Burada ayrıştırmanın kötü olduğuna hem fikiriz değil mi? Odtü bir üniversite bir çok bölümü var binlerce öğrencisi var.Hiç kimse karakter testinden geçerek girmiyor.Ben ODTÜnün,İTÜnün ne bileyim kars kafkas üniversitesinin ülkeme kazandırdıklarıyla gurur duyarım.Ama ODTÜde kendilerini kollektif diyen ve tek aktif eylemleri parkalarla karşıt görüşlerin standını dağıtmak olan (bakın bunları tüm öğrenci kollektifleri,grupları için söylemiyorum) adam teröristtir.İstediği eğitimi almış olsun zerre kadar gözümde değildir.Tıpkı gazi üniversitesinde kendilerine deli kurt diyen başı boşların diğer öğrencilere saldırdıklarında RAMAZAN ayında taşkınlık yaptıklarında insanlara oruç tutun diye baskı yaptıklarında düşüneceğim gibi.Herkesin olduğu gibi benim de kendime göre siyasi görüşüm,değer yargılarım,ideolojilerim var.Örneğin gezi direnişini ne başında ne ortasında ne sonunda asla desteklemedim ama siyasi ama duygusal nedenlerden dolayı.Şimdi geziye destek veren arkadaşlarım var ve onların başarısından gurur duymamalı mıyım? Başbakanın yaptığı yanlış siz de devam ettirmeyin işte.Yani görüşlerimiz farklı bu kesin birbirimizden alıntı yaptık cevap verdik bu forumda dikkatimi çekiyor bazı insanlar var oldukça özgürlükçü işte isteyen mini etek giysin,örümcek kafalılar,bizim bedenimiz bizim kararımız diye diye dolaşan ama aynı şahısların arkadaşı ''yakında türbanlı cumhurbaşkanı da getirir bunlar'' minvalinde iğrenç bir yorum yapıyor biri de demiyor ki arkadaşım yanlış yapıyorsun.Tehlike burada işte.Herkes özgürlüğü,hakkı,başarıyı,sevinmeyi kendisi için istiyor.