- 9 Mayıs 2008
- 277
- 19
-
- Konu Sahibi Duygusalbiri
sana silverline önerebilirim.şuan kampanyada. set halinde hatta mikrodalgada dahil 1500 tl ye aldım ben gayet şık ve kullanımıda güzel.üstelik ocağıda istediğin gibi inox değil siyah cam.ben gayet memnunum ve öneriyorum.silverline a uğra kararını sonra ver canım bence.hem daha tanınmış marka.italyan malı
bende ıcf diye bir marka aldım
mikrodalga dahil 1 buçuk tl
cam olandan aldımm amaa temizlikk içinn deterjanınıı araştıryorumm
akvaryum sen ne kullanıyorsun deterjandA
ben de ıcf yi gördüm kaliitesi nasıl acaba çok merak ediyorum fiyatları uygun gibiıcf marka ankastre aldım demişsin..bende bu ara ankastre bakıyorum da fiyatları uygun ve görüntüsü de şık gibi duruyor..
kullanımı nasıl?memnun mjusun die sorucaktım.duyulmamış bi marka oldugu için tereddüt ettim.
cevap yazarsan sevinirim...bi de nerden aldın acaba ben izmirde oturuyorum burda alabileceğim bi yer var mı acaba.yoksa satışı internetten mi oluyor sadece.??
şimdiden teşekkürler..
simenste inox ocaklı olan 3lü set 980, cam ocaklı olanı 1300 ....kendi bayisinden dün sordum...cam ocak 200-300 farkediyo...2500 çok, nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bayiilerin tr de ki fiyatları aynı...dün gezdiklerim...arçelik...ariston..simens..profilo ve hepsinin fiyatı yakın...simense karar verdik biz...peşin alırsak bu fiyat olacak