• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarda Tavsiye edilen kadın doğum doktoru

Kadın doğum doktoru

• Tavsiyeler doktor ve hastahane

OY: 0 0,0%
  • Kadın doğum doktoru tavsiyeleri Ankara

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
Canım zekai Tahir taşındı zaten orda tedavi görüyordum uzak geliyor şehir hastahanesi keçiörendeyim daha yakın olsun istiyorum. Etimesgut zaten uzak teşekkür ederim yinede🙏

Benim şansıma ben tahlilleri Zekai tahirde yaptırdım tam hamile kaldım hastane taşındı bende hastane arıyorum ama maalesef

Gata'yı bir deneyin isterseniz. Gebelikle ilgili Doktor ismi veremiycem bilmiyorum, lakin gül sema can Akyol isimli doktordan memnun kaldım. İnşallah tekrar gebe olursam öncelikle Gata'yı değerlendireceğim inşallah.

Bir de memnun kalmadım ortamından ama Zübeyde Hanım'a bakılabilir. Gata ve Zübeyde Hanım çok yakınlar birbirine, Etlik'te ikiside.

Benim şansıma ben tahlilleri Zekai tahirde yaptırdım tam hamile kaldım hastane taşındı bende hastane arıyorum ama maalesef
Şu an senin durumundayım canım bende aşılama yaptırdım Allahın izniyle tuttu daha çok yeni ama yinede arayış içindeyim yakınlarda olursa diye

Bir de memnun kalmadım ortamından ama Zübeyde Hanım'a bakılabilir. Gata ve Zübeyde Hanım çok yakınlar birbirine, Etlik'te ikiside.
Değerlendirilebilir evet düşünebilirim. Ama zübeyde hanımdan çok şikayet de nduydum bizzat kendi yakınlarımdan yinede gitsem mi diye düşünüyorum

Değerlendirilebilir evet düşünebilirim. Ama zübeyde hanımdan çok şikayet de nduydum bizzat kendi yakınlarımdan yinede gitsem mi diye düşünüyorum

Dediğim gibi ben 1 kere gittim, ortamı rahatsız etti beni henüz gebe değildim o sıralar. Ama doktor hanım ilgili ve iyi birisiydi. Belki o hastane de de övülen bir doktor vardı araştırmak lazım. Ha bir de Sami Ulus var arkadaşım oraya gidiyor ve gayet memnun. Hatta benim de aklımda, ola ki gatasan memnun kalmazsam orayı deneyeceğim bir de.

Şu an senin durumundayım canım bende aşılama yaptırdım Allahın izniyle tuttu daha çok yeni ama yinede arayış içindeyim yakınlarda olursa diye
Aaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin malesef bu taraflarda doktorlar beş kuruş etmiyor şuan gölbaşındaki doktor bile bir cacık anlamıyor 😊

Aaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin malesef bu taraflarda doktorlar beş kuruş etmiyor şuan gölbaşındaki doktor bile bir cacık anlamıyor 😊
İnşallah canım sende sağlıkla alırsın minnakını bakalım nasıl ilerliyorlar ne olucak bilmiyorum şu an 🙏🤲

Back