• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankastre seçimi için yardım edin lütfen.

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
kızlar hepsibradada Icf Henien 3' lü Ankastre Set (Icf 2817/443 4G Emniyetli Cam Ocak+ Icf 6016/496 7 Fonksiyon Fırın + Icf 5272/487 Camlı Davlumbaz) - Beyaz Eşya ve Mutfak - Hepsiburada.com bu takım 3 günü kaldı indirimi bitiyor ne dersiniz fikir verin etrafımda ankkastre kllanan yok ama babamın çalıştığı firmada ıcf satılıyo sordum çok methettiler türk malıymış bosch siemens vs.aynı özelliklerdekiler çok pahalı üstelik çinde üretiliyormş kalitesi o eski boschlarla kıyaslanmaz bunlar da en az onlar kadar iiyi dediler fiyatı da çok ygun geldi bu ürünlerde kullananlar bilir nelere dikkat etmeliyim bir de http://www.icf.com.tr/files/6170_ICF_496_060FA6251.jpg ocak ve davlmbaz aynı ama ocak siyah olan var aynı fiyata siyah tavsiye ederimisiniz temizlik vs açısından...mekappa ve termikel de aynı yerde üretilitormu kullanan var mı???offffff yardım ediiin:52::52::52::52::52::52::52::52:

ayy daha geçen akşam bende baktım buna ama bilmediğim bi marka ne biliyim güvenemedim. simferinde uygun fiyatlı ürünleri vardı

valla ben de senin gibi siemens en kötü ihtimalle arçelik bakıyordum bnları tesadüfen babamın çalıştığı yerde gördüm sordum orda yıllardır tanıdığım aile dostu adamlar var sağolsnlar açıkladılar ee yalan söyleyecek değillerya satma kaygısıyla değil yani mantıklı geldi bana valla en ucz 2700 tuttu arçelik bu özelliklerde ,siemens 3000...takımlar ne gerek var yaa benim şuanki fırınım ankastre değil evlenirken altus marka aldık en özelliksiz kara düzen fırın ne giderse dedik 9 yıldır kllanıyorum hala da süper pişiriyo ama ankastrelerde yinede gözüm b fırınımı da garaja koyup balıktı kızartmaydı onlarda kllanırım ...diycem o fırınım bile en uczu 9 yıldır tık demediyse bunlarda en az 10 yıl gidecek zaten bir beyaz eşyanın ömrü ne ki ne gerek var servet ödemeye...ama tek korkum kullanışı bu konuda yardım bekliyorum...

ıcf nin kaliteli ve güvenilir bir marka olduğunu biliyorum..
ben olsam gözüm kapalı alırdım..

ıcf nin kaliteli ve güvenilir bir marka olduğunu biliyorum..
ben olsam gözüm kapalı alırdım..
teşekkür ederim canım cevabın için...
evet ıcf benim de son kararım ama bir de şu kullanış olarak yardımcı olsa kızlar kimisi diyor üzerindeki demirler emaye olsun temizliği kolay kimi diyo döküm olsun emayeler zedeleniyo off kimi diyo gri al kimi diyo siyah...şaşırdım mesele sırf görseli olsa kolay da kullanan da etrafta kimse yokki...:37:

valla ben de senin gibi siemens en kötü ihtimalle arçelik bakıyordum bnları tesadüfen babamın çalıştığı yerde gördüm sordum orda yıllardır tanıdığım aile dostu adamlar var sağolsnlar açıkladılar ee yalan söyleyecek değillerya satma kaygısıyla değil yani mantıklı geldi bana valla en ucz 2700 tuttu arçelik bu özelliklerde ,siemens 3000...takımlar ne gerek var yaa benim şuanki fırınım ankastre değil evlenirken altus marka aldık en özelliksiz kara düzen fırın ne giderse dedik 9 yıldır kllanıyorum hala da süper pişiriyo ama ankastrelerde yinede gözüm b fırınımı da garaja koyup balıktı kızartmaydı onlarda kllanırım ...diycem o fırınım bile en uczu 9 yıldır tık demediyse bunlarda en az 10 yıl gidecek zaten bir beyaz eşyanın ömrü ne ki ne gerek var servet ödemeye...ama tek korkum kullanışı bu konuda yardım bekliyorum...

