Ben orda yasamiyorum ama orda muteahhit tanidiģim kisi genis genis evleri sakin de muhiti var civarlarin. Varoş insanlarda degil ustelik.neye gore dediniz bilmiyorum.bir semtin her mahallesi varos olucak diye birsey yok.insanlar nerde doyuyorsa ordadirAy etimesgut cok varoş bi yer, sincanin bi tık ustu
Size şöyle söyleyeyim, doğduğumdan beri ankarada yaşıyorum. Temiz, nezih, güvenli bi yer olsun diye bahsetmiş konu sahibi ve siz altına etimsgut yazmışsınızBen orda yasamiyorum ama orda muteahhit tanidiģim kisi genis genis evleri sakin de muhiti var civarlarin. Varoş insanlarda degil ustelik.neye gore dediniz bilmiyorum.bir semtin her mahallesi varos olucak diye birsey yok.insanlar nerde doyuyorsa ordadir
Herkesin lüks yasami yok maalesef.
Ama ben orayi kastediyorum. Yasamadigimi soyledim size. Ilce olarak etimesgut olarak geciyor. Ben hepsi nezih demedim ilce olarak belirttim. Tam adreslerini bilmedigimi de soyledim.onlarin yasadigi evet nezih bir yer sakindi temizdi cadde ustu olmasina ragmen.Size şöyle söyleyeyim, doğduğumdan beri ankarada yaşıyorum. Temiz, nezih, güvenli bi yer olsun diye bahsetmiş konu sahibi ve siz altına etimsgut yazmışsınızetimesgut böyle biyer asla olamaz. Etimesgut, sincan, demetevler, şentepe vs. buralar sosyo ekonomik düzeyi görece düşük yerler. Tabiki herkesin lüks yaşamı yok herkes doyduğu yerde falan yazmışsınız bunların konuyla ilgisi yok.
Ha bide bahsettiğiniz yeni geniş evlerin yapıldığı yer bağlıca olabilir. Orası yeni bi yerleşim yeri ve lüks geniş evler var, ve çevre sakin. Ama oraya kimse etimesgut demez bağlıcada oturuyorum der.
Merhaba yaklasik 15 yildir İstanbul'da yaşıyoruz iş sebebiyle Ankara'ya taşinma ihtimailimiz var 2-3hafta icinde.3yasinda bir oglum var.Ankara'yi boyle gezmek disinda hic bilmiyorum,yardimci olursaniz çok sevinirim.Temiz nezih guvenli ilce semt onerisinda bulunabir misiniz?Konuyu da ins dogru yere acmisimdir
Ben Çankaya emek mahallesinde oturuyorum hem istediğiniz gibi nezih ve sakin bi yer hem de okul açısından tercih edilen bi yer(biraz pahalı ama değer bence)☺
[/QUOmerhana, emek mahallesinde kira durumlari şuan nasıl?