Mutfak Dekorasyonu Ankastre mutfak eşyası alacağım..Kullanan arkadaşlar yardım istiyorum..

Tuana

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
125
0
296
Diğer
Arkadaşlar yeni evim için ankastre mutfak eşyası almak istiyorum.Nette birkaç ürünün model ve fiyatlarına baktım ama kafam iyice karıştı.kafamçokkarıştıMalum alınmışken uzun süreler kullanılacak eşyalar bunlar.Bu ürünleri alan ve kullanan arkadaşlar tecrübelerini ve mümkünse mutfaklarının resimlerini benimle paylaşırlarsa çok memnun olurum?:lepi:

tatlım ben ekimde evlendim... eşyalarımı alalı 6 ay kadar oldu....mutfagım ankastre.... fırın,set üstü ocak ve davlumbazım tam ankastre yani gömmeli.....buzdolabım yarı ankastre...yani içine girdiği bi kabin var dolabın,,ama kapağı mobilya değil....mikrodalgamı ve bulaşık makinemi de ankastre aldım ama gömme değil şu anki yerleri.... bulasık makınem normal duruyo.....arçelikten aldım bütün eşyalrı ve çok memnunum.... renkleri gri...anti finger diye almıştım ama kesinlikle parmak izi bırakıyo.....
ben,;
bulasık mak(gri 6 programlı,göstergesi digital,bulasıkların ne zaman bıtecegını gosterıyo dakıkası dakıkasına,20 dakıkada da yıkıyo,2 bucuk saatte yıkıyan programı da var)
camasır mak,(bu ankastre degıl banyoda durdugu için,bunda da 8-9 program fılan var ve yıne zaman göstergeli)
buzdolabı(dondurucu kısmı altta,iki kapaklı ve digital göstergeli)
ütü(yıne aynı sekilde dıgıtal ve pembe renkli,,ütüyü fişte unuttuğunda kendı kendını beklemeye alıp kapatıyo)
mikrodalga(aynı zamanda piriyo,sadece ısıtma degıl)
3lü mutfak robotu(blender de dahil benım elım ayagım)
set üstü ocak(gri
davlumbaz
fırın(cok memnunum,ayarı dıgıtal gostergeli)
hepsini 6 milyara aldım......ama tanıdıktı ve pazarlık yapana kadar canımız cıktı.....:delphin:
bi denk gelirse fotoğrafını da koyarım.....:enbuyukkk:

tatlım ben ekimde evlendim... eşyalarımı alalı 6 ay kadar oldu....mutfagım ankastre.... fırın,set üstü ocak ve davlumbazım tam ankastre yani gömmeli.....buzdolabım yarı ankastre...yani içine girdiği bi kabin var dolabın,,ama kapağı mobilya değil....mikrodalgamı ve bulaşık makinemi de ankastre aldım ama gömme değil şu anki yerleri.... bulasık makınem normal duruyo.....arçelikten aldım bütün eşyalrı ve çok memnunum.... renkleri gri...anti finger diye almıştım ama kesinlikle parmak izi bırakıyo.....
ben,;
bulasık mak(gri 6 programlı,göstergesi digital,bulasıkların ne zaman bıtecegını gosterıyo dakıkası dakıkasına,20 dakıkada da yıkıyo,2 bucuk saatte yıkıyan programı da var)
camasır mak,(bu ankastre degıl banyoda durdugu için,bunda da 8-9 program fılan var ve yıne zaman göstergeli)
buzdolabı(dondurucu kısmı altta,iki kapaklı ve digital göstergeli)
ütü(yıne aynı sekilde dıgıtal ve pembe renkli,,ütüyü fişte unuttuğunda kendı kendını beklemeye alıp kapatıyo)
mikrodalga(aynı zamanda piriyo,sadece ısıtma degıl)
3lü mutfak robotu(blender de dahil benım elım ayagım)
set üstü ocak(gri
davlumbaz
fırın(cok memnunum,ayarı dıgıtal gostergeli)
hepsini 6 milyara aldım......ama tanıdıktı ve pazarlık yapana kadar canımız cıktı.....:delphin:
bi denk gelirse fotoğrafını da koyarım.....:enbuyukkk:

Çok teşekkür ederim canım.Buzdolaplarının bende dondurucu kısmı altta olanlarını seviyorum.Çamaşır makinası 7 kilo alanlardan mı aaba?Dünyanın parasını ödeyince severek kullanmak istiyorum doğrusu.Bu yüzden de sizlerin tecrübesi çok önemli benim için doğrusu.Sağlıcakla kal canım...Şeniz

