• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anksiyete bozukluğu-panik atak arasındaki fark ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
kızlar bende anksiyete bozukluğu var ama en son yaşadığım atak panik atak gibiydi,acile gittim.ikisi aynı şeylermii?

:2:Panik atak o dakika gecirdigin duruma denir anksiyete bozuklugu ise panik atak yasamanin ve bunun beklentisi icine girmenin ismidir. Anksiyete bozuklugu hastaligin ismidir bilmem anlatabildim mi.

anksiyete bozukluğu yasayanlar herhangi bi durum karsısında asırı strese girer panik atak yasyanlar ise ölüm korkusunu yasarlar kalp krizi geçiriyor hissi nefes alamıyormuş hissi yasar

Anksiyetn bozuksa panik ataklar geciirsin ztn, ben ondort senedir bu hastaligi geciriyorum herkonuda yardimci olurum bana yazabilirsin.

Anksiyetn bozuksa panik ataklar geciirsin ztn, ben ondort senedir bu hastaligi geciriyorum herkonuda yardimci olurum bana yazabilirsin.

valla 2 senedir yaşıyorum ama sonuncusu en kötüsüydü.peki ilaç kullanıyormusun sende ? ben ilaçsız çok kötü oluyorum.

Bendede var gereksiz kaygı endişe sıkıntı hali yaşamdan zevk almıyorsun ben öyle oluyorum yani annem bazen diyo biz sizin zamanınızda böyleydik şöyleydik ben 24 yaşındayım ama ruhum 50 yasında sanki sonra ben bu yaşta böyleysem ilerde nasıl olurum diyorum al sana bir stres daha bi kaygı daha:((allah yadımcımız olsun bu durum beni cok üzüyor

Bendede var gereksiz kaygı endişe sıkıntı hali yaşamdan zevk almıyorsun ben öyle oluyorum yani annem bazen diyo biz sizin zamanınızda böyleydik şöyleydik ben 24 yaşındayım ama ruhum 50 yasında sanki sonra ben bu yaşta böyleysem ilerde nasıl olurum diyorum al sana bir stres daha bi kaygı daha:((allah yadımcımız olsun bu durum beni cok üzüyor

canım bende öyleydim ama ilerledi.önce çarpıntı uyuşma ve kulak çınlaması sonrada ataklara dönüştü.senin anksiyete ilerlemesin dikkat et terapi almanı öneriyorum.ama ileri derece değilse ilaç kullanma,ben artık ilaçsız yapamıyorum..

canım bende öyleydim ama ilerledi.önce çarpıntı uyuşma ve kulak çınlaması sonrada ataklara dönüştü.senin anksiyete ilerlemesin dikkat et terapi almanı öneriyorum.ama ileri derece değilse ilaç kullanma,ben artık ilaçsız yapamıyorum..

bi ara kullandım şimdi neredeyse bir senedir kullanmıyorum ama cok huzurlu degilim zaman zaman iyiyim cogu zaman böyle işte...terapı almadım psikiyatrıye gittigimde ilaç veriyor oyle cok konuşma imkanı olmuyor beş on dakıka falan bilemiyorum ki terapi için nereye baş vurayım psikologlar cok pahalı diye düşünüyorum gerçi kötü oldugumda böyle birşey görmüyorki insanın gözü:(

bi ara kullandım şimdi neredeyse bir senedir kullanmıyorum ama cok huzurlu degilim zaman zaman iyiyim cogu zaman böyle işte...terapı almadım psikiyatrıye gittigimde ilaç veriyor oyle cok konuşma imkanı olmuyor beş on dakıka falan bilemiyorum ki terapi için nereye baş vurayım psikologlar cok pahalı diye düşünüyorum gerçi kötü oldugumda böyle birşey görmüyorki insanın gözü:(

kadın ve aile sagligi merkezlerinde var ucretsiz ..153 den randevu alabilirsin

Hı bilmiyordum ararım bende teşekkür ederim..sen terapı alıyormusun ya faydasını görüyormusun

Hı bilmiyordum ararım bende teşekkür ederim..sen terapı alıyormusun ya faydasını görüyormusun

ben birara alıyodum biraktim.en son gelen ataktan sonra almayi dusunuyorum tekrar.ama ben faydali buluyorum bence kesinlikle git.rahatlamış çıkıyorsun ordan.

ben birara alıyodum biraktim.en son gelen ataktan sonra almayi dusunuyorum tekrar.ama ben faydali buluyorum bence kesinlikle git.rahatlamış çıkıyorsun ordan.

inşallah isterim tabi her şehirde bulunuyor heralde demi..randevu alırken terapı için diye belirtiyormuyuz

herşehirde varmı bilmiyorum netten bir tarat istersen.psikolog için dersin randevu alırken umarım vardır senin olduğun yerde.hangi şehirdesin ?

netten baktımda ben heralde sadece istanbulda var cok birşeyde cıkmadı gerci ben erzurumda ikamet ediyorum

Anksiyete daha az şiddetle genel güne yayılmış,atak daha kısa süreli,daha yoğun yaşanan biçimidir.

birde size sorayım istedim..nezaman geçer bu rahatsızlık.4 aydır psikiatr a gidiyorum.ilaçlarımı düzenli içiyorum..elbette faydasını gördüm..ama bu sıkıntı geçmiyor..hep karamsarlık..sıkıntı..bayılma duygusu,,korkularrrr yaygın anksiyete ve panik atak başlangıcı teşhi koydu doktor,,

Anksetiye kişilik yapısıdır zaten anksetiyeli kişiler panikatak olurlar
bendede var kişilik yapımdan dolayı ve yaşadığım sıkıntılar üzüntülerin birikmesiyle panikatak oldum ikisi birbiriyle bir bütünler zaten

Anksetiye kişilik yapısıdır zaten anksetiyeli kişiler panikatak olurlar
bendede var kişilik yapımdan dolayı ve yaşadığım sıkıntılar üzüntülerin birikmesiyle panikatak oldum ikisi birbiriyle bir bütünler zaten

kişilik yapısı demişsiniz nasıl kişilerde görünüyor ki

Back