Ankastre Set İçin Tavsiye İstiyorum

Ankastre setim ve bütün beyaz eşyam Bosch. Son derece memnunum. Yalnız bulaşık makinem güzel kurutmuyordu, sulu sulu çıkarıyordu. Deterjan değiştirince biraz düzeldi

Eve ankastre set almayı düşünüyoruz, gördüğüm kadarıyla Bosh dan memnun kalınmış..BOSH'un hangi setini kullanıyorsunuz acaba, detay verir misiniz, memnun musunuz?
Bizim elektronik eşyalardan yana hiç şansımız yok malesef Özellikle fırın iyi olsun istiyoruz ve tabi uygun fiyatlı olması lazım..1300 civarı bir bütçe..

sakın ama sakın siyah renk alma

ve ocagın demir kısmı ayrı ayrı 4 parca olanlardan alma

annemin ve arkadaısmın o sekılde tencerelere dengesız duruyor uzerınde ve siyah rengi de temizlemek cok zor

Canım ben bosch siemens profilo'da muhasebede çalışıyorum. Dünyanın en iyi markalarından 1 tanesidir bosch en düşük modeli bile diğer markaların en üst modellerine denk. Davlumbazlarının çekim kuvveti çok iyi. Bu arada bosch ve siemens aynı fabrika çıkışlı kullanılan motorlar aynı fark etmez yanı hangisi olduğu :)
Ocağını dökümle ve siyah almamanı tavsiye ederim dökümün temizlemesi çok zor ve makineye atılmıyor bilgin olsun :)

Teşekkür ederim yorum için.. :)

Bosch'un servisinin duyduğuma göre iyi olması( en azından bizim burası için) avantaj diye düşünüyorum..
Peki yüzeyi cam veya inox olanlar için düşünceniz nedir?

Silverline öneririm. Elektrikli ocak ben de kullandım ama kısma, düşük ısıya ayarlama çok sıkıntı oluyordu gazlı olana geçtik. Siyah çok leke bırakıyor demiş bazı arkadaşlar doğru her gün silmek gerekiyor su damlasa leke kalıyor.

öncelikle beyaz eşya şans işidir.
hangi şehirdesin? tayin olasılığın var mı? bunlar seçim için önemli. Arçelik, bosch mesela yetkili servis ağı en geniş markalar. performans konusunda da iyiler.
Teka ankastre konusunda iddialı diye biliyorum ama yetkili servis ağı ve hızı da önemli. şansına bi sıkıntı oldu diyelim yemek pişiyor sonuçta anında dönüş alabilmen lazım. bunu iyi araştır derim.

İnanın model falan yazmıyor üstlerinde, sadece bosch yazıyor. Dört gözlü kullanıyorum ocağı ama mesela. 2014te aldık bunları, belki o yılın modelidir. Link vermeyi beceremedim, serie2 hbn301e2t imiş fırınım. Ocağım pbp6c5b60O, yalniz ocak biraz saçma çünkü en büyük ve en küçük gözler önde, normal gözler arkada. Çok saçma. Başka modellere mutlaka bakın. Davlumbazi bulamadım. Her bütçeye göre var, bizimki de en ucuzları. Mutlaka inceleyin.

açıkçası araştırmadım ama vestel vintage ankastresini çok beğenmiştim hem görseli hem fiyatı güzel duruyordu.

ancak beyaz eşya da arçelik en ideali geliyor bana.
asllaaa vestel almmamaammamamama sakıınnnnn

vestel alma da ne alırsan al.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-ele...et-1-hbn301e2t-pbp6c5b80-dwp64cc50t-274730200

Bu üründen bahsediyorsunuz sanırım :) Ben de tam olarak buna bakıyordum, ideal gibi geldi..Fiyatlar çok uçuk çünkü..Hem adı belli hem de diğerlerine göre fiyat daha normal ayrıca BOSCH un buradaki servisi iyi..

Genel olarak memnunsunuz o zaman, fırını iyi pişiriyor değil mi? (Bundan önce kullandığımız 3 fırında da problem yaşadık şaka gibi )

Şu an acaba bu seriyi fırını ve ocağı alıp parçalasam, çok önemli olmadığından diğer markalardan ucuz damlumbaz bulur muyum diye uğraşıyorum..