çamasır makınem 5 kilo alıyo.... 2 kişi oldugumuz için 7 kiloluk olanları tercıh etmedım....allah kolaylık versın ya zor işler ama cok zevklivereliniortak

Bende haftaya ankastre set alıcam,kafamızda bocs ve siemens vardı..siemenste karar kıldık..1300-1400 arası fiyatlar ama peşin alıcaz 1100 e kadar inerler diye düşünüyorum..
size tavsiyem ocağı ızgara tipli bişey düşünüyorsanız kesinlik dökme demir ızgarası olsun,çelik ızgaralar bir müddet sonra atıyor ..arkadaşımda dökme demir ızgara olanından aldı ve çok memnun,ömürlük yani..iyi günlerde kullanın..

Bende haftaya ankastre set alıcam,kafamızda bocs ve siemens vardı..siemenste karar kıldık..1300-1400 arası fiyatlar ama peşin alıcaz 1100 e kadar inerler diye düşünüyorum..
size tavsiyem ocağı ızgara tipli bişey düşünüyorsanız kesinlik dökme demir ızgarası olsun,çelik ızgaralar bir müddet sonra atıyor ..arkadaşımda dökme demir ızgara olanından aldı ve çok memnun,ömürlük yani..iyi günlerde kullanın..

Bende siemensin çok kalite ve uzun ömürlü olduğunu duymuştum doğrusu.Galiba fiyatları biraz daha fazla diğer markalara göre.Ben peşin alamam galiba taksitle alacağım.Siz hangi ürünlerini alacaksınız acaba?Aldığınız modellerin isimlerini ve fiyatlarını bildirirseniz çok memnun olurum...alkisalkisalkis

çamasır makınem 5 kilo alıyo.... 2 kişi oldugumuz için 7 kiloluk olanları tercıh etmedım....allah kolaylık versın ya zor işler ama cok zevklivereliniortak

Evet size katılıyorum.Çok zor ve ama çok zevkli.İyi günlerde ve güle güle kullanın..opuyorumnanaktan

Ben aldım siemens 1440 civarındaydı 4 taksitli biz peşin 1250 tl. anlaştık.
Bizim aldıklarımız..
Ankastre Ürünler: Davlumbazlar: Duvar Tipi: SIEMENS: LC 40955
Ankastre Ürünler: Fırın: Ankastre fırınlar: SIEMENS: HB 331 EO
Ankastre Ürünler: Ocak: Gazlı ocaklar: SIEMENS: EC 64151 LT (yanlız bunun elektrikli göz olanından değil ,normal 4 ateşleme dökme demir ızgara olanı..
fırında dijital göstergeli,davlumbaz 90 cm.likten,bacasız kullanımada uygun..bu arada davlumbaz yerin varsa 90 cmlik al,60 cm. likle alırsan fiyattan düşme yapmıyor,sette fiyatları hep aynı..ben yerim müsait olmassa değiştirebilirmiyim dedim,değişseniz bile üzerine fark alamassınız dedi:)))

Eklentiler

• $fırın.webp
    $fırın.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 223
  • $LC40955celik.gif
    $LC40955celik.gif
    9,9 KB · Görüntüleme: 200
Ben aldım siemens 1440 civarındaydı 4 taksitli biz peşin 1250 tl. anlaştık.
Bizim aldıklarımız..
Ankastre Ürünler: Davlumbazlar: Duvar Tipi: SIEMENS: LC 40955
Ankastre Ürünler: Fırın: Ankastre fırınlar: SIEMENS: HB 331 EO
Ankastre Ürünler: Ocak: Gazlı ocaklar: SIEMENS: EC 64151 LT (yanlız bunun elektrikli göz olanından değil ,normal 4 ateşleme dökme demir ızgara olanı..
fırında dijital göstergeli,davlumbaz 90 cm.likten,bacasız kullanımada uygun..bu arada davlumbaz yerin varsa 90 cmlik al,60 cm. likle alırsan fiyattan düşme yapmıyor,sette fiyatları hep aynı..ben yerim müsait olmassa değiştirebilirmiyim dedim,değişseniz bile üzerine fark alamassınız dedi:)))

