• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anka'ya talep patlaması!

• Konu Sahibi Konu Sahibi simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aselsan mühendislerinden biri ODTÜ mezunu bu arada bu projede de çalışan bir abim anne tarafından akraba AKPli kendine mal etme hakkı yüzde kaç?

Yüzde yüz tabii ki:51:
Nede olsa mühendislik eğitimini ona AKP verdi:60: değil mi?:60:

yapılmış hayırlı olsun arkadaşlar ülkemize katkısı olacak işte
emeği geçen herkesin eline sağlık
neden tartıştığınızı anlayamıyorum cidden

Yüzde yüz tabii ki:51:
Nede olsa mühendislik eğitimini ona AKP verdi:60: değil mi?:60:

İşte ne kadar saçma oldu değil mi :) tıpkı sizin ateist,bilmem ne mühendislerin yaptığı diye ayrıştırmaya başlamanız gibi.2 tarafta beni çok tedirgin ediyor ya nasıl olacak bilmiyorum.son yer değiştirmeler yüzünden diken üzerinde olan biri olarak bunu söylüyorum çok alakasız ama malum yaftalanacağım belli baştan açıklayayım AKPli değilim,Başbakan erdoğanın kasetlerinin montaj olduğunu düşünmüyorum,yolsuzluk var.Yolsuzluk yapana oy vermek hırsızlığa ortak olmaktır vs. bunu önce açıklayayım.Sonra da şunu belirteyim,Çok tehlikelisiniz insanları ayrıştırmaya hazırsınız. .Biri diyor ki ıspartadaki seçmen marmarayı alkışlamış bunu da sahiplenir.Bu ne kadar çirkin ne kadar yanlı ne kadar ... neyse söylemiyorum ama.Ülke için iyi bir şey olduysa bırakın hepimiz sevinelim Marmaraya da,havaalanına da,Uçağa da. AKPli de sevinsin mhpli de tkpli de.

yapılmış hayırlı olsun arkadaşlar ülkemize katkısı olacak işte
emeği geçen herkesin eline sağlık
neden tartıştığınızı anlayamıyorum cidden

Hayır bir taraf AKPnin başarısı demek zorunda diğer taraf ateist mühendisler yaptı demek zorunda.İki tarafın da -izmli ideolojileri var ve ne kadar mide bulandırıcı olduklarının farkında değiller.

Ben anlamiyorum burada illaki isim mi zikretmemiz gerekiyor.
Köseye SIKISINCA mi? :))))

Bence yukardaki yaziyi iyi bir okuyun ve insanlara iftira icerikli yazi yazmaktan vargecin:))

Iyi madem isimde zikredelim:)

Bu projede görev aldigini ve ODTÜ lü odugunu bildigim tek mühesdis Olgun Celik tir.
Varsa baska yazinda bizde ögrenmis olalim:)

İşte ne kadar saçma oldu değil mi :) tıpkı sizin ateist,bilmem ne mühendislerin yaptığı diye ayrıştırmaya başlamanız gibi.2 tarafta beni çok tedirgin ediyor ya nasıl olacak bilmiyorum.son yer değiştirmeler yüzünden diken üzerinde olan biri olarak bunu söylüyorum çok alakasız ama malum yaftalanacağım belli baştan açıklayayım AKPli değilim,Başbakan erdoğanın kasetlerinin montaj olduğunu düşünmüyorum,yolsuzluk var.Yolsuzluk yapana oy vermek hırsızlığa ortak olmaktır vs. bunu önce açıklayayım.Sonra da şunu belirteyim,Çok tehlikelisiniz insanları ayrıştırmaya hazırsınız. .Biri diyor ki ıspartadaki seçmen marmarayı alkışlamış bunu da sahiplenir.Bu ne kadar çirkin ne kadar yanlı ne kadar ... neyse söylemiyorum ama.Ülke için iyi bir şey olduysa bırakın hepimiz sevinelim Marmaraya da,havaalanına da,Uçağa da. AKPli de sevinsin mhpli de tkpli de.

İnan ben değilim tehlikeli olan.
ODTÜ öğrencileri için " bunlar ateist, bunlar solcu, bunlar terörist" diyen malesef ki bizim ülkemizin başbakanı.
Cidden çok acı.
ODTÜ kadar bu ülkeye katkı sağlayan bir üniversite daha yok Türkiye de o öğrenciler pırıl pırıllar, sırf doğayı kurtarmak için yaptıkları eylem için terörist yaftası yapıştırılmasını hazmedemiyorum.

