• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu ankastre rengi için yardım

fadem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
10
0
16
Manisa
Slm arakadaşlar yeni ev yaptırıyoruz mutfağımda alt kısımları mürdüm üst kısımlarıda beyaz tezgahımda beyaz ankastrelerimi (davlumbaz fırın ve ocak) ne renk alsamkarar veremedim termikelin bi seti var fırın sihay davlumbaz da camlı siyah ocakta cam ve siyah çok hoş görünüyo ama sanki gri alsam mutfakla daha uyumlu mu olacak bilemedim kafam çok karıştı lütfen yardım keşke fotosu olsaydıda koysaydım.

Bence sıcak renkler bazı markalarda mevcut mutfağının genel ambiyansı göre kullanabilirsin ve bu çok cesurca olur. fakat klasik bir mutfaga sahipsen klasik metal görünümlü ankastre rengi tercih etmen olası.Kolay gelsin ;)

Aynı konuda ben de yardım istiyorum arkadaşlar. Mutfağım komple beyaz düşünüyorum. Ankastreyi siyah can almayı düşünüyorum.. Ama buzdolabını siyah almak istemiyorum. Sizce buzdolabını inox alsam çok mu uyumsuz olur?

Arçeliğin yeni çıkan beyaz serisi var o da güzel olabilir mürdüm dolap arasına

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özellikle bu fırın çok güzel.. Beyaz cam

Eklentiler

• $1399207935216.webp
    $1399207935216.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 186
Siyah ocagin temizligi cok zor oluyor iyice kurulanmazsa su lekesi kalıyor naçizane uyarmak istedim;)

Back
X