Ankarayı bilenler

Papua

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
369
679
103
Esenboğa havaalanından eryaman göksu kısmına nasıl geçilir en kolay? Havaş o tarafa geçmiyormuş.

Havaşla aştide inip hangi vasıtalar ile gidilebilir?

Ankamall emniyet sarayı şeklinde tariflenen bir durakta insek ordan metroyla ulaşım daha mı mantıklı olur?

Ya da daha farklı güzergah alternatifiniz var mı

Taksi tutup çevre yolundan gidilebilir..bende pek bilmiyorum aslında aştı de metro var Eryaman a bu şekilde gitmek daha mantıklı geldi şuan

Taksi tutup çevre yolundan gidilebilir..bende pek bilmiyorum aslında aştı de metro var Eryaman a bu şekilde gitmek daha mantıklı geldi şuan
Valla kendim için olsa indi/bindi uğraşamam taksiye binerim heralde ben de. 17 yaş maddi durumu çok da iyi olmayan çocuk için ulaşım alternatifi arıyorum. Maddi durumundan ötürü taksiye bin de diyemedim açıkçası. Tahmini max 200 tl falan tutar heralde siz orda yaşıyorsanız çok mu mesafeli yerler bunlar

Havaş’la Kızılay’a gidecek kızılaydan Eryaman metrosuna binecek sorsun gösterirler ineceği bineceği yeri

Bu arada 200 tutması imkansız ,ben 10 km yere biniyorum 200 tutuyor ,taksi ile gidecekse azan az minumum 500 gözden çıkarsın Eryaman çok uzak bir ilçe Havaş’la Kızılay ordan da Eryaman metrosu

Bu arada 200 tutması imkansız ,ben 10 km yere biniyorum 200 tutuyor ,taksi ile gidecekse azan az minumum 500 gözden çıkarsın Eryaman çok uzak bir ilçe Havaş’la Kızılay ordan da Eryaman metrosu
45 km imiş dediğim gibi çok uzak 500 TL yi de geçer bence kesinlikle

Havaş’la Kızılay’a gidecek kızılaydan Eryaman metrosuna binecek sorsun gösterirler ineceği bineceği yeri

45 km imiş dediğim gibi çok uzak 500 TL yi de geçer bence kesinlikle
Teşekkür ediyorum ilginize

En iyisi aştı den Kızılay, Kızılay dan metro ile eryaman
Yinede aştı den dolmuş geçiyor belki direk eryaman tarafına gideni de bulabilir sincan etimesgut var ama büyük ihtimal eryamana da direk dolmuş olabilir

Aştiye gelip metro ıle Kızılay sonra Eryaman gıdıyor metro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…