ankara'ya yol yardim :)

mnbskn

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
458
315
Arkadaslar is guvenligi uzmanligi sinavi icin ayin 18 inde ankaraya gidicem ankarayi hic bilmiyorum gece 1 otobusune binip sabah 7 de orda olmayi dusunuyorum sinava ankara fen lisesinde giricem oraya nasil giderim balgatta diyo tarifte otogardan inince nasil gidebilirim yardimci olur musunuz canlarimm :))

Arkadaslar is guvenligi uzmanligi sinavi icin ayin 18 inde ankaraya gidicem ankarayi hic bilmiyorum gece 1 otobusune binip sabah 7 de orda olmayi dusunuyorum sinava ankara fen lisesinde giricem oraya nasil giderim balgatta diyo tarifte otogardan inince nasil gidebilirim yardimci olur musunuz canlarimm :))

Aştiden cıkınca taksiye binin, yakın ama ters baska türlü bulamazsınız orayı. En fazla 10 lira yazar.

Başarılar, içerik nedeniyle tasımak zorundayım konuyu.

Canım fen lisesini bilmiyorum ama balgat terminale çok yakın, dolmuş ile 15 dk :) sen yine de araştır tam adresini nasıl gidileceğini öğren gitmeden. Sınavda başarılar :KK34:

konuyu acmak icin aklıma ilk bdv geldi elmayracım yanlıs actıysam kusura bakma yardımlarınız için tesekkürler :) yinede alternatif sunmak isteyen arkadaslarımdan ankara hakkında bilgi almak isterim :)

fen lisesini bilemiyorum ama terminal zaten balgatta

elmayranında dediği gibi taksiyle gidebilirsiniz..tabi binmeden önce nerede olduğunu ve kaç lira tutacağını mutlaka sorun..

şimdiden başarılar..

Canım fen lisesini bilmiyorum ama balgat terminale çok yakın, dolmuş ile 15 dk :) sen yine de araştır tam adresini nasıl gidileceğini öğren gitmeden. Sınavda başarılar :KK34:

canım cok tesekkür ederim sınav stresi yetmiyomus gibi bide hic bilmedigin biryerde sınava girmek baya zor oldu ama senin gibi tatlı kk hatunları beni aydınlatır eminim tekrar cok tesekkür ederimm :):KK3:

fen lisesini bilemiyorum ama terminal zaten balgatta

elmayranında dediği gibi taksiyle gidebilirsiniz..tabi binmeden önce nerede olduğunu ve kaç lira tutacağını mutlaka sorun..

şimdiden başarılar..

güzel dileklerin icin tesekkür ederim canım :)

Elmayra nın da dediği gibi taksi en akılcı seçenek ama mutlaka biliyormuş gibi davranın. Genellemek istemem ama benim başıma çok geldi burada. Bilmediğinizi anlayınca dolaştırıyorlar biraz. Ya da binmeden önce ne kadar tutar diye bir sorun. En fazla 10 tl yazacaktır sanmam bile o kadarını.

Sınavınızda başarılar :KK34: Allah yardımcınız olsun..

Elmayra nın da dediği gibi taksi en akılcı seçenek ama mutlaka biliyormuş gibi davranın. Genellemek istemem ama benim başıma çok geldi burada. Bilmediğinizi anlayınca dolaştırıyorlar biraz. Ya da binmeden önce ne kadar tutar diye bir sorun. En fazla 10 tl yazacaktır sanmam bile o kadarını.

Sınavınızda başarılar :KK34: Allah yardımcınız olsun..

eveeet bende oyle yapmayı planlıyorum hatta plakayı kkya yazıcam basıma bişe falan gelirse diye :):):) amin canımm Allah cümlemizin yardımcısı olsunn cok tesekkür ediyorumm :KK3:

X