Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yanşış yazmışım gerçekten aklımı kaybetmem demiAnksiyetenin doğru yazılışını unuttum kız sayende. Neyse anksiyetede çıldırma, delirme, aklını kaybetme korkusu olur
Arkadaslar bazen aklımı kaybedicekmişim gibi his geliyor kafa karışıklıgı yaşıyorum şizofren olmaktan korkuyorum degişik saçma sapan iç sesi oluyor ankisiyetedenmi yaa
Bildiğim kadarıyla yokAilenizde benzer bir hastalık geçmişi var mı? Bazı psikiyatrik hastalıklarda aile geçmişi önemli oluyor. En doğrusu bir doktora danışmanız.
Bildiğim kadarıyla yok
Bu olumlu bir şey. Ama yine de en doğrusu bir doktorla görüşmeniz.
Ankisiyete diyorlar
Teşhisi doktor mu koydu? Bu durumda ilaç tedavisi de başlatmış olması lazım. İlaç verdiyse mutlaka düzenli kullanmalısınız.
İlacı bırakmıştm tekrar başlamam gerektigini soyledi
İnşallah canım6 yıldır anksiyeve panik atak ile yaşıyorum, bir çok kez sizin gibi kesin aklımı yitiricem dedim ama hiç birşey olmuyor merak etmeyin zamanla alışırsınız
İlac kullanin kullanip gecmiyorsada doktora danisin dozunu yukseltsin bu oyle bir hastalikki insanin akliyla oynuyor resmen.Ben artik kendimi avutmayida ogrendim kendi kendime sakin ol hic bir sey olmayacak diye teskin ediyorum.Eger bu dusunceleri cok onemsemezseniz cabuk geciyor.Ama acaba delirirmiyim diye dusundukce daha cok kontrolu kaybedersiniz