• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarda Tavsiye edilen kadın doğum doktoru

Kadın doğum doktoru

• Tavsiyeler doktor ve hastahane

OY: 0 0,0%
  • Kadın doğum doktoru tavsiyeleri Ankara

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
Arkadaşlar bende kız kardeşim için şehir hastanesinde doktor tavsiyesi istiyorum.Zekai tahir dr ları şehir hastanesine gelmiş .oranın dr larından biliyorsanız aynı yer sonuçta. Bu arada ben 1 ay önce şehir hastanesinde doğum yaptım .İlçeden oraya sevk ettiler özel durumum nedeniyle. Ama çok moralli esprili dr lar kendimi rahat hissettiğim bir doğum oldu ya da denk geldim şansıma .Zaten sancı odası falan tek kişilik tertemiz her şey yeni.Keza odalar öyle tek yada çift kişilik tertemiz.Yemekler mükemmel..Helal olsun dediğim bir hastane olmuş .Sürekli bebek ve benim kontrolüm yapıldı.

Bu arada ilk doğumumsa etlik zübeyde hanımda oldu .Sancı yeri 3 kişilk her şeyi duyuyon psikolojin bozuluyor. Odalar zaten 7 kişilikti tuvaletler çok iğrençti inanın üstten damlatıyırdu borular. Kesinlikle tavsiye etmem ama tek kişilik özel oda varmış biz bilmiyorduk sorun varsa onu tutun

Arkadaşlar bende kız kardeşim için şehir hastanesinde doktor tavsiyesi istiyorum.Zekai tahir dr ları şehir hastanesine gelmiş .oranın dr larından biliyorsanız aynı yer sonuçta. Bu arada ben 1 ay önce şehir hastanesinde doğum yaptım .İlçeden oraya sevk ettiler özel durumum nedeniyle. Ama çok moralli esprili dr lar kendimi rahat hissettiğim bir doğum oldu ya da denk geldim şansıma .Zaten sancı odası falan tek kişilik tertemiz her şey yeni.Keza odalar öyle tek yada çift kişilik tertemiz.Yemekler mükemmel..Helal olsun dediğim bir hastane olmuş .Sürekli bebek ve benim kontrolüm yapıldı.
Canım ben zekai Tahir buraka gidiyordum ama öyle doktor seçemiyorsunno an kime denk geliyorsan ona muane oluyoduk keza şehir hastanesi de öyleydi tedavime devam ettim orada tavsiye edeceğim kimse yok çünkü sürekli takip edeceğin doktorun olmuyor en azından benim gittiğim bölüm için diyeyim infertilite de ha şunda var ki denk gelirseniz Ömer Hamid yumuşak hoca çok iyi dikkatli bir hekim

Back