• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankastre ürünler??

Kibele__

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
123
0
316
Trabzon
Hangi marka ankastre ürün kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Yardımcı olun lütfen şimdiden teşekkürler..

Ben aldım ama henüz evlenemediğim için kullanamadım.
Siemens'den aldım.
Kuzenim kullanıyor siemensin ankstre ürünlerini o çok memnun
olduğu için bende aldım kaydirigubbakcemile2

bende termikelden aldım.fiyatı uygundu.cam ocaklı aldım.şimdilik çok memnunum.
her ne kadar ocak tozu ve el izini belli etsede,
görüntü çok şık herşeye değer diyorum.

kendi evime arçelik aldım hiç memnun kalmadım şuan simens kullanıyorum çok memnunum özelikkle de arçeliğin bulaşık makinasını hiç tavsiye etmiyorum

kendi evime arçelik aldım hiç memnun kalmadım şuan simens kullanıyorum çok memnunum özelikkle de arçeliğin bulaşık makinasını hiç tavsiye etmiyorum
arçeliğini neden beğenmediniz anlatabilir misiniz .ben de arçelik düşünüyordum ankastreleri..bileyim de ona görea.s.

Ben ICF kullanıyorum çok memnunum.Arçeliği hiç tavsiye etmem benim buzdolabım arçelikti dokuz yılda bozuldu.Tabii dokuz sene içindede kaç kere servis geldi.Arçelik hiç düşünme derim.

ben silverline kullanıyorum kesınlıkle tavsıye edıyorum özellıkle kampanyalarını takıp et cok uygun fıyata özellıklerı olan urunlerı koyuyolar

ben de alıcam araştırmadayım. siemens bosch ve arçelikte kararsızım. vestel de düşünüoduk ama ondan vazgeçtik. bir de siemens alırsanız bilginiz olsun bayiilerde söylemiyorlar çünkü. farklı ürün gruplarından alınca 1.ye yüzde15 2.ye yüzde 20 3.ye yüzde 25 indirim yapıyorlar. 3600lira tutan ürünlerim 2800liraya düştü böyle. bilginiz olsun...

canım bende siemens kullanıyorum ve çok memnunum. ama şunu unutma elektrikli alet şans işidir. en adi markayı alıp yıllarca kullanan var en iyiyi alıp 2 sene sonra atan var. şansın bol olsun.:3:

Siemens markalı olanlar iyi fakat çok pahalı satıyorlar. Ben Müşterilerime (ve kendi evime de) Mekappa markalı ürünleri taktırıyorum. Servisiyle hiç bir sorun yaşamıyorum, kaliteleri çok iyi, şık modelleri de çok fazla ve bu özelliklerine göre fiyatları çok uygun. En son aldığım set Siyah Fiera davlumbazlı set, gerçekten inanılmaz şık ve fiyatı da çok fahiş değil. Mutfağın tüm havasını değiştirdi. Ayrıca alırken de hiç sıkıntı yaşamadım, yukarıdaki siteden verdim siparişi, zaten nakliye ve montaj dahil, geliyorlar ve takıyorlar. Ama paranız varsa ve daha bilindik bir marka istiyorsanız Siemens ankastre ürünler de seçilebilir, herkes aynı fikirde olamaz ya.. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X