Valla kendim için olsa indi/bindi uğraşamam taksiye binerim heralde ben de. 17 yaş maddi durumu çok da iyi olmayan çocuk için ulaşım alternatifi arıyorum. Maddi durumundan ötürü taksiye bin de diyemedim açıkçası. Tahmini max 200 tl falan tutar heralde siz orda yaşıyorsanız çok mu mesafeli yerler bunlarTaksi tutup çevre yolundan gidilebilir..bende pek bilmiyorum aslındaaştı de metro var Eryaman a bu şekilde gitmek daha mantıklı geldi şuan
Havaş’la Kızılay’a gidecek kızılaydan Eryaman metrosuna binecek sorsun gösterirler ineceği bineceği yeriEsenboğa havaalanından eryaman göksu kısmına nasıl geçilir en kolay? Havaş o tarafa geçmiyormuş.
Havaşla aştide inip hangi vasıtalar ile gidilebilir?
Ankamall emniyet sarayı şeklinde tariflenen bir durakta insek ordan metroyla ulaşım daha mı mantıklı olur?
Ya da daha farklı güzergah alternatifiniz var mı
Bu arada 200 tutması imkansız ,ben 10 km yere biniyorum 200 tutuyor ,taksi ile gidecekse azan az minumum 500 gözden çıkarsın Eryaman çok uzak bir ilçe Havaş’la Kızılay ordan da Eryaman metrosuValla kendim için olsa indi/bindi uğraşamam taksiye binerim heralde ben de. 17 yaş maddi durumu çok da iyi olmayan çocuk için ulaşım alternatifi arıyorum. Maddi durumundan ötürü taksiye bin de diyemedim açıkçası. Tahmini max 200 tl falan tutar heralde siz orda yaşıyorsanız çok mu mesafeli yerler bunlar
45 km imiş dediğim gibi çok uzak 500 TL yi de geçer bence kesinlikleBu arada 200 tutması imkansız ,ben 10 km yere biniyorum 200 tutuyor ,taksi ile gidecekse azan az minumum 500 gözden çıkarsın Eryaman çok uzak bir ilçe Havaş’la Kızılay ordan da Eryaman metrosu
Havaş’la Kızılay’a gidecek kızılaydan Eryaman metrosuna binecek sorsun gösterirler ineceği bineceği yeri
Bu arada 200 tutması imkansız ,ben 10 km yere biniyorum 200 tutuyor ,taksi ile gidecekse azan az minumum 500 gözden çıkarsın Eryaman çok uzak bir ilçe Havaş’la Kızılay ordan da Eryaman metrosu
Teşekkür ediyorum ilginize45 km imiş dediğim gibi çok uzak 500 TL yi de geçer bence kesinlikle
Rica ederimTeşekkür ediyorum ilginize
En iyisi aştı den Kızılay, Kızılay dan metro ile eryamanEsenboğa havaalanından eryaman göksu kısmına nasıl geçilir en kolay? Havaş o tarafa geçmiyormuş.
Havaşla aştide inip hangi vasıtalar ile gidilebilir?
Ankamall emniyet sarayı şeklinde tariflenen bir durakta insek ordan metroyla ulaşım daha mı mantıklı olur?
Ya da daha farklı güzergah alternatifiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?