Arkadaşlar çok rahatsızım kalbim şuan tekliyor resmen çok sık olmaya başladı eko ekg holter takıldı bişey yok psikolojik dendi ama ben iyi değilim her an kalbim duracak gibi kardiyoloji doktoru concor yazdı içmedim psikolog selectra yazdı (antidepresan)içmedim çünkü bebek istiyorum 6 yıldır olmuyor benim gibi olan varmı şuan çok kötüyüm kalp hastasımıyım ritmi bozuk geliyor
Arkadaşlar çok rahatsızım kalbim şuan tekliyor resmen çok sık olmaya başladı eko ekg holter takıldı bişey yok psikolojik dendi ama ben iyi değilim her an kalbim duracak gibi kardiyoloji doktoru concor yazdı içmedim psikolog selectra yazdı (antidepresan)içmedim çünkü bebek istiyorum 6 yıldır olmuyor benim gibi olan varmı şuan çok kötüyüm kalp hastasımıyım ritmi bozuk geliyor
Gerçek hastasın gibi gelir ama psikolojik aslında. Holterde bir şey çıkmazsa zaten psikolojiktik. Bence sağlığın daha önemli Bebek ne Zaman olsa olur. Bunu çöz önce bence. Geçmiş olsun.
Gerçek hastasın gibi gelir ama psikolojik aslında. Holterde bir şey çıkmazsa zaten psikolojiktik. Bence sağlığın daha önemli Bebek ne Zaman olsa olur. Bunu çöz önce bence. Geçmiş olsun
Hic kafani takma senin hepsi psikolojik hatta psikolojik oldugu icin uzulmelisin cunku fizyolojik bi sorunun olsa ilac kullanirsin gecer ama kafaya söz gecmiyor icinde surekli konusan biri var
Holter takildiysa sorun yoksa ve doktorlar psikolojik diyorsa tek cozum psikiyatri soylediklerine gore panik ataksin sanki 6 yil yasadim ordan biliyorum cocugun olunca gecti
bende panik atak atak hastasıydım 2 yıl paxil kullandım bebek istediğim için bıraktım yaklaşık 1.5 yıldır ilaç kullanmıyorum ve şu an hamileyim. yine tekrarlıyor ataklarım her an ölecekmişim gibi oluyor. psikoloğa gittim biraz iyi geldi. ama bende etrafa yabancılaşma, kendimi yok gibi hissetme de oluyo. napıcaz bilmiyorum ilaç çözüm değil. düşünce bozukluğunu düzeltmek lazım. haftaya yine gidicem bakalım psikoloğa inş iyi olur. Allah hepimizi korusun.