Hayır bir taraf AKPnin başarısı demek zorunda diğer taraf ateist mühendisler yaptı demek zorunda.İki tarafın da -izmli ideolojileri var ve ne kadar mide bulandırıcı olduklarının farkında değiller.

sonuçta ülkemizin gelişmesi için yapılmış birşey
herşeyi o yaptı bu yaptı diye konuşmanın çok doğru olmadığını düşünüyorum
konuşmayı en baştan bu yöne çekenleri de anlamadım

hangi hükümet yaparsa yapsın sevinilmeli
ayrıca o insanların ne görüşte olduğu vs önemli değil bence burda
herkes ülkesi için çalışıyo elbette böyle projeler yapılacak
projede ODTÜ mühendisleri de vardır başka üniden mezun mühendislerde
ortak yapılmış bi proje sonuçta

Son düzenleme:
ODTÜ nün projeleri ile degilde provakatörlük ve Bizans sapkasi ile eylemle anilmasinin sebebi yine bu zihniyet iste.
Bu Hükümetin ülkesi icin yaptigi herseyi karalamak icin insan üssü caba harcayan zihniyet.
Marmaray acilirken sürekli karalayan, savunma sanayisindeki tüm gelismeleri Hükümet haric herkese maleden, yapilan bütün gelismelere bir kulp bulan bu zihniyet.

AKP yokkende yapilsaydi madem bu gelismeler neden yapilmiyordu?
Yine yazmazdim nasil yapildigini ince ince ama sayfada, sanki yapan ODTÜ ymüste Basbakan da onlarin emegini calmis gibi gösterilince olmuyor iste:))

Son düzenleme:
:37:
Ben anlamiyorum burada illaki isim mi zikretmemiz gerekiyor.
Köseye SIKISINCA mi? :))))

Bence yukardaki yaziyi iyi bir okuyun ve insanlara iftira icerikli yazi yazmaktan vargecin:))

Iyi madem isimde zikredelim:)

Bu projede görev aldigini ve ODTÜ lü odugunu bildigim tek mühesdis Olgun Celik tir.
Varsa baska yazinda bizde ögrenmis olalim:)

Idda eden sizsiniz,ve hala kaynak bekliyorum.
Ben Hürriyet'ten alıntıladığım yazı üzerine konuşuyorum zaten.
Tusaş I'n Anka projesinde ODTÜ lü sadece bir mühendis var yazan bir kaynak lütfen .

odtü deki mühendisler babasının parasıyla yapmadı yalnız ankayı bu 1.
2. si de herhalde başbakan kolları sıvayıp yapçak hali yok..
bu hükümet zamanında oldumu oldu..
gereken desteği maddi manevi hükümetten gördülermi gördüler...
3. süde odtüleri kötüledi derken hepsine değil sokaklarda kendini bilmezce eylem yapıp
devletin malına zarar verip halkı galeyana getirmek isteyenlereydi lafı..
sanırım sizde o gruptansınız ki gozunuyorsunuz!!!

İnan ben değilim tehlikeli olan.
ODTÜ öğrencileri için " bunlar ateist, bunlar solcu, bunlar terörist" diyen malesef ki bizim ülkemizin başbakanı.
Cidden çok acı.
ODTÜ kadar bu ülkeye katkı sağlayan bir üniversite daha yok Türkiye de o öğrenciler pırıl pırıllar, sırf doğayı kurtarmak için yaptıkları eylem için terörist yaftası yapıştırılmasını hazmedemiyorum.

Burada ayrıştırmanın kötü olduğuna hem fikiriz değil mi? Odtü bir üniversite bir çok bölümü var binlerce öğrencisi var.Hiç kimse karakter testinden geçerek girmiyor.Ben ODTÜnün,İTÜnün ne bileyim kars kafkas üniversitesinin ülkeme kazandırdıklarıyla gurur duyarım.Ama ODTÜde kendilerini kollektif diyen ve tek aktif eylemleri parkalarla karşıt görüşlerin standını dağıtmak olan (bakın bunları tüm öğrenci kollektifleri,grupları için söylemiyorum) adam teröristtir.İstediği eğitimi almış olsun zerre kadar gözümde değildir.Tıpkı gazi üniversitesinde kendilerine deli kurt diyen başı boşların diğer öğrencilere saldırdıklarında RAMAZAN ayında taşkınlık yaptıklarında insanlara oruç tutun diye baskı yaptıklarında düşüneceğim gibi.Herkesin olduğu gibi benim de kendime göre siyasi görüşüm,değer yargılarım,ideolojilerim var.Örneğin gezi direnişini ne başında ne ortasında ne sonunda asla desteklemedim ama siyasi ama duygusal nedenlerden dolayı.Şimdi geziye destek veren arkadaşlarım var ve onların başarısından gurur duymamalı mıyım? Başbakanın yaptığı yanlış siz de devam ettirmeyin işte.Yani görüşlerimiz farklı bu kesin birbirimizden alıntı yaptık cevap verdik bu forumda dikkatimi çekiyor bazı insanlar var oldukça özgürlükçü işte isteyen mini etek giysin,örümcek kafalılar,bizim bedenimiz bizim kararımız diye diye dolaşan ama aynı şahısların arkadaşı ''yakında türbanlı cumhurbaşkanı da getirir bunlar'' minvalinde iğrenç bir yorum yapıyor biri de demiyor ki arkadaşım yanlış yapıyorsun.Tehlike burada işte.Herkes özgürlüğü,hakkı,başarıyı,sevinmeyi kendisi için istiyor.