bende kararsızım dediğin gibi arçelik falan ankastre de pahalıya geliyo. ben yeni evliyim ama kendi evimiz değil kiradayız onun için alırken sadece set üstü ve mini bi fırın aldım şimdi 7 ay kadar sonra kendi evime geçicem oraya almak istiyorum ankastre ama benim buzdolabım ve bulaşık makinem beyaz ve arçelik bende seti beyaz almak istiyorum o yüzden baktım en uygun beyaz simferde var bakalım eğer yine kararsız kalırsam arçelik alırım sanırım :44:

kızlar hepsibradada Icf Henien 3' lü Ankastre Set (Icf 2817/443 4G Emniyetli Cam Ocak+ Icf 6016/496 7 Fonksiyon Fırın + Icf 5272/487 Camlı Davlumbaz) - Beyaz Eşya ve Mutfak - Hepsiburada.com bu takım 3 günü kaldı indirimi bitiyor ne dersiniz fikir verin etrafımda ankkastre kllanan yok ama babamın çalıştığı firmada ıcf satılıyo sordum çok methettiler türk malıymış bosch siemens vs.aynı özelliklerdekiler çok pahalı üstelik çinde üretiliyormş kalitesi o eski boschlarla kıyaslanmaz bunlar da en az onlar kadar iiyi dediler fiyatı da çok ygun geldi bu ürünlerde kullananlar bilir nelere dikkat etmeliyim bir de http://www.icf.com.tr/files/6170_ICF_496_060FA6251.jpg ocak ve davlmbaz aynı ama ocak siyah olan var aynı fiyata siyah tavsiye ederimisiniz temizlik vs açısından...mekappa ve termikel de aynı yerde üretilitormu kullanan var mı???offffff yardım ediiin:52::52::52::52::52::52::52::52:

bir ay önce ıcf marka ankastre aldım.bir haftanın sonunda ocakta soyuulmalar oldu.servisi aradık henüz dönmediler.fırının pişirmesi güzel ve hızlı.mikrodalgadan memnunum.lakin ocağım siyah cam.kireç lekeleri oluştu.yıllarca kullanılacağı hesap edilirse bilindik markalardan şaşma derim....

bir ay önce ıcf marka ankastre aldım.bir haftanın sonunda ocakta soyuulmalar oldu.servisi aradık henüz dönmediler.fırının pişirmesi güzel ve hızlı.mikrodalgadan memnunum.lakin ocağım siyah cam.kireç lekeleri oluştu.yıllarca kullanılacağı hesap edilirse bilindik markalardan şaşma derim....

canım kötü olmuş yaa valla işte anlaşılmıyorki dün de bi arkadaş arçelikten bu ızgaraları emaye olanlardan aldığını ve emaye olduğundan boyalarının soyulduğunu söyledi..kullanım hatası demişler tanesi 30 liraya yenisini alcaksın demişler işte insan bilemiyoki bu mekappalar da aynı firmadan çıkıyormuş onlara da bakıyorum şimdi...

canım benim de ankastrem ıcf temmuz ayında aldım yanlış hatırlamıyorsam 1200 dü galiba ben araştırdım en uygunu buydu ve ocağı inanılmaz güzel yanıyor yemegi çabuk pişiriyor fırın güzel ben memnunun şu ana kadar inan annemin arçelik ama ocağı hiç yanmıyor sanki çok az yanıyor birazda beyaz eşye işi şans işi. evet bende döküm ızgara almadım düştüğü an kırılıyor dediler. evet biraz temizliği zor ama temizledikten sonra muhteşem duruyor.

birde canım görüntüde süper işte resmi

$262_0634.webp

canım benim de ankastrem ıcf temmuz ayında aldım yanlış hatırlamıyorsam 1200 dü galiba ben araştırdım en uygunu buydu ve ocağı inanılmaz güzel yanıyor yemegi çabuk pişiriyor fırın güzel ben memnunun şu ana kadar inan annemin arçelik ama ocağı hiç yanmıyor sanki çok az yanıyor birazda beyaz eşye işi şans işi. evet bende döküm ızgara almadım düştüğü an kırılıyor dediler. evet biraz temizliği zor ama temizledikten sonra muhteşem duruyor.

canım benimkinin aynısı ..ocağı elma sirkesiyle siliyorum..kireç lekesi gitti:46:

benim çok yakın bi arkadaşım kullanıyor.. fırını davlumbazı süper.. ocağı siyah cam olduğu için memnun değil çünkü temizlenmiyor çabuk çiziliyor.. ıcf den çok memnun sadece cam almamaya dikkat et derim ben...

