden.çok şükür terapilerle atlattım bu durumu.

Şimdi benim en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insana anksiyete bozukluğu teşhisi kondu.insanlar robot gibi vampir gibi geliyor korkuyorum diyor.yabancılaşma hisside yaşıyor ama en çok insanlardan korkmak beni korkutuyor diyor.annemden babamdan dahi korkuyorum diyor.bunun anksiyeteden dolayını söylemiş doktor ama arkadaşım kendini ikna edemiyor kesin ben deliyim şizofren oldum diyor.size sormak istiyorum sizde böyle korkular oldu mu?eğer kendi gibi örnekler görürse bi nebze ikna olacağını düşünüyorum.hepinize sevgiler..
İlk kez duydum canım allah şifa versin ❤️

Şimdi benim en yakın arkadaşım kardeşim dediğim insana anksiyete bozukluğu teşhisi kondu.insanlar robot gibi vampir gibi geliyor korkuyorum diyor.yabancılaşma hisside yaşıyor ama en çok insanlardan korkmak beni korkutuyor diyor.annemden babamdan dahi korkuyorum diyor.bunun anksiyeteden dolayını söylemiş doktor ama arkadaşım kendini ikna edemiyor kesin ben deliyim şizofren oldum diyor.nişanlı iki ay sonra düğünü olacak ama evlilik düşüncesi bile korkutuyor diyor.evlilikte yaşanacak özel anlardan dahi ürküyor bu korkusu yüzünden.size sormak istiyorum sizde böyle korkular oldu mu?eğer kendi gibi örnekler görürse bi nebze ikna olacağını düşünüyorum.hepinize sevgiler..

Ben de ilk defa duydum bu tür bir korkuyu ama anksiyete işte adı üstünde kaygı bozukluğu.bizim yaşadığımız korkuların baska bir türü.ilaç ve terapiyle daha iyi olur inşallah.

Ve ayrıca şizofren olan bir insan ben deliyim şizofren oldum demez bence.sadece delirmekten korkuyordur bizler gibi

Ben de ilk defa duydum bu tür bir korkuyu ama anksiyete işte adı üstünde kaygı bozukluğu.bizim yaşadığımız korkuların baska bir türü.ilaç ve terapiyle daha iyi olur inşallah.

Ve ayrıca şizofren olan bir insan ben deliyim şizofren oldum demez bence.sadece delirmekten korkuyordur bizler gibi
Bendede vardı bu tarz ama arkadaşımın ki daha yoğun gibi.doktor travma sonrası stres bozukluğu da demiş.terapi alacak inşallah iyi gelir.aynen şizofren olan şizofren oldum mu demez.ama gelde anlat işte :)

Teşekkürler iyiyim canım sen nasılsın? Sendede mi anksiyete bozukluğu vardı
Sağol canım çok az da olsa iyiyim şükür
Ondan yok ama korku endişe var başlıkta korkulardan da bahsediyor
Kafam dağılsın die bi yöntem geldi aklıma bazı şeyleri günlük yapmak ama öyle bir topik bulamadım
Sanırım kendim açıcam
Günlük tarzı
İsteyenler takip eder
Çünkü konu sahibi olup insanlara cevap vermek o kadar zor ki Mesajlar birikecek tüm gözler üstünde gerek yok
Sanal da olsa yük oluyo en iyisi günlük kendim içim yapmak
Diyeti de günlük yapanlar oluyo
Günde bi kere yazarım en az olur biter

Sağol canım çok az da olsa iyiyim şükür
Ondan yok ama korku endişe var başlıkta korkulardan da bahsediyor
Kafam dağılsın die bi yöntem geldi aklıma bazı şeyleri günlük yapmak ama öyle bir topik bulamadım
Sanırım kendim açıcam
Günlük tarzı
İsteyenler takip eder
Çünkü konu sahibi olup insanlara cevap vermek o kadar zor ki Mesajlar birikecek tüm gözler üstünde gerek yok
Sanal da olsa yük oluyo en iyisi günlük kendim içim yapmak
Diyeti de günlük yapanlar oluyo
Günde bi kere yazarım en az olur biter
Güzel fikir canım. Senin korkuların neler

Güzel fikir canım. Senin korkuların neler
Sabahtan beri hiç bişeye elimi sürmedim bazen öyle oluyo mu sana da ? Ne kötü tüm günüm çöpe gitti
Korku yerine endişe demek daha doğru olur sanırım
Kaygı...
Hep boş şeyler ..
Daha olmayan şeyleri takıyorum
Sen?

Mesela dün ruh gibiydim
İçim çok daralıyodu
Tek başına gelen kişi ben değilim biliyorum
Hayal dünyasında gibi :( düşün alışverişe gittik eşimle
Hiç belli etmeden geçiştiriyorum
Napıyım manyak mıyım ben belli ediyim
Dışardan bakınca genelde normal biriyim :KK53:

Sabahtan beri hiç bişeye elimi sürmedim bazen öyle oluyo mu sana da ? Ne kötü tüm günüm çöpe gitti
Korku yerine endişe demek daha doğru olur sanırım
Kaygı...
Hep boş şeyler ..
Daha olmayan şeyleri takıyorum
Sen?
Tabi banada oluyor.anksiyete bozukluğu panik ataktan çok daha zor. Bu konuyu arkadaşımın durumu için açmıştım ya o dün nette bi psikiyatriye soru sormuş. Anksiyete bozukluğu çeşit çeşit karşımıza çıkabilir sizin sorun hem anksiyete bozukluğu hemde travma sonrası stres bozukluğu demiş. Ailenize korkunuzu anlatın neden korkuyorsanız üstüne gidin düşüncelerden kaçmayın demiş. Yani önemli olan önce kaygı sebebini bulup yüzleşmek. Düşün canım neden böyleyim sebebi ne diye. Zaten bizim özelliğimiz olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp korkmak

Tabi banada oluyor.anksiyete bozukluğu panik ataktan çok daha zor. Bu konuyu arkadaşımın durumu için açmıştım ya o dün nette bi psikiyatriye soru sormuş. Anksiyete bozukluğu çeşit çeşit karşımıza çıkabilir sizin sorun hem anksiyete bozukluğu hemde travma sonrası stres bozukluğu demiş. Ailenize korkunuzu anlatın neden korkuyorsanız üstüne gidin düşüncelerden kaçmayın demiş. Yani önemli olan önce kaygı sebebini bulup yüzleşmek. Düşün canım neden böyleyim sebebi ne diye. Zaten bizim özelliğimiz olmamış şeyleri olmuş gibi düşünüp korkmak
Doğru ya konu arkadaşın içindi :)
Evet kaçmakla olmaz üstüne gidince dizeliyo
Ama oturup filozof gibi de düşünmemek lazım neyse bakalım devam yaşamaya

Doğru ya konu arkadaşın içindi :)
Evet kaçmakla olmaz üstüne gidince dizeliyo
Ama oturup filozof gibi de düşünmemek lazım neyse bakalım devam yaşamaya
Bendede var zaten anksiyete bozukluğu canım . Neler neler yaşadım. Üç yıldır var ama ilk yıl tam bi ölü gibiydim.benimde korktuğum bi olaydan sonra oldu. Sende kaç senedir var?

Allah şifa versin ancak en kısa zamanda bir destek alması daha uygun olur çünkü bu tür durumları kendi kendine aşmaya çalışmak daha da kötü olmaya sebep olabilir.

Back