- 2 Aralık 2020
- 1.968
- 1.444
- 48
Davlumbazın kumandası da var uzaktan ışığını yada kendisini alabiliyorsunuz tuşları dokunmatikUmarım geç kalmamışımdır inanın şimdi aklıma geldi hemen faturanın resmini çektim umarım yararı olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Davlumbazın kumandası da var uzaktan ışığını yada kendisini alabiliyorsunuz tuşları dokunmatikUmarım geç kalmamışımdır inanın şimdi aklıma geldi hemen faturanın resmini çektim umarım yararı olur
Umarım geç kalmamışımdır inanın şimdi aklıma geldi hemen faturanın resmini çektim umarım yararı olur
Bayildim goruntu olarak cok guzeller, ancak dedigim gibi cam beni korkutuyor artik.Davlumbazın kumandası da var uzaktan ışığını yada kendisini alabiliyorsunuz tuşları dokunmatik
Nasıl isterseniz siz kullanacaksınız sonucta ama ben kurulamıyorum köpükle siliyorum bitiyor .Yok gec kalmadiniz. Cok tesekkur ederim ilgi ve yardimlariniz icin.
Bayildim goruntu olarak cok guzeller, ancak dedigim gibi cam beni korkutuyor artik.
Illa sil kurula yapilmasi gerekiyor.
Nitekim varilan son nokta, esim ile beraber Teka'ya karar verdik.
Tadilati yapan firma satin alacak, total faturaya yansitacak.
Inox model olacak.
Camdan cama fark ediyor sanirim, bende Siemens'in var, oturdugum evde.Nasıl isterseniz siz kullanacaksınız sonucta ama ben kurulamıyorum köpükle siliyorum bitiyor .
Güle güle kullanın
Hmm bilmiyorum benimkinde öyle bir şey olmuyor tertemiz lekesiz görünüyor hani gıcır gıcır derler ya öyle ne demek faydası olduysa.Camdan cama fark ediyor sanirim, bende Siemens'in var, oturdugum evde.
Ne kadar temizlersen temizle, bugu gibi bir tabaka kaliyor ustunde ancak kurulayinca gidiyor.
O da ugrastiriyor haliyle.
Tesekkur ederim, yardimlariniz ve ilginiz icin.
K validenizin yorumu ne inox için?Kayınvalidemde inox var. Temizliği zor geliyor bana.
Onun için çok da fark etmiyor. Ama ben silerken su lekelerini fark ediyorum.Ben beyaz cam Hoover kullanıyorum. Çok da memnunum.
K validenizin yorumu ne inox için?
Artık aldım inözü, çam patlayınca daha terdik etmedim.Onun için çok da fark etmiyor. Ama ben silerken su lekelerini fark ediyorum.