Arasturdigima gore hipertansiyon hastaligi ile anksiyete arasinda cok ince çizgi varmış.belirtileri birbirine cik yakinmis simdi bende bir ton tahlil yaptirdim bisey ckmadi ekg ultrason ac karınla tok karinla tahlil kalpde bisey cikmadi.anksiyete dedi iki tane acildeki doktor.tansiyon hastasisinda demedi ama ne fark olmali ikisi arasinda anlayan yada yasayan varsa yazarsaniz sevinirim .piskaytriye gittim citoles verdi bakalm 4. Gunum bakalim anlamis deilim
Ben yapiyorum cizelge verildi ama yani 13 9 cikiyor 14 9 cikiyor citoles kullaniorm smdide biraz önce olctum 11.5 8.9 cikmis yaziyorum o sekildeTansiyon takibi yapıldı mı?
Galibaa anksiyete diyip gonderdi panik olup tansiyonu yukseltiosun dediler.iki kere tansiyon dusurucu verilmisti ama bazi belirtilerimi soyleyince piskaytriye git dediler umarim tansiyon çıkmasının sebebi budurKalbine bakmışlarsa tansiyon hastasi olup olmadigina karar vermislerdir.
Yani tansiyon hastasi degilsin doktorlarin dedigine göre.
Ben yapiyorum cizelge verildi ama yani 13 9 cikiyor 14 9 cikiyor citoles kullaniorm smdide biraz önce olctum 11.5 8.9 cikmis yaziyorum o sekilde
Vok tesekkur ederim cok cok saolBu sonuçlarda tansiyon ilacı kullanılmaz. Antidepresan kullanmaya devam et tansiyonun normale döner.
Benim d vitaminin sifirlanmisti Dr nasıl ayakta duruyorsun dedi bende sürekli ağlama halsizlik kotudusunceler artmisti d vitamini magnezyum alınca hafifledi çok etkiliyor d vitamini serotonin hormonu ile baglantilibu arada d vitamin seviyem de çok düşük oyüzden d vitamin takviyesi de almaya başladım o da ruh sağlığını etkiliyormuş,
şuan için iyi gibiyim,
bu seviyeleri mutlaka ölçtürün derim.
peki şuan durumlar nasıl? vitamin takviyesi yaptırdınmı kendini nasıl hissediyosun ?Benim d vitaminin sifirlanmisti Dr nasıl ayakta duruyorsun dedi bende sürekli ağlama halsizlik kotudusunceler artmisti d vitamini magnezyum alınca hafifledi çok etkiliyor d vitamini serotonin hormonu ile baglantili
Tabi eskiye göre daha iyiyim çok şükürpeki şuan durumlar nasıl? vitamin takviyesi yaptırdınmı kendini nasıl hissediyosun ?