Burada ayrıştırmanın kötü olduğuna hem fikiriz değil mi? Odtü bir üniversite bir çok bölümü var binlerce öğrencisi var.Hiç kimse karakter testinden geçerek girmiyor.Ben ODTÜnün,İTÜnün ne bileyim kars kafkas üniversitesinin ülkeme kazandırdıklarıyla gurur duyarım.Ama ODTÜde kendilerini kollektif diyen ve tek aktif eylemleri parkalarla karşıt görüşlerin standını dağıtmak olan (bakın bunları tüm öğrenci kollektifleri,grupları için söylemiyorum) adam teröristtir.İstediği eğitimi almış olsun zerre kadar gözümde değildir.Tıpkı gazi üniversitesinde kendilerine deli kurt diyen başı boşların diğer öğrencilere saldırdıklarında RAMAZAN ayında taşkınlık yaptıklarında insanlara oruç tutun diye baskı yaptıklarında düşüneceğim gibi.Herkesin olduğu gibi benim de kendime göre siyasi görüşüm,değer yargılarım,ideolojilerim var.Örneğin gezi direnişini ne başında ne ortasında ne sonunda asla desteklemedim ama siyasi ama duygusal nedenlerden dolayı.Şimdi geziye destek veren arkadaşlarım var ve onların başarısından gurur duymamalı mıyım? Başbakanın yaptığı yanlış siz de devam ettirmeyin işte.Yani görüşlerimiz farklı bu kesin birbirimizden alıntı yaptık cevap verdik bu forumda dikkatimi çekiyor bazı insanlar var oldukça özgürlükçü işte isteyen mini etek giysin,örümcek kafalılar,bizim bedenimiz bizim kararımız diye diye dolaşan ama aynı şahısların arkadaşı ''yakında türbanlı cumhurbaşkanı da getirir bunlar'' minvalinde iğrenç bir yorum yapıyor biri de demiyor ki arkadaşım yanlış yapıyorsun.Tehlike burada işte.Herkes özgürlüğü,hakkı,başarıyı,sevinmeyi kendisi için istiyor.

Ben başörtülü cumhurbaşkanından gurur duyarım kadın olduğu için.
Ve ayrışmama taraftarıyım.
Ama fevri bir insan olduğum için herkesede hoşgörüyle yaklaşamam.
Bir başbakan sizden de bende daha çok dikkat etmelidir ağzından çıkan lafa .
Ben insanları ayrıştıramam ama o yapabilir bunu.
Şimdi sayın başbakan " benim başörtülü bacımı taciz ettiler"
Veya " benim 53 sünni vatandaşım öldü Hatay da dediği zaman, ayrıştırmanın âlâsını yapıyor ve ben delirdiyorum.
Benim sorunum bu adamın hakaretlerine tahammül edememem.
Bu güne kadar AKP li diye arkadaşlığını kestiğim kimse olmamıştır yoksa:1:

Yeşil vadi kimin? Seferoğullarının mı, Tellioğullarının mı?
Bölüşünce haber verin, yapılması gerekeni yapmayıp hala ispat çabasındasınız.

Projede emek veren, finanse eden herkese teşekkür etmek bu kadar zor mu?
Kısa ve öz ODTÜ ve devlete teşekkürler.
Ülkemizin üniversitelerini övmekten korkmayın, üniversiteleri o öyle bu böyle diye ayrıştırmayın, hepsi bizim üniversitelerimiz, göğsümüzü kabartacak işler çıkarıyorlar:34:

Her güzel proje altinda ayni seyin yapilmasi artik ideoloji bilmem neyi gecti artik gercekten igrenti duyuor insan.
Marmarayda ayni sey, ANKA da ayni sey, yollarda, acilan yeni üniversitelerde, her hizmette ayni sey.
Ben bu forumda bazi insanlari " evet tesekkür ederiz, ülkemiz icin güzel bir proje" dedigini görmedim.
Insan bari ülkesi icin sevinir yahu.
Ya proje kötülenir, ya baskasina maledilir yada karalanir.
Sonrada " insanlari anlamiyoruz koyunlar" denir.

Belkide insanlar önce kendini anlamaya calismali ne yapiyor.
Ülkem icin mutluyum, Rabbim daha güzel gelismeler yasatsin ülkeme insallah.

Son düzenleme:
Yapılan projeler başkasına değilde Allahına kurban oldugumun basbakanına mal edilirse napıyoduk ?

Olaylara nesnel bakacaksak her taraftan bakmak gerekmez mi ? Yoksa sende mi öyle düşünüyorsun ?

Son düzenleme:
Bende bu forumda bazılarının sorulan sorulara cevap verebildiğini görmedim.:1:

Neyse efendim, emeği geçen çalışanların ellerine sağlık.
Onları yetiştiren hocaların ellerinden öpüyorum.

Back