Mutfak Dekorasyonu ankastre (simfer)

Duygusalbiri

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
277
19
slm kızlar simfer ankastre kullanan varmı.ankastre almayı düşünüyoruz bosch siemens en ucuzu 2500 . simfer diye bi marka var ucuz ve şık ama kullanan kimse yok lütfen kullanan varsa acele yazabilirmi akşama karar vermem gerekiyor simfer (1000-1500 arası)türk malıbilmiyorumkismile

canım fırın,ocak,davlumbaz,benm alacaklarım yazmayı unutmuşum:uhm:saol sen simfer kullanıyormusun yada kullanan birini tanıyormusun

istanbuldaysan darty'e bi bak,
indirimde olan ankastre set vardı,
fiyatıda 850 liraydı,
markası indesit di yanılmıyorsam.

ashkmeleği ben siyah camlı ocak istiyorum bu setlerde göremedim genelde hazır setlere inox koyuyorlar onlarıda ben istemiyorum. aslında fiyat çokta önemli degil ben sadece bosch yada siemens alıp markaya para vermek istemiyorum simferin bu setinide çok beğendim ama henüz tavsiye eden yada kötü diyen cıkmadı şikayet sitelerine baktım servisi çok ilgili geldi bana gözümü karartıp alıcam galiba almak degilde benm evim yapılıo 6 ay sonra kullanıcam onun için tereddütteyim kafam çok karışık yaa

sana silverline önerebilirim.şuan kampanyada. set halinde hatta mikrodalgada dahil 1500 tl ye aldım ben gayet şık ve kullanımıda güzel.üstelik ocağıda istediğin gibi inox değil siyah cam.ben gayet memnunum ve öneriyorum.silverline a uğra kararını sonra ver canım bence.hem daha tanınmış marka.italyan malı

Son düzenleme:

Evet aynen katılıyorum thor ya da silverline alabilirsiniz teka da indirimde aslında.

bende ıcf diye bir marka aldım
mikrodalga dahil 1 buçuk tl
cam olandan aldımm amaa temizlikk içinn deterjanınıı araştıryorumm
akvaryum sen ne kullanıyorsun deterjandA

eylülde arçelikte kampanya vardı davlumbaz, ocak, fırın 950 tl. belki tekrar olur kışın çok oluyor kampanya.

bende ıcf diye bir marka aldım
mikrodalga dahil 1 buçuk tl
cam olandan aldımm amaa temizlikk içinn deterjanınıı araştıryorumm
akvaryum sen ne kullanıyorsun deterjandA

ıcf marka ankastre aldım demişsin..bende bu ara ankastre bakıyorum da fiyatları uygun ve görüntüsü de şık gibi duruyor..
kullanımı nasıl?memnun mjusun die sorucaktım.duyulmamış bi marka oldugu için tereddüt ettim.
cevap yazarsan sevinirim...bi de nerden aldın acaba ben izmirde oturuyorum burda alabileceğim bi yer var mı acaba.yoksa satışı internetten mi oluyor sadece.??
şimdiden teşekkürler..

ben de ıcf yi gördüm kaliitesi nasıl acaba çok merak ediyorum fiyatları uygun gibi
eskişehirde üretiliyor muş

Ankastre ürün almayı düşünen arkadaşlara şunu söylemek isterim; Silverline silence serisi ankastre ürünlerine bugün için dünya markaları da dahil olmak üzere hiç bir tanesi yetişemez. 34db ses seviyesi bugün hangi ankastre ürününde var sormak isterim fiyat olarakta bugün için çok uygun.

1540 TL gibi bir rakama Venezia davlumbaz + As110 F ocak + KS 20001 fırın almak mümkün.

Silence Serisi

Silverline ödülleri :

Son düzenleyen: Moderatör:
simenste inox ocaklı olan 3lü set 980, cam ocaklı olanı 1300 ....kendi bayisinden dün sordum...cam ocak 200-300 farkediyo...2500 çok, nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bayiilerin tr de ki fiyatları aynı...dün gezdiklerim...arçelik...ariston..simens..profilo ve hepsinin fiyatı yakın...simense karar verdik biz...peşin alırsak bu fiyat olacak

çok uyguna almışsın arkadaşım diğerlerinin 2 katı siemens ama kesinlikle kalite olarak diğerleriyle kıyaslanmaz bence. Simfer setlerin görüntüsü şık ama kalite olarak siemens ya da bosch derim ben

mekappa ankastre set aldım internetten..beyaz burada .com herhaldeen uygun orda cam ankastre set

Bizde anneme ankastre almak için çok araştımıştık.. hatta bu konuyuda incelemiştim bir ay önce kadar.. ıcf kullanan bir tanıdığımız vardı oda
memnundu.. bizde uygun fiyata kaliteli görüntü olarak hoş bişey istiyorduk.. yine başka bir tavsiye üzerine termikel tezhip ankastre set aldık.. oldukça orjinal..
mutfak dolaplarımızda siyah beyaz olucak..inşallah tamamlandığında resim göndermek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…