Teşekkür ederim yorum için.. :)

Bosch'un servisinin duyduğuma göre iyi olması( en azından bizim burası için) avantaj diye düşünüyorum..
Peki yüzeyi cam veya inox olanlar için düşünceniz nedir?
Camlar gayet güzel ve kullanışlı. Ocak için emaye tavsiye etmem ama. Mutfak dolaplarınız ne renk ? Eğer inox düşünüyorsak cam ocak tercih edemezsiniz :/ parmak izi kalıyor. Cam olarak en temizi beyaz ama :)

Camlar gayet güzel ve kullanışlı. Ocak için emaye tavsiye etmem ama. Mutfak dolaplarınız ne renk ? Eğer inox düşünüyorsak cam ocak tercih edemezsiniz :/ parmak izi kalıyor. Cam olarak en temizi beyaz ama :)
Şu an yıllar sonra yeniden mutfak yapılıyor, yeniliyoruz o yüzden biraz titiziz açıkcası :) Üst dolaplar beyaz- alt taraf mürdüm olacak inşallah..Beyaz cam en mantıklısı yaptığım araştırmalar sonucunda aynen :)

Ve tabi evdeki hesap çarşıya uyacak mı acaba :)

Bir şey daha :) Dökümlü ocak dediğimiz şeyi ben tam olarak ayırt edemedim?

Son düzenleme:
Google'dan bakabilirsin bosch fırsat set 6 beyaz settir 1800 tl kredi kartına 12ye kadar bölerler. Cam dersen en uygun set Bosch bahar set 3 - 3000tl fiyat var. Ama istersen uygun olan setin fırınıyla yer değiştirirsin fiyat düşer :)

Senin için bir set hazırladım beyaz internetten bakabilirsin.
bosch HBN331WAOT (FIRIN KLASİK 5 PROGRAMLI )
PBP6C2B11O (OCAK CAM )
DWP64CC20 ( DAVLUMBZ )
2300 tl fiyatı. Bunu bir bosch mağazasına sorabilirsin eğer fiyatı yüksek çıkarırlarsa ben fiyat aldım 2300 tl dersen rekabet ucuza bırakırlar :)

Evet, bendekinin aynısı bu işte. Fiyatı ehven. Fırını da güzel pişiriyor, kekler dağ gibi kabarıyor. Zaten ben sürekli alt-üst pişirme kullanıyorum. Tavsiye ederim gerçekten.

Büyük olasılıkla BOSCH dan uygun bir set alacağız..2300 TL bütçeyi sarsar ama ideal olanı yakalamaya çalışacağız artık..

Teşekkür ederim önerileriniz için :)

slm kızlar ,
10 senelık evliyim evimi tadilat yaptırdım ankastre set alacağım daha önce fırın konusunda çok şanssızdım 10 senedir kek yapamadım evimde o derece şimdi arçelik yada bosch arasında kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var ...

Yaklaşık 2 ay önce bende arayışlara girmiştim bu başlıkta..:) Araştırmalarım sonucunda BOSCH marka ankastreye karar verdik..Sizin gibi fırın konusunda hiç şansımız yoktu, iyi pişirmesi önceliğimizdi. Şu an gayet memnunuz çok güzel pişiriyor fırını. BOSCH fırınlarına iyi pişirmiyor diyeni duymadım.

Tek sorun İnox aldık. Temizliği sıkıntılı oluyor biraz. Ocak temizliği için aşırı derecede titiz olmak lazım. Bir de fırının içindeki yağ lekeleri çok zor çıkıyor malesef. Normalde beyaz alacaktık ama öyle olunca fiyat artıyor baya, fiyat kısıtından dolayı inox aldık.

öncelikle tşk ederim mesajıma cvp verdiğiniz için evet bende siyah istiyorum temizlik konusunda herkes aynı fikirde ama her güzeliğin bir zahmeti var çok hevesim vardı bemim beyaz mutfak siyah tezgah ve ankastre inşallah gerçekleşecek siz hangi modellerden kaç tl aldınız peki

http://www.hepsiburada.com/bosch-ec...eyazesya.pla&gclid=CJ7-ydTo1NQCFUKeGwodbaoFCg

Burada ki ürünü aldık, 1350 TL'ye..Bocsh'un alt modellerinden aldığımız ama eğer fiyat konusunda çok sıkıntınız yoksa üst modelleri de inceleyebilirsiniz daha fonksiyonlu ürünleri..

Siyah cam da sıkıntılı diye biliyorum..Evet temizlik göze alınabilir ama bir süre sonra zahmetli oluyor baya, her şey leke olunca tahammül sınırını zorluyor.. :) Beyaz cam en iyisi sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…