• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANILIRMI

Sessiz sedasiz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
133
26
18
Arkadaslar bir suredir bu konuyu arastiriyorum kimilerine gore kazaniliyor kimilerine gore para tuzagi kafam karisti oyle cok çok para kazanma derdinde degilim zaten cep harçlığı mi duzenli olarak cikartsam yeter benim icin ama ne yapacagimi bilemedim sizce bu is duzenli ve guvenilirmi

Yanlis bilmiyorsam hem parasi az hem de alacagini da zor aliyorsun. Yani yapan herkes bunlari diyor. Hic memnun olani gormedim.

Evde yapabilecegim bir is bulamiyorum 2 tane cocugum var bu yüzde n ozelde calisamiyorum ek gelir elde etmek istiyorum kozmetik satisi denedim maalesef tutturamadim yok mu baska bir yolu bunun

Şunu deneyebilirsin .....com da anket doldurarak para kazandım diğer anket sitelerine de benzemiyor.
Kazandıklarımı istersem hesabıma istersem de hediye çeki olarak veriyorlar. Güvenilir bir site hem bir riski yok deneyebilirsin :)
Ödemelerle ilgili belgeleri hatta şöyle göstereyim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Napolyon Türk anket sitesi güvenli ödeme yapıyor ben 300 Tl kazandım

Şunu deneyebilirsin benderimki.com da anket doldurarak para kazandım diğer anket sitelerine de benzemiyor.
Kazandıklarımı istersem hesabıma istersem de hediye çeki olarak veriyorlar. Güvenilir bir site hem bir riski yok deneyebilirsin :)
Ödemelerle ilgili belgeleri hatta şöyle göstereyim:

Siteyede şurdan bakabilirsin:
Bu siteden ben de yapıyorum ödeme konusunda da bir sıkıntı yaşatmadılar. memnunum doğrusu.

Biz de o işlere eşim meraklı. şimdi sordum bak sana detaylı söylediklerini aktarayım diyor ki " Kazandıran siteler var ama öyle bir iki siteyle ayda eline 5-10tl geçer. Cep harçlığı için çok siteden hesabı olması gerekir ama bu seferde verdiği emeğe değmez. Anket sitelerinin en büyük dezavantajı gerçek olanların ilgi alanına göre anketleri işleme alması. Yani anketin başında 1-2 soru soruyor verdiğin cevap işlerine gelmezse anket ücret ödemeden sonlanıyor. Hemen hemen hepsinde alt kullanıcı ihtiyacı gerekiyor. Yani referansıyla siteye kayıtlar olması lazım. Eğer 10 dan fazla alt üye oluşturabilirim diyorsa 4-5 siteye üye olup, ayda 100-150 lira kazanabilir" diyor. Kendisi kazanıyormuş ama onun facebook sayfası, blogu felan var. Ordan bir sürü alt üyesi vardır onun ona göre düşün derim diğer türlü gereksiz bir sürü yere bilgilerini vermiş olacaksın. Hesap kapatsanda peşini bırakmayacaklar, bilgilerini paylaşma riski var gibi gibi..

Biz de o işlere eşim meraklı. şimdi sordum bak sana detaylı söylediklerini aktarayım diyor ki " Kazandıran siteler var ama öyle bir iki siteyle ayda eline 5-10tl geçer. Cep harçlığı için çok siteden hesabı olması gerekir ama bu seferde verdiği emeğe değmez. Anket sitelerinin en büyük dezavantajı gerçek olanların ilgi alanına göre anketleri işleme alması. Yani anketin başında 1-2 soru soruyor verdiğin cevap işlerine gelmezse anket ücret ödemeden sonlanıyor. Hemen hemen hepsinde alt kullanıcı ihtiyacı gerekiyor. Yani referansıyla siteye kayıtlar olması lazım. Eğer 10 dan fazla alt üye oluşturabilirim diyorsa 4-5 siteye üye olup, ayda 100-150 lira kazanabilir" diyor. Kendisi kazanıyormuş ama onun facebook sayfası, blogu felan var. Ordan bir sürü alt üyesi vardır onun ona göre düşün derim diğer türlü gereksiz bir sürü yere bilgilerini vermiş olacaksın. Hesap kapatsanda peşini bırakmayacaklar, bilgilerini paylaşma riski var gibi gibi..
verdigin bilgiler icin
Tesekkurler arastirmayi biraktim zaten

Back