Siemens ürünlerim rezalet çıktı.
Fırın deseniz pişirmez, makina deseniz iyi yıkamaz, buzdolabı soğutmaz.
Ocak davlumbaz setim franke, aman tövbeler olsun.
Zaten elektrikli ocak hiç sevmezdim, binada gaz hattı yasak olduğundan mecbur kullanıyorum.
Yemek ya yanar ya pişmez arası yok.
Lekesi çıkmaz, kazısanız çizik kalır.
Ama arçelik kullananlarda benim gibi şikayetler yok, belirteyim.
Görünüşte çok güzel ama camı sildikten sonra mutlaka kurulaman gerekiyor. Yemek pişerken yada ısınırken illaki su vs sıçrıyor yemek dökülülebiliyor sıcağın etkisiyle iyice yapışıyor ocağa. Ocak sıcakken silemiyorsun soğumasını beklerken iyice kuruyor. Sonra sil dur :) diğer ocaklarda zordur ama demirler falan varya. Öyle düşününce cam hem daha görsel hem daha kolay olabilir.ayyyy ben temizliği kolay olur diye elektrikli istiyordum oysa
Hayır çok elektrik yakmıyor ve temizliği de hiç zor değil neden zor olsun ki diğerlerinden tek farkı elektrikli olması.çok elektrik yaktığı doğru mu? ben özellkle temizliği için elektrikli istiyorum ama bazı arkadaşlar bişey yanınca temizliği zor demiş.
Pişiriyor canım pişirmez olur mu.hadi yaa, ben temizliği kolay yaparım derken ters köşeye yattım bir de pişirmiyor diyorsunuz .
Ben cam elektrikli kullanmadım hiç normal kullanmıştım, elektrik tüketimi olarak resistanslı ısıtıcı sistem olduğu için cam da o da aynı yakar, yani her gün 1-2 saat ütü çalıştırdığın zamanla çalıştırmadığın zamanlar da bakarsan faturana biraz fiyat farkı olması gibi..hadi yaa, ben temizliği kolay yaparım derken ters köşeye yattım bir de pişirmiyor diyorsunuz .
filmdelisi pişirmeyle ilgili yazmış ona yazayım derken beceremedim.Pişiriyor canım pişirmez olur mu.
Gazlı ocağa göre daha geç ısınıyor tabi ama bu pişirmediği anlamına gelmiyor. Yıllardır onda pişiyor yemeklerimiz :)filmdelisi pişirmeyle ilgili yazmış ona yazayım derken beceremedim.
Yemek elbet pişiriyor ama mükemmel lezzet aramayın.filmdelisi pişirmeyle ilgili yazmış ona yazayım derken beceremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?