Siemensin ürünleri çok uzun ömürlü olduğunu duymuştum.Garanti süreleri ne kadar acaba?Ben bir de dondurucu almayı düşünüyorum.Aldığın ürünler çok güzel güle güle kullanalkisalkisalkis.Fırınını falan kullandın mı pişirmesi nasıl acaba?Mmenun kaldın mı?Mmenun kaldıysan bu ürünlerin fiyatı da bana uygun ve siz acaba bu fiyata ne zaman aldınız?Çok teşekkürler şimdiden.....

bende bu yaz evlenicem .bende ankastre eşyaları aldım ama şu an ev arıyoruz ev belli olmadığı için henüz mutfağımı yaptıramadım bende mutfaklar ne kadara yapılıyor bilgisi olanlar daha önce yaptıranlar varsa yardımcı olabilir mi? bende ankastre setimi sıemensten aldım bulaşık makinası ve ankastre seti toplam 2300 tl aldım. fırın setinde davlumbaz fırın digital göstergeli ve gazlı ocak. benimde şu an bilgim bu kadar yardımcı olursanız sevinirim guclubacismile

çamaşır makinasının bence yorgan ayarı olanlardan alın firmaya göre kiloları değişiyor ama en az 7 kilodan başlıyor .hem daha çok çamaşır alıyor uyku setlerini hassa yıkamada yıkarsın onların temizliği zor oluyor 5 klio 6 kilo alırsan makine sıkışacağı için yırtılma yapıyormuş ben sıemenseten 8 kilo aldım artık yorgan ayarı olan makinalar tercih ediliyor karar sizinama fikir vermek istedim umarım yardımcı olur

bende sıementen aldım tüm ürünleri buzdolabı 1900, çamaşır makinası 1200 tl, bulaşık makinası 6 progrm 960 tl ankastre fırın 1290 a aldım. izmirden aldım eşyaları .yalnız mart döneminde kampanya vardı bonusa 10 ay taksit yaptılar.ayrıca evdede sıemens kullanıyorum çevremde kullanan çok ve memnunlar sadece buzdolaplarında şeffaf rafları tercih etme bir yakınım sadece bundan şikayetçiydi çatlama yapıyor yıkanınca yerşeltirmesi zormuş.ayrıca artık belli bir ücret karşılığında +5 yıl mı ne garanti süresini uzatıcı belge alıyosun sıemenste ama ücret ne kadar bilmiyom

Arçeliğin ankastre ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum.
Fiyatları da gayet uygun.

ya kızlar bende çeyizime ankastre olan ürünlerden aldım setüstü ocak, fırın ,bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi boschtan aldım hepsine 5.150 ödedim sizin fiyatlara bakınca çok şaşırdım çok pahalı almışım değilmi ?mafoldumben

bu konuyla ilgili özelime mesaj atan bi arkadaş vardı
cevabı burdaN yazıcam umarım görür
özele mesaj atamıyorum da hakkım yokmuş...
ben arçelikten aldım ama modelini bilmiyorum...
20 dakikalık program geniş geniş yerleştirirsen iyi yıkıyo...
yani cok yağlı ağır bulaşıkları üstüste koyup da 2 saatlık programla yıkamanın yerını tabı tutmuyo...
ama kısa programla bardaklarım vs. çizilmiyo en azından....

Siemensin ürünleri çok uzun ömürlü olduğunu duymuştum.Garanti süreleri ne kadar acaba?Ben bir de dondurucu almayı düşünüyorum.Aldığın ürünler çok güzel güle güle kullanalkisalkisalkis.Fırınını falan kullandın mı pişirmesi nasıl acaba?Mmenun kaldın mı?Mmenun kaldıysan bu ürünlerin fiyatı da bana uygun ve siz acaba bu fiyata ne zaman aldınız?Çok teşekkürler şimdiden.....

Tuana kusura bakma,geç cevap verdim ama..evt ürünleri aldık,yanlız bizim mutfağımız yeni yapılıyo,o yüzden sanırım mayıs sonu gibi kullanmaya başlıcaz,benim kayınpederim aşcı hemde baya tecrüceli,fırını o seçti özellikle kek pişirmek için çok iyiymiş..hava aldırmayan bir özzelliği varmış ,ayarları tam istediğimiz gibi..çocuk kilidi var..yani çok kullanışlı..bu arada davlumbazı ben 3 lü olan büyükten aldım fiyat farkı yok zaten..çok büyük değil ama yinede normal davlumbazdan daha büyük..1250 tl.peşin aldım..bu arada istanbul anadolu yakasında isen adresi veririm..başka yerlerde baya fark var..

Back
X