• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankastre seçimi için yardım edin lütfen.

aldım bende ıcf ankastre set ama henüz takılmadı.önce doğalgazın açık olması lazımmış onu bekliyoruz.ama çok merak ediyorum nasıl olcağını :1:

kızlar bende ıcf düşünmeye başladım burayı okuduktan sonra
hatta hiç düşünmediğim siyah bile bana çok hoş geldi
ama cam istiyorum bende,temizliği için zor diyorlar
var mıdır püf noktası başka?
elma sirkesi iyi fikirdi mesela

ben mekappadan aldığıma çok memnunum valla harika pişiriyo fırını siyah cam ocaktan da temizlik açısından çok memnunum davlumbazı tek kasetli değilde 2 kasetli olanı da olabilirmiş ama o da iyi...

canım benim de ankastrem ıcf temmuz ayında aldım yanlış hatırlamıyorsam 1200 dü galiba ben araştırdım en uygunu buydu ve ocağı inanılmaz güzel yanıyor yemegi çabuk pişiriyor fırın güzel ben memnunun şu ana kadar inan annemin arçelik ama ocağı hiç yanmıyor sanki çok az yanıyor birazda beyaz eşye işi şans işi. Evet bende döküm ızgara almadım düştüğü an kırılıyor dediler. Evet biraz temizliği zor ama temizledikten sonra muhteşem duruyor.

merhaba bende 2817 ıcf 443 model ocağı aldım .. Ama düğme tasarımı hoşuma gitmedi ve kafamı kurcaladı açıkcası... şöyleki mesela ocak montajlandı düğmeler sağ tarafta en üstteki düğme sağ en baştakini ateşliyor altındaki ise sol en alttakini, sonraki sağ alttakini, en alttakide sol en üstteni ateşliyır...yakarken bile kafam karşıyor seninkide böylemi merak ediyorummm...

slm kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var ıcf marka ankastre set aldım düğmeleri çok uyuz kullanım dizilişine bi bakarmısınız sizinkide böylemi.. montajlı hali düğmeler yanda 4 lü cam ocak ekte res $ıcf ocak.webpEki Görüntüle 633

valla benimki mekappa öyle işaret bile yok ama bir gün bile bu sorun olmadı nelere takılıyoruz hayatta kızlar yaa...:1:

Back
X