• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankastre Set İçin Tavsiye İstiyorum

snicket

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
460
864
53
38
Merhaba Hanımlar,
mutfak için ankastre set önerilerinize ihtiyacım var.
Ocağı elektrikli düşünüyorum ; ama bu fikri kullananların memnun olup olmamasına göre değiştirebilirim.
Çok yakıyor mu?
Pişirme performansı iyi mi?
Hangi marka hangi modelden memnunsunuz?
Teka ve Hotpoint kullananlar memnun mu?
Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Ben 8 sene önce Arçelik aldım, sonra ev değişikliği yaptım k.valide oraya geçti hala taş gibi:)
Yeni evime de Beko aldım, zaten aynı firma Arçelik'le, buna da 3 sene oldu nerdeyse. İkisi içinde bi kere servis çağırmış değiliz. Ocak gazlı ama bizimkiler.

Ama Beyaz eşya biraz şans işi diye düşünüyorum :kahve:

açıkçası araştırmadım ama vestel vintage ankastresini çok beğenmiştim hem görseli hem fiyatı güzel duruyordu.

ancak beyaz eşya da arçelik en ideali geliyor bana.

Ben de siemens den yana kullanıyorum oyumu :D

Gazlı ocak-döküm ızgara kullanıyorum ama. 4 senedir kullanıyorum. Elektrikliyi bilmiyorum.

Siemens ürünlerim rezalet çıktı.
Fırın deseniz pişirmez, makina deseniz iyi yıkamaz, buzdolabı soğutmaz.
Ocak davlumbaz setim franke, aman tövbeler olsun.
Zaten elektrikli ocak hiç sevmezdim, binada gaz hattı yasak olduğundan mecbur kullanıyorum.
Yemek ya yanar ya pişmez arası yok.
Lekesi çıkmaz, kazısanız çizik kalır.
Ama arçelik kullananlarda benim gibi şikayetler yok, belirteyim.

Ankastremde termikel kullanıyorum. (fırın, ocak, aspiratör). Hem uygun hemde çok memnunum. Fırın çok güzel pişiriyor. Aspiratörün çekimi güzel Coktan sıkıntım yok. 3 yıl oldu, hala aynı. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi siemens.

Kendim kullanmıyorum ama, Termikel kullanan arkadaşım var, o çok memnun geçen yıl yaptırmıştı, kardeşim de Bosh kullanıyor, o pek memnun değil mesela.. Kendi evime geçtiğim zaman inşallah bosh siemens dışındakilere bakacağım bende..

Ankastreler Arçelik fırından ve davlumbazdan çok memnunum ama ocak gazlı ve temizliğinden gına geldi bana... Bence elektrikli ocağın tek artısı temizliğin süper kısa olması şu reklamlardaki gibi temizleyici sık bekle ve sil... gazlı ankastrelerde öyle değil maalesef ızgarası ocak başlıkları ayrı ayrı temizlenecek vs. çok uzuyor temizliği ama lezzete veya sağlıklı pişirmeye etkisi var mı onu araştırmak gerek faturalardan önce.

Franke kullanıyorum. Ocağım elektrikli. Temizliği bence zor,bişey taşıp yandımı vay haline :) altı ıslak bişey koyduğunda camdan çıkan çat çut sesleri :) pişirme performansı gayet güzel.

Franke kullanıyorum. Ocağım elektrikli. Temizliği bence zor,bişey taşıp yandımı vay haline :) altı ıslak bişey koyduğunda camdan çıkan çat çut sesleri :) pişirme performansı gayet güzel.
ayyyy ben temizliği kolay olur diye elektrikli istiyordum oysa :(

Back