ıcf yi bilmiyorum ama benim ankastrem simfer çok da memnunum, 3 ay önce 1000 lira ya almıştık set olarak, fikir vermesi açısından yazdım

birde canım görüntüde süper işte resmi

Eki Görüntüle 316575

harikasın valla resim bile koymuşsun süpermiş hakkaten ben de mekappa aldım internetten almak istemedim bi arkdaş almış farklı davlumbaz yollamışlar geri iade edene kadar öldüm dedi meğerse adamlarda yayınladıkları üründen kalmamış başka model yollamışlar bu da geri yollayınca parası da kesilmiş tabi kredi kartından mecbur öbür gönderileni kabul etmişler falan falan...burdan biryerden alayım dedim muhattabım o olur hiç değilse diye o da ıcf yerine mekappa old zaten aynı fabrikanın ürünüymüş hatta o milyarlarca liralık franke ve onun akrabası dedikleri dominox da aynı yerden çıkıyomş ...ama keşke senin resmi 2 gün önce görseydim siyah ocak ve siyah davlumbaz süpermiş benim takım da bu olacak kısmetse $boyut.webp
benim eski ocağım ankastre olmadığından ufak tadilat istiyo yapılınca resim ben de eklerim...bir de granit tezgahım çatladı yaa mermerit tezgah istiyorm zaten hiö memnn değildim kullanışından evyesi bir ayrı sorun...o kadar da para vermiştik..demekki neymiş pahalı olan iyi olcak diye bişey yokmuş...:20::20::20::20::20:

ıcf den memnun kalırsan bana da söyle :) ben bosch seçmiştim ama fiyat olarak bu çok çok daha uygun. :29:

ıcf den memnun kalırsan bana da söyle :) ben bosch seçmiştim ama fiyat olarak bu çok çok daha uygun. :29:
tamam canısı anneminki bosch inan adına ödüyoruz parayı hiç memnun değil hele ocak bi felaket ben şimdi mekappa aldım ıcf den biraz daha kaliteliymiş üçlü seti 1000 tlye...resim de ekledim hatta aynı özelliklerde siemens bosch sordum 3000 tl aröelik 2200 tl tuttu ve arçelikteki adam da en sonunda kabul ettiki termikel arçelik ıcf simtek mekappa bunlar hep aynı kalitedeymiş...hatta dominox ve franke de aynı fabrikanın ürünüymüş en azından burda üretiliyor ondan fiyatı uygun ama bosch ve siemens sözde alman malı ama çinde üretiliyormuş...kız 2 aydır hezmediğim beyaz eşyacı kalmadı burası da küçük yer çoğu satıcı tanıdık hepsinden fikir aldım...

hayırlı olsun canım. peki ne kadar tuttu? modellerini yazbailir misin bir bakayım sitesinden

DEMMAY canim ben icf almm tam almadim tam istedigim ozelliklerí birarada olan mekappaydi v mekappa aldim 3 aydir kullaniyorum cok memnunum firini harika yalitimi mukemmel 20 dk pisiriyo keki ve 150 derecede ben 180 de nerdeyse yakiyodum:1:ocak cok pratik ole milletin dedigi gibi ciziliyo yo toz oluyo sil kurula falan derdi yok ben aldigim gunden beri once kopuklyorum onra bimden aldigim mikrofiberlerle ki ben mutfakta tezgahimda da onlardan kullaniyorum duruluyorum bitti kurulama falan yok haa ustune aspiratorun isi[ini aca da teeek tek bakarsan toz gosteriyo tabi ama onu yapmak icin de hasta derece takintili olman lazim oyleysen hiiic yanasma:1::1:
aspirator demisken cekisi cok iyi 600 metrekup 3. ayarda acaayip cekiyo da ben daha hic ona ihtiyac duymadim 1 ve 2. ayarla bana yetti...iste boyle gidip bosuna bildik markalara dunya para bayilma derim ben ullanan biri olarak ayni derecede kaliteli ..ayrica anneminki de bosch kiyaslama imkani buldum yani:34:

canım ben babamın çalıştığı bir firma var burda onlar aynı zamnda ıcf ve mekappanın da bayisi onlardan 1000 liraya aldım 12 taksitle ama bu siteden de bakabilirsin benim aldığım set bu

MEKAPPA YENİ SET 5 ::: Ankastre Ürünler

peki bu setleri internetten mi aldnız??
izmirde bu ürüleri görbilceğimiz bi yer var mıdır??
en azından görüp beğenip alırdık..
bi de kullananlar hala memnun mu acaba???

Back
X