Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CAM OCAK KULLANANLAR MEMNUN MU ARKADAŞLAR. KONU AÇTIM SORDUM AMA CEVAP ALAMADIM MAALESEF. BEN DE ÇEYİZİM İÇİN ALICAM. AMA KIRILIR YADA PATLAR DİYE KORKUYORUM. Bİ DE ÇOK PARA DA VEREMİCEM MARKAYA. DOMİNOKS, ICF, TERMİKEL, MEKKAPA GİBİ MARKALARIN UYGUN FİUATLI SETLERİ VAR. ONLARDAN KULLANAN YOKMU HİÇ, YOKSA SİYAH EMAYE OCAK MI ALSAM DİYORUM..
OFFF KAFAM ÇOK KARIŞIK VALLA
DAHA MOBİLYA HALI PERDE IVIR ZIVIR Bİ SÜRÜ ŞEY VAR KARAR VERİLCEK laelaelaelaelae :uhm: kafamçokkarıştı
canım arkadaşım bak benim yengelerim görümcelerim eltim kayınvalidem hep cam ankastre tercih ettiler hem şık duruyor hemde temizliği kolay diye olumunekankayizsmile bende martta taşınıcam nasipse bende senin düşündüğün gibi her ankastre ürünümü cam almayı planlıyorum ayrıca kullanımı noktasında gayet memnunlar ve çokda tavsiye ediyolar kayınvalidem 6 senedir kullanıyor bir problemini görmedi yanlız onların kullandığı marka arçelik bunuda belirtmek isterim... umarım sana yardımcı olabilmişimdir tavsiye ederim yani yerimseniben :içelim:
AMİN AMİN İNŞALLAH TEŞEKKÜRLER İLGİN İÇİN ARKADAŞIM. DÜŞÜNCELERİM ŞEKİLLENDİ EPEY SAYENDE. HAY ALLAH RAZI OLSUN VALLA PEK CVP VERMİYOLAR NEDENSE BU SORULARA. opuyorumnanaktan