Anksiyete bozukluğu tansiyon

Irenasun

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
198
40
35
Arasturdigima gore hipertansiyon hastaligi ile anksiyete arasinda cok ince çizgi varmış.belirtileri birbirine cik yakinmis simdi bende bir ton tahlil yaptirdim bisey ckmadi ekg ultrason ac karınla tok karinla tahlil kalpde bisey cikmadi.anksiyete dedi iki tane acildeki doktor.tansiyon hastasisinda demedi ama ne fark olmali ikisi arasinda anlayan yada yasayan varsa yazarsaniz sevinirim .piskaytriye gittim citoles verdi bakalm 4. Gunum bakalim anlamis deilim

Kalbine bakmışlarsa tansiyon hastasi olup olmadigina karar vermislerdir.

Yani tansiyon hastasi degilsin doktorlarin dedigine göre.

Tansiyon takibi yapıldı mı?

Kalbine bakmışlarsa tansiyon hastasi olup olmadigina karar vermislerdir.

Yani tansiyon hastasi degilsin doktorlarin dedigine göre.
Galibaa anksiyete diyip gonderdi panik olup tansiyonu yukseltiosun dediler.iki kere tansiyon dusurucu verilmisti ama bazi belirtilerimi soyleyince piskaytriye git dediler umarim tansiyon çıkmasının sebebi budur

bende de oynak tansiyon var,
bi rahatsızlık sonucu değil ama klasik aile içinde sıradan ölçümler sırasında farkettiğim bi tansiyon yüksekliğim vardı 14-9, 15-10 gibi doktora gösterdim direk tansiyon ilacı yazdı,
sanki ölçüm sırasında tansiyonum yükseliyor gibi hissediyorum stres ve panikden,
bu süreç içerisinde endişe kaygı stres durumum iyice arttı,
zaten İBS hastasıyım İBS bağırsak emilimini mahvediyor dolayısıyla b12 seviyem baya bi azalmış,
b12 iğnesi vurdurmaya başladım anksiyete panik ataklarım kalmadı gibi,
tansiyonumda bi süredir 12-8 11-7 seviyelerinde,
tabi tansiyon ilacını şuan için kullanmaya devam ediyorum,
yalnız sağlığıma iyice dikkat etmeye başladım tuz şeker hamur işi kısıtlaması hareket egzersiz gibi dolayısıyla kilo da verdim,
hayırlısı şuan beklemedeyim ,
Allah şifa versin hepinize...

Benim anneminde tansiyonu yukseliyordu bunun üzerine piskyatri ilaçları kullandı tansiyonu dustu Dr stres ve kaygi tansiyonunu cikariyoç dedi

bu arada d vitamin seviyem de çok düşük oyüzden d vitamin takviyesi de almaya başladım o da ruh sağlığını etkiliyormuş,
şuan için iyi gibiyim,
bu seviyeleri mutlaka ölçtürün derim.

bu arada d vitamin seviyem de çok düşük oyüzden d vitamin takviyesi de almaya başladım o da ruh sağlığını etkiliyormuş,
şuan için iyi gibiyim,
bu seviyeleri mutlaka ölçtürün derim.
Benim d vitaminin sifirlanmisti Dr nasıl ayakta duruyorsun dedi bende sürekli ağlama halsizlik kotudusunceler artmisti d vitamini magnezyum alınca hafifledi çok etkiliyor d vitamini serotonin hormonu ile baglantili

Benim d vitaminin sifirlanmisti Dr nasıl ayakta duruyorsun dedi bende sürekli ağlama halsizlik kotudusunceler artmisti d vitamini magnezyum alınca hafifledi çok etkiliyor d vitamini serotonin hormonu ile baglantili
peki şuan durumlar nasıl? vitamin takviyesi yaptırdınmı kendini nasıl hissediyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…