Peki davlumbazin çekişi nasıl birde çok seslimi hemen bakıyorum teşekkür ediyorumArcelikk karbeyazzz cok.memnunum cokkk cam alan arkadaslarim hiic memnun degil blmiyorm ama ben cok memnunum
Peki davlumbaz nasılBenim simfer siyah cam, memnunum ben hiç bi sıkıntı görmedim fırın ve pişirme konusunda
Sesi normal gelio yani bi sure sisio kafaniz ama ben memnunum firinimdan cok cok memnunum guzel pisiriyorPeki davlumbazin çekişi nasıl birde çok seslimi hemen bakıyorum teşekkür ediyorum
Oda güzel canım düşüğe yakın ses çıkıyor uygun ve kaliteli olsun diyorsan bence işini görürPeki davlumbaz nasıl
Çok teşekkür ediyorum hemen bunuda not aldım yaşasın kkBn siemens kullaniyorum. Firini ve davlumbazi super fakat ocak zor oluyor. Demirleride Dokum , bakimi zor
Dikkat edeceğim evet dökümlerin temizliği zor bir tavam var döküm temizlemek çok sıkıntı kaldiki günlük kullanım için çok zor olurAklinda bulunsun demirlerinii dokum.alma.arkadasimin dokum sut tasmis cikmadi diodu karbeyaza bak firin cok onemli ben memnunum.
Gerci agir ve hos bir goruntusu oluyor. O da ayri. Bir de daha once tamamen cam olanlardan kullanmistim korkunctu. Pilav gibi ates ayarlamali yiyecekler yalan oluyordu. Ona da dikkat etDikkat edeceğim evet dökümlerin temizliği zor bir tavam var döküm temizlemek çok sıkıntı kaldiki günlük kullanım için çok zor olur
Aldiginizda burayada yazarmisnz alacak olan kisilere fikir olsuunDikkat edeceğim evet dökümlerin temizliği zor bir tavam var döküm temizlemek çok sıkıntı kaldiki günlük kullanım için çok zor olur
Tabiki konum kapanmaz ise fikir olur kullanmaya başlayınca hemen bilgileri vericem ilginize teşekkür ediyorumAldiginizda burayada yazarmisnz alacak olan kisilere fikir olsuun
Maalesef olmaz, zira hamilelik şüphesi olan bir kadın için de gebelik testi bir dert, saç rengini değiştirmek isteyen bir kadın için de küllü kumralla koyu kumral arasında kalmak bir dert ama her dert için ayrı bir bölüm var, konular doğru bölümlere açılmalı, cevaplanmıyor demek bir savunma değil.Maalesef kapanacak konu ban da yiyeceksin iz. Cok yedim cunku :) en son akillandim uygun yere baslik actim ama 1 cevap geldi sadece.
Bence bdv ortaya karisik ayarinda bisi olsa iyi olur. Sonucta bunlar da dert. Kapsam disi sayilmaz.Mune
Ankastre hic kullanmadim tavsiyem yok ama takipteyim bana da lazim olacak.
Maalesef olmaz, zira hamilelik şüphesi olan bir kadın için de gebelik testi bir dert, saç rengini değiştirmek isteyen bir kadın için de küllü kumralla koyu kumral arasında kalmak bir dert ama her dert için ayrı bir bölüm var, konular doğru bölümlere açılmalı, cevaplanmıyor demek bir savunma değil.
Cevap verilmekte gecikilen konularınızı profillerinize link olarak atarsanız o linkler sitenin ana sayfasında görünüyor ve üyeler yanıtlıyor, hatta hatta defalarca çağrı da yaptım, dedim ki yeter ki konularınızı doğru bölüme açın ve gelin benim profilimde linkini verin, ki bilgim dahilindeyse az buçuk bile fikrim varsa o konulara yorum da yazıyorum yardımcı olabilmek adına.
Ama BDV'ye açarsanız lütfen, rica ediyorum sözlerine karşılık kuralları uygulamamazlık yapmam, yapamam taşıdığım onca konuya haksızlık edemem.
Ferre öneririm,kullanıyorum çokta memnunum Türk markası,dediğiniz fiyat aralığında da bulabilirsiniz ferre de.SevgilerMerhaba sevgili arkadaşlar
Ankastre set alacağız ama hangi marka almalıyım çok kararsızım bütçe 2000# 2500 civarı kullanan arkadaşlar bana acil yardımcı olabilir mi?
Mune konum taşınmasın lütfen diğer forumlarda kimse cevap vermiyor
Teşekkür ediyorum şimdiden
Ilginize teşekkür ediyorumBu arada ocak,davlumbaz fırın üçü de ferre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?