- 5 Eylül 2014
- 83
- 17
- 18
- Konu Sahibi zzeynepp23
-
ankara unıversıtesının baya uzerınde bır puan geldı bende bunu tahmın edıyordum. ankara hukukta kararlıyım ınsallah. sorun olmazsa sz nerede kalıyosunuz ogrenebilir mıyım ögrenci evlerı falan varmıs galiba :)Bende ankara unideyim. Kurtulus kolej civari ev kiralari 750 800 malesef. Ev arkadasi bulmadan tek çıkılmaz.abidinpasa taraflarinda daha ucuz
Bu arada sonuclar aciklanmadan tercih yapmadan nasi bu kadar emin oldun yahu?
tesekkur ederiiiimm :))Öncelikle hayırlı ugurlu olsun
ben de arkadaşlar gibi Cebeci diyorum
Bence oralara hiç gerek yok.Yazık karda kışta yollarda mı sürünecek?Evet evler eski o paraya değmez ama açıkçası kolay ulaşım gibisi yok hele de öğrenci için.Üstelik yeni geldiği bir şehirde kurtuluş cebeci varken abidinpaşa falan zorlar kızı.Tek vasıtayla ulaşmak ve ucuz olmasıni istiyorsan natoyolu tuzlucayr abidinpasa taraflarna bakabilirsin unv kurtuluş tarafındaki daireler hem pahalı hemde verdiğin paraya deymicek daireler
Özyeğin hukuku da ilk kez duydum.Öyle bir hukuk da mı varAvukat bir ablan olarak soyluyorum, puanın cok yuksek madem ankara hukuktan ziyade iyi vakıf universitelerinin hukuk fakultelerini burslu olarak tercih et. Cunku ankara hukuk, istanbul hukuk koklu olmasının ekmegini yiyor su an. Cok kan kaybettiler. Cogu prof. vakıflara kaydı, derse gir cık tarzında bir egitim sistemi var akademisyenlerin. Mevzuata hakim ama donanımsız bir hukukcu yetistiriyorlar. Gerek yabancı dil imkanları, yurtdısı olanakları, egitim kaliteleri koklu vakıf uni.lerini degerli kılıyor. Tavsiyem bilkent, bahcesehir, koc, bilgi ve ozyegin hukuk. Puanın yetiyosa bunları tercih et.
4 sene once acılmasına ragmen cok kaliteli bir okul, puanları vakıflara oranla yuksek. Kadrosu cok iyi. Tercih yaparken lutfen egitim kadrosuna bak, kac prof. Var, hocalarının isimlerini googledan arat.Özyeğin hukuku da ilk kez duydum.Öyle bir hukuk da mı var
cok ozur dilerim konu sahibi sandım seni:)Ozgeg
4 sene once acılmasına ragmen cok kaliteli bir okul, puanları vakıflara oranla yuksek. Kadrosu cok iyi. Tercih yaparken lutfen egitim kadrosuna bak, kac prof. Var, hocalarının isimlerini googledan arat.
kolejde oturabilirsin, dikimevi tarafi yada.. cok yakin okula.. ogrenciler o tarafta genelde.. Allah hayirli etsin ; )Merhabalar. Bu sene üniversiteye gidiyorum Allah nasip ederse. Görünene gore Ankara universitesu Hukuk olacak. Okul çankaya cebecideymis. Ankaranin yabancisiyiz ve ev bakioruz internetten. Hangi ssemtlerden bakmak uygundur tek ulasim araciyla ulasabilecgim yerler nerelerdir yada surasu güzel dediğimiz bir yer var mi hic bilmiyorum ankarayi yardimci olursaniz sevinirim :)
sen beni takip ediyorsunkolejde oturabilirsin, dikimevi tarafi yada.. cok yakin okula.. ogrenciler o tarafta genelde.. Allah hayirli etsin ; )
nicünsen beni takip ediyorsun
hehe her konuda denk geliyoruz onçün ama ben seni takip ediyorum aslında daha çok itiraf ediyorum
az once yine senden sonra yazmisim kizzhehe her konuda denk geliyoruz onçün ama ben seni takip ediyorum aslında daha çok itiraf ediyorum
Ya bende natoyolundaym heryerdn dolms otobüs geçiyo evden çıkıp arabaya binicek tabi kendi tercihi ama burda bile evler 600 700 den aşağı deilken orda 800e falan zor bulur. Şansı bol olsnBence oralara hiç gerek yok.Yazık karda kışta yollarda mı sürünecek?Evet evler eski o paraya değmez ama açıkçası kolay ulaşım gibisi yok hele de öğrenci için.Üstelik yeni geldiği bir şehirde kurtuluş cebeci varken abidinpaşa falan zorlar kızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?