• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete=Baş belası

erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde terapi ve lustral adlı ilacda bulmstum ben sifayı :):40:

hayır malesef.. depresyonla beraber anksiyete de gerı dondu. kısısel gelısım kıtapları
okumanızda cok fayda var tavsıye ederım :)

Zamaninda cok okudum ama pek faydasi olmadi:/ peki siz kötu bi olay yasadiginizda mi bole oluyosunuz yoksa sürekli mi yasiosunuz bunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zamaninda cok okudum ama pek faydasi olmadi:/ peki siz kötu bi olay yasadiginizda mi bole oluyosunuz yoksa sürekli mi yasiosunuz bunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet. kotu bırsey yasadıgımda ck sıddetlı sekılde bellı edıyo kendını. örnegın bas donmesi asırı kaygı

Arkadaşlar merhaba,
Size kendimi anlatayım, ben 31 yaşında bir kadınım işe alım uzmanlığı yapıyorum yada yapmaya çalışıyorum:( sorunum tabiki anksiyete. Psikiyatra gittim teşhis koydu antidepresan başlattı fakat ben kullanmayı reddettim terapi ile ilerleyeceğiz dedi ama sürekli kalp çarpıntısı ve bunaltı yaşıyorum hiçbirşekilde düzelmiyor. Saraçoğlunun bitkisel bir kürü var onu hazırlayıp içiyorum inşallah faydası olur. işe gelirken sürekli kusuyorum iş yerinde yemek yiyemiyorum, adaylarım gelmeyecek yöneticiler bana kızacaklar diye sürekli endişeliyim, yetersiz geleceğim işten çıkaracaklar rezil olacağım diye korkuyorum. Yönetici sürekli laf sokan birisi herkese böyle davranıyor ama ben herşeyi üzerime alıyorum. Nasıl kurtulacağımı bilmiyorum işi bırakmayı bile düşünüyorum ama bu paraya ihtiyacım var:) bu sorunu atlatabilen varmı aranızda ne yapmalıyım. Fırsat buldukça namaz kılıp dua okuyorum kendimi okutuyor okunmuş su içiyorum ne olur bana da çare olun